We are hiring!

Antwoord van Matrasaanhuis.nl

[DATE]

[REPLY]

Matrasaanhuis.nl Logo
Klanten zeggen: »Goed service, lekker slapen« »Geweldige service!« »een matras koop ik nergens anders meer!« 391
Goed
8.9 van 10

391 klanten beoordelingen
Beoordeel

Geweldige service!

Als ik iets op internet koop probeer ik voor de zekerheid altijd even telefonisch contact te maken. Matrasaanhuis.nl was goed te bereiken. Ik had mijn bestelling al ingevuld maar in het gesprek werd mij geadviseerd een iets zwaardere kwaliteit te nemen. Meer bed voor een beetje meer geld. Dat klonk aannemelijk en ik heb mijn bestelling veranderd maar...... daarbij de verkeerde maat aangeklikt. de volgende dag de matrassen in huis en uitgepakt, oeii verkeerde maat!!! en over twee dagen kwamen mijn logees.(met de Kerstdagen) Matraaanhuis gebeld, weer zo te bereiken, probleem voorgelegd en meteen opgelost.
de goede maat werd nog die dag verzonden.Ik werd geholpen met het retourzenden van de verkeerde matrassen , alleen die verzendkosten waren voor mijn rekening, de rest was service.
Mijn logees hebben heerlijk geslapen. Met dank aan matraaanhuis.nl

Featured review of Matrasaanhuis.nl

• Corien

Goed service, lekker slapen

Was vrolijk verrast dat er werd gebeld of dit echt wel de matras was die ik bedoelde. Na een goed gesprek kreeg ik een advies om een andere en duurdere te nemen. Ik hoefde pas bij te betalen als het matras me ook beviel. Inderdaad bleek de matras waar ik nu al weer 2 maanden op slaap, de perfecte keus. Ben er erg blij mee!

Enne is het nou de of het matras? De Nederlandse Taalunie legt uit:
"Matras is in de Middelnederlandse periode ontleend aan het Oudfrans (materas) dat het weer aan het Italiaans had ontleend (materasso); oorspronkelijk komt het woord uit het Arabisch ((al) matrah = 'op de grond gegooid (kussen)'). In het Middelnederlands had het woord de vorm matrasse. Net als de meeste woorden op -e werd het als een vrouwelijk woord verbogen. Zelfstandige naamwoorden van het vrouwelijk geslacht hebben het lidwoord de. In het Nederlands is het gebruik van matras als de-woord dan ook oorspronkelijk. Matras komt pas sinds kort met name in Nederland ook als het-woord voor."

fantastische service!

makkelijk bestellen en volgende dag geleverd in een compact pakket! prima!

Matrasaanhuis.nl

een matras koop ik nergens anders meer!

Levering conform afspraak, compact verpakt en een heel mooie matras, kortom wij zijn heel tevreden.

top, geweldig goed service

Matrasen slapen goed en de levering was ook goed er was een door me zelf een foutje gemaakt en we konden de matrassen zo op komen halen.
Ik raad ze bij iedereen dank je voor de goed service

Een prima bezorging

Ik heb de mateas besteld en deze was binnen vier dagen thuis en op het bed van mijn dochter.

• Ilse

Snel en goed

Matrasaanhuis.nl doet eenvoudig wat belooft wordt; Je koopt een matras en je krijgt het thuis.
Dit gaat bovendien makkelijk, snel, en voordelig. Ik ben zeer tevreden!

• H.J. Hof
  • Raalte, NL
  • 2 Beoordelingen
  • Geverifieerde koper

goed bedrijf duidelijk weten waar je aan toe bent

prima zaak waar afspraken nagekomen worden

• E.Sch
  • Geverifieerde koper

Top service, snelle levering en een geweldig matras!

We hadden een nieuw matras nodig, want het oude was helemaal doorgelegen. Dmv google terechtgekomen bij matrasaanhuis.nl. Dit was vlak voor kerst. Ik had gebeld en ze konden nog voor kerst leveren en zij hebben woord gehouden. Met kerst sliepen we op een heerlijk nieuw matras!

Matrasaanhuis.nl

Deze klantenbeoordeling is gemeld bij de klantenservice voor de schending van onze richtlijnen voor het schrijven van klantenbeoordelingen.

De klantenservice is in het proces deze klantenbeoordeling te onderzoeken.

Naar aanleiding van dit onderzoek, zal het worden geschrapt of teruggestuurd worden naar Trustpilot.

Zie hier onze richtlijnen voor klantenbeoordelingen.

Matrasaanhuis.nl

prima levering, komt na wat het zegt

prima matras, prima bezorging.

Snel geleverd, prima kwaliteit

De matras werd snel geleverd in een compact pakket. Ben tevreden over het lig comfort en de prijs. (Nu 2 maanden in gebruik)

• Inge

uitstekend

bezorging perfect op tijd, matras voldoet volledig aan onze verwachtingen.

Matrasaanhuis.nl

Uitstekende matrