We are hiring!

Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (35)

een goede website

laatst had ik weer een GBA gekocht via marktplaats, en daar horen natuurlijk ook spellen bij, door op marktplaats te zoeken en via Google, ben ik bij jullie site gekomen. ik vond het direct een mooie site, je hebt ruime keuze uit genoeg spellen. de spellen zijn niet duur, al helemaal niet voor een GBA. ik heb hier ook al veel spellen weg gehaald, en de serves is razend snel, ik had mijn spellen de volgende dag al in huis, en kon dus lekker op mijn GBA beginnen te spellen.

dus als ik mariods in 2 woorden moet beschrijven zijn dit ze: HELEMAAL SUPER.

Mariods

Omdat het een van de beste website en betrouwbaarste is

Jullie zijn echt cool en betrouwbaar
ik heb al heel veel gekocht op mariods maar ook op mariocube
Ga zo door

Met vriendelijke groet.
samir

Topservice!

Ik heb intussen enkele keren bij jullie besteld, en sta keer op keer (positief) versteld van jullie service. De producten (zowel toestellen, accesoires als spellen) zijn van zeer goede kwaliteit, en worden supersnel verzonden.
En wat nog belangrijker is, als er dan al eens iets misgaat, wordt zo snel mogelijk voor een oplossing gezorgd! Ook als er nog vragen zijn, zowel voor het bestellen als nadien, staan jullie altijd paraat.
Bedankt voor de geweldige service, en tot binnenkort!

Mariods

Snel, betrouwbaar en goede kwaliteit

Dankzij MarioDS heb ik een aantal series compleet kunnen krijgen die ik altijd al erg graag heb willen spelen, maar waarvan ik de spellen nergens meer kon vinden.

Zo heb ik via deze webwinkel een aantal Zelda titels voor de gameboy kunnen bemachtigen, zodat ik van alle delen van deze geweldige serie heb kunnen genieten. Ook heb ik een aantal spellen van de tactische serie Fire Emblem bij deze site besteld, zodat ik alle gemiste delen alsnog kon spelen. Natuurlijk kan dit ook via een emulator op de PC, maar ik vind het een fijner gevoel om het spel in mijn bezit te hebben en het te spelen op het apparaat waarvoor het bedoeld is. Dat de prijzen bij MarioDS niet al te hoog zijn, maakt de keuze van het spelen op de originele consoles nog aantrekkelijker.

Uit mijn ervaring kan ik concluderen dat de service van MarioDS erg goed is. De spellen kwamen altijd aan binnen de aangegeven leveringstijd, en één keer zelfs daarvoor al. En wanneer ik een mailtje stuurde met een vraag, kreeg ik een vriendelijk mailtje terug, met de informatie die ik nodig had.

Ik heb niet meegemaakt dat het spel beschadigd uit de envelop kwam. Wanneer een spel licht beschadigd is staat dat ook altijd bij de omschrijving van het product, en het is fijn dat je vaak de keuze hebt een spel te kopen zonder doosje of handleiding, zodat de prijs daalt.

Kortom, ik vind MarioDS een betrouwbare webwinkel met vriendelijk personeel die goede kwaliteit leveren, en de levertijd is nooit lang.

1 woord: GEWELDIG!

Het mooie van Mariods is dat ik door hun aan de spellen van de GameBoy Color kan komen die ik vroeger niet kon krijgen.

Mijn GameBoy Color lag daar maar stof te verzamelen, maar nu is die weer volop in gebruik. Nieuwere consoles zijn natuurlijk veel beter, maar soms verlang je gewoon naar de handheld consoles en de nostalgie die zij hebben.

Daarom is het een uitkomst dat Mariods die 'oude' spellen nog wel verkoopt. Ze zijn dan wel tweedehands, maar nog wel in perfecte staat. En ze leveren ze ook nog eens heel snel!

Een super webwinkel

Ik heb deze webwinkel een klein jaar geleden ontdekt. Ik vond er alle oude en nieuwe Nintendo Game Boy (Advance) spellen en spelcomputers. Ik heb zelf de Wario Land spellen gekocht. Binnen een dag had ik ze. Wat was ik blij. Nog helemaal compleet. De ene iets nieuwe dan de andere in conditie. Maar nog helemaal zoals je de spellen vroeger kreeg.

Als ik ooit weer een Nintendo Game Boy spel koop, haal ik dat bij Mario DS. Zo kan ik de verloren tijd van Nintendo handheldgames inhalen.

Topkwaliteit

Dit bedrijf heeft niet alleen een gigantisch aanbod aan spellen, er zitten ook gouden juweeltjes tussen voor de echte verzamelaars; helemaal complete klassiekers.

Ik houd zelf wel van een beetje retro-gaming, maar heb niet altijd de tijd meer om even lekker op een SNES dit te doen, dus dan is een GBA met een aantal spelletjes erg mooi meegenomen. Ik ben erg blij dat ik deze site gevonden heb, en zal er ook nog lang gebruik van maken.

Naast al dit moois hebben ze ook prima prijzen, een snelle levering, en af en toe zitten er ook nog leuke acties tussen. Natuurlijk mogen we de zussen-sites mariowii en mariocube ook niet vergeten, deze kan ik je zelfs ook aanraden.

• ans
  • alkmaar, NL
  • 3 Beoordelingen

geweldig!!!!!!

ik ben zeer tevreden over de service van Mariods.nl
Ik had gba spelletjes besteld voor mijn dochtertje en de levering was snel en goed. Ook aan de spelletjes mankeerde niets en mijn dochtertje was er super blij mee.

Top winkel

Nadat ik een game had besteld, was alles na één dag al binnen. De Game Boy games en andere games, zijn niet alleen in cartridge verkrijgbaar maar ook in complete doos. Dit is als verzamelaar natuurlijk super tof! Dit geeft MarioDS net dat ene beetje meer vertrouwen, dan over eBay.

Mariods

Snel, degelijk en duidelijk!

De service van Mariods.nl is in die 3 woorden te omvatten. Het pakketje dat ik besteld had, was super snel binnen, was goed en veilig verpakt en de afhandeling van de bestelling ging vloeiend. Eén minpuntje: de site was voor mij niet helemaal duidelijk toen ik een bestelling wilde annuleren. Voor de rest absoluut geen kwaad woord over de service!

Echt leuk nostalgie

Zo leuk ik had voor sinterklaas een nintnedo ds gekocht voor mijn zoontje en die was er heel blij mee, spellen die ik me van vroeger kan herinneren spelen we nu ook dankzij deze site kunnen we alles kopen wat we willen.

Mariods

Nostalgie verhandelaars als geen ander

Een ruim assortiment GBA klassiekers, check.
Redelijke prijzen voor de GBA klassiekers, check.
Snelle bezorging bij je thuis, check.

MarioDS.nl weet van wanten en ik kan geen beter eiland aanraden om jezelf neer te planten op dit strand van eindeloze nostalgische mogelijkheden als je even stopt met surfen op het web.
Ik zocht klassiekers; oude GameBoy Advance spellen die ik gemist had vanwege al die andere mooie ervaringen die Nintendo & co. over de jaren heen de wereld in hebben weten te sturen. Wat mij al snel duidelijk werd, was dat je klassiekers niet kan vinden in je lokale videogamewinkel, of de wat grotere, bekende online videogame ketens.
Nee, het was even surfen, maar daar, in de verte, zag ik een klein, bescheiden eilandje met bewoners die leefden van nostalgie. Het eiland heeft parelwitte stranden met GBA-klassiekers in plaats van schelpen.
Ik had het paradijs gevonden en de bewoners van het eiland, genaamd MarioDS.nl, wilden mij maar al te graag deze klassiekers verkopen en zodoende hun grootste goed, nostalgie, door de wereld zien verspreiden.

Dames en heren, MarioDS.nl is ten zeerste aan te raden om een simpele reden: wat het doet, specialisatie in GBA-klassiekers, doet het goed!

Mariods

Het is een goede beslissing geweest

Als gamer zit ik vaak met persoonlijke vragen. Vragen zoals, waar haal ik het geld vandaan om mijn hobby te betalen? Waar koop ik games? Als ik iets nieuws wil, wat voor games zijn goed?
Op een van mijn pre-vakantie-rooftochten voor game-materiaal, kwam ik op het idee om mijn oude Gameboy Advance SP nog eens af te stoffen - ik heb immers menig uur aan "the Sims Bustin' Out" en "Star Wars Episode III" versleten. Nu wil het feit dat ik maar een paar titels heb voor de goede oude Gameboy en dat die nostalgische cartridges niet echt wijdverspreid zijn.
Hier komt MarioDS om de hoek kijken.
Na een lange zoektocht van vergelijken, wikken, wegen en het vinden van sites van uiteenlopende kwaliteit en prijs kwam ik toch telkens weer terug bij MarioDS. Hoewel me de naam enigszins afstootte, had deze site verreweg het grootste aanbod, de beste prijzen en, zover ik kon zien, de beste serviceverlening.
Ik ben blij dat ik die beslissing heb gemaakt.
Ik heb de vele autoritten die gepaard gaan met onze vakanties met veel plezier doorstaan, met alle dank aan MarioDS. Hun klantvriendelijke website, snelle bezorging, grote aanbod, goede prijzen en, bovenal, het feit dat ze de klassiekers überhaupt nog in voorraad hebben, maakt dat MarioDS uitermate valt aan te prijzen.

Mariods

Goede site met veel spellen

Ik ben blij dat ik Mariods gevonden heb, ik heb ongeveer een jaartje geleden spellen van pokemon kunnen kopen voor mijn ds advance. Ze waren niet duur en ik was blij dat ik er nog aan kon komen. Na mijn bestelling kreeg ik de spellen snel in huis. Prima!
Groeten Martin van Overloop

Super Goed

Als nieuw en supersnelle levering

1/2 jaar geleden voor de eerste keer met Mario DS in aanraking gekomen. 2e GBA gekocht om onze kinderen 11 (had al een GBA) en 8 samen te laten spelen. Super goed uitziend 2e hands apparaat met nieuwe accu.
Onlangs voor 2e keer spellen gekocht. Volgende dag nog in huis!
Spellen als nieuw en doen het allemaal.

Perfect!

William

Mariods

goede voorraad, snelle service!

Ik heb in de laatste paar weken 2 bestellingen geplaats bij mariods/mariocube, namelijk pokemon crystal in nieuwstaat en de GBA player.

Ik wilde mijn collectie van pokemon games vergroten door alle pokemon games volledig met doosje boekje etc aan te schaffe, zo mooi mogelijk natuurlijk! Helaas is dit bijna nergens meer te vinden in nederland, totdat ik op www.mariods.nl stuitte! Zij hebben een grote collectie ds games, maar ook verkopen zijn nog pokemon spellen van alle poratble nintendo systemen, geweldig! Ik heb pokemon crystal toen ik hem als nieuwstaat zag staan meteen aangeschaft, binnen een dag was deze verzonden en hij ziet er inderdaad uit alsof deze nog nooit gebruikt is! Helemaal geweldig! Hij staat zeer mooi in mijn vitrine kast!

Een kort tijdje erna wilde ik nog graag een gameboy player voor mijn gamecube hebben, ik wilde namelijk alles opnemen wat ik deed met mijn pokemon spellen. Direct opnemen vanaf mijn gameboy was niet mooi, dat kon niet, maar gamecube opnemen kon ik wel! De gameboy player die www.mariocube.nl te koop had staan was voor een klein prijsje en werkt echt perfect! Ik kan nu genieten van mijn pokemon gameboy games op mijn tv, terwijl ik het opneem om met de hele wereld te delen!

Kortom, mariods/mariocube is een betrouwbare en klantvriendelijke website. Deze site is zeker een aanrader en ik zal er zeker nog wel eens wat bestellen!

Een TOP site

Ik ben van de Zelda en Link spellen.
Ik heb een DS Advance, ik dacht erover om maar een nieuwe spelcomputer te kopen, totdat ik op deze site tegen kwam.
Ik speel nu weer met heel veel plezier Zelda en Link spelen die ik nog niet kon. De prijs is leuk, de service is geweldig.
Snel bezorgd, duidelijke rekening.
Maar ook niet onbelangrijk, niet goed geld terug. Zelfs al een spel op zich goed is, maar niet dat wat je zocht.

Ik kan niet anders zegen dan TOP, ga zo door!!!!
Ik hen de site ook al bij andere mensen aanbevolen.

Bedankt, ik heb mezelf een hoop geld bespaart en speel weer op mijn oude vertrouwde DS Advance.

Gr. Anja

Mariods

Voor mij echt de website van het jaar

Voor mijn zoon vond ik beginnen met een gameboy advance de beste keuze, en hier heb je echt heel veel keuze in spelletjes en zeer zeker tegen een goede prijs.En de 24 uurs service gaat verder dan op andere plaatsen..
Had een bestelling gedaan, betaald en paar uur later een telefoontje ( op zaterdagavond) dat het ene spelletje dat ik besteld had helaas niet meer leverbaar was, volgende dag stond het teveel betaalde bedrag al weer op mijn rekening, dat vind ik nou echt goede service.
Heb de site ook aan alle vrienden en bekenden aanbeveeld om spelletjes te kopen. Echt super, ga zo door.

Mariods

Website van het jaar!! complimenten!

Zeer tevreden over deze site.
Veel op marktplaats gezocht naar klassieke games zoals mario spellen voor de DS.
Vaak is marktplaats de goedkoopste site, nu dus niet.
Mariods is ZEER goedkoop en de service is perfect.
games snel in huis en er word duidelijk vermeld wat er wel/niet bij zit (doosje/boekje).
Site direct aan mijn favorieten toegevoegd.
Ook regelmatig intressante actie zoals 3+1 gratis enz.

al met al zeer tevreden en kan niets anders geven dan de maximale score

Tip: ik ben ook ik het bezit van een PS3 console
eventueel voor de toekomst ook het aanbieden van ps3 games
nieuw/2de hands

hopelijk blijft deze site nog lang bestaan.

Topsite!!
Keep on the good work!

Gr. Frank

Prachtig voor de verzamelaar

MarioDS (en ook bv MarioCube) verdient van mij een dikke 10.
Ik heb al een aantal keren een game besteld voor mijn geliefde GameCube, en deze spellen waren eerlijk geprijsd, en in een hele goede staat.
Ook heb ik al een aantal keren gemerkt dat de service zeer goed is.
Een echte aanrader voor iedereen die graag games speelt op de Nintendo consoles.

Mariods

Groot assortiment, SNELLE VERZENDING toppertje !

omdat mijn meiden nog met een ouder type computertje spelen, was het tijd om eens te kijken op internet voor een paar nieuwe spelletjes.
Via Google, kwam ik op de site van MarioDS.
Een wereld ging voor ons open.
Wat een keuze: alemaall spellen, en ook de prijzen zijn erg laag.
Snel een paar leuke besteld: "oude bekende" als spyro en crash, maar ook andere zoals mario en disney spellen
Besteld en binnen 24 uur al in huis!. De kids genieten weer van hun computertjes en mama , die zoekt nog even lekker verder op deze super site
dank jullie voor de service en natuurlijk het arsortiment
regina kok (penrok@wanadoo.nl)

Wat een geweldige winkel

Al sinds groep 8 een fan van pokémon.
Nu 8 jaar later nog steeds groot fan maar een groter budget.
Kan nu eindelijk alle Pokémon spellen spelen dankzij mario ds.
Geweldige winkel met een geweldige service!!!!
Ook mooie gameboys voor een goede prijs.
Echt een aanrader!!!!

Mariods

Mario DS de beste game site

ik vind mario DS een goeie game site want ik had wat besteld ik had Pokemon emerald besteld kreeg het binnen 1 werk dag ik had het 5uur besteld en ik kreeg het volgende dag om 1uur thuis bezorgd dat is wel knap binnen 1 dag
ik schreef een mail naar mario ds ik kreeg elke minuten een bericht met antwoord wat ik gevraagd had. een echte goeie serves bij Mario DS maar wat echt goed vind van mario DS dat is dat ze nog die oude games verkopen van gameboy xbox die vind je nu niet hier zomaar in nederland

complimenten echte complimenten

Ga zo door en Mario DS kan ooit de beste game site woorden van Nederland

Mariods

Goede website, geweldige en vriendelijke service, en nostalgie ten top.

Als verzamelaar zijnde ben ik vaak op zoek naar games die ik vroeger heb gemist door zowel gebrek aan geld en/of informatie. Tijdens de Game Boy dagen had ik namelijk geen internet, en was ik een beetje te jong om uit te zoeken welke games er in het verschiet waren. Hierdoor miste ik destijds heel wat pareltjes.

MarioDS is dan wat dat betreft een geweldige website om hier eindelijk wat verandering in te brengen! Altijd een leuk aanbod, leuke acties, goede service, snelle en goede verzending en altijd een plezier om weer een lading retro games bij te bestellen. Daarnaast is de website zelf ook leuk en overzichtelijk opgebouwd. Ik vind het vooral prettig dat wanneer je op de naam van een spel klikt, je gelijk in een overzicht komt van welke varianten van het spel beschikbaar zijn: alleen cartridge, met handleiding, compleet of als nieuw. Dat is iets wat men sowieso al niet vaak ziet.

Kortom is MarioDS.nl een topsite die ik iedere Retro/Game Boy fan aanraad en waar ik zelf zeker ook van zal blijven bestellen!

Mariods

24 uur service, maar dan écht!

Heerlijke service,
onlangs nog wat games besteld voor ik naar Japan vloog,
ik moest natuurlijk wel wat te doen hebben in het vliegtuig!
En wat is er nou beter dan een paar leuke games om onderweg te spelen voor een zéér schappelijke prijs!?
Alles was de volgende dag al binnen, netjes in een bubbeltjes envelope!
Verder is er altijd een breed assortiment aan games met altijd wel een aantal toppers!
Oftewel; Bedankt!

Snelle en goede service!

Ik heb hier regelmatig een GBA spel besteld. Ze leveren extreem snel en hebben hele goede service voor het geval er iets niet goed zou zijn met een spel. Een breed assortiment aan GBA spellen, waar vind je dat nog? Bij MarioDS dus!

• Haarlem, NL
  • Heerlen, NL
  • 1 Beoordeling

Goed assortiment met een TURBOOOO!!! service

Ik speel nog wel eens regelmatig op de GBA en zocht laatst nog wat nieuwe spelletjes via marktplaats
toen kwam ik deze site tegen en zag dat er een hoop spelletjes op staan die echt niet duur zijn (behalve de Mario spellen maar das wel een beetje logisch)
je kan zelfs kiezen of je de complete handleiding en al er bij wilt of alleen het spelletje (scheelt ook nog eens in de verzendkosten)
je hebt zelfs acties 3 + 1 gratis
ik heb laatst nog 8 spelletjes besteld en nu weer 4 spellen
echt een top kwaliteit en top service
ik had de spellen smiddags besteld en de volgende dag kon ik ze al spelen
alleen jammer dat sommige spelletjes uitverkocht zijn ik hoop dat ze snel weer binne komen
op mariods kun je zelfs oude spellen of GBA hardware opsturen en krijg je er nog een leuk bedragje voor terug
kortom een top site. :)
nu kunne ik en mn vriendin weer fijn gamen op de GBA hahaha

Mariods

Snelle levering en goede kwaliteit

We wilden graag nog een Game Cube erbij met gameboyplayer Beiden hadden ze in huis en nog voor een mooie prijs ook.

Mariods

Expertise, service en een groot assortiment

Een tijdje geleden ben ik op zoek gegaan naar een linkkabel voor mijn gameboy advance. Na lang over het internet te hebben gezwalkt en vele website te hebben bekeken waar ik mijn lieve geldje niet zeker was, kwam ik terecht op mariods.nl. Eerst was ik wantrouwig, maar langzaam maar zeker raakte ik wat meer vertrouwd met de website. De site heeft een zeer groot assortiment van producten die in goede staat verkeren. Hier vond ik mijn linkkabel en bestelde hem. De kosten vielen mij helemaal mee, en ook de verzendkosten waren helemaal niet duur. De verzending was snel en netjes. Het product was nog helemaal in goede staat.
Helaas kun je een gameboy color spel niet linken als je op een advance speelt. Dit wist ik niet dus boos belde ik de hulplijn. Ik leek een beetje zenuwachtige jongeman aan de telefoon te krijgen, maar dankzij zijn expertise weet ik nu dat ik op zoek moet naar een nieuw spelletje wat ik WEL kan linken. Waarschijnlijk ga ik dat vinden op MarioDS.nl!

Mariods

Super betrouwbaar, uitstekende service en kwaliteit en een uitgebreide collectie

Veel mensen zijn wat huiverig over het bestellen van producten op internet. Er zijn vele oplichters of de kwaliteit van verstuurde producten zijn vaak ver te zoeken. Met GBA spellen loop je ook nog vaak het risico om een kopie en dus een illegaal en niet werkend spel te krijgen waar je ook nog veel voor betaald.

Mariods.nl (ook de andere sites mariocube.nl en mariowii.nl) is een site die staat voor service, kwaliteit en eerlijkheid. Zelf heb ik al heel wat besteld via de site en nog nooit zijn er problemen geweest. Wanneer je de spellen besteld voor 18.00 uur dan heb je de volgende dag ze al in huis. De kwaliteit van de spellen is altijd top en dat voor 2de hands spellen. Heb je vragen of iets te melden over je bestelling dan krijg je altijd een vriendelijke reactie terug. De mensen van Mariods.nl hebben echt een hart voor hun bedrijf en hun klanten.

Dit is de meeste betrouwbare site voor alle GBA fans!

• amsterdam, NL
  • 3 Beoordelingen

goed eerlijk en snel

de klantendienst heeft mij uiterst vriendelijk geholpen daarna geen spam meer ik had het meteen de volgende dag in huis met een in perfecte staat spel voor een redelijke prijs en dit is een echt bedrijf dat zelfs is ingeschreven in da kamer van koophandel
kortom top.

Een en al NOSTALGIE!!!!

Ik vind mariods en gerelateerde websites(mariocube, nario64) echt een uitvinding! zeer betaalbare 2e hands games die zonder problemen werken! Heb hier een GBA SP en legio spellen gekocht, snelle service, probleemloos af te spelen en altijd originele nintendo producten. heel veel momenten gehad van; "ohja!" en "dat spel was ik helemaal vergeten!" awesome site, keep up the good work people! zal zeker meer bestellen op deze sites!

• Amsterdam, NL

Prima producten, uitstekende bezorging

Ik heb hier een GBA SP gekocht, met een paar spelletjes, en ik had ze de dag erna al binnen! Prima staat, precies wat ik er van verwacht had.

Is Mariods uw bedrijf?

Leer uw klanten kennen.
Claim uw bedrijfsprofiel hier. Krijg een echt inzicht in uw klanten en beantwoord uw klanten. Het is gratis.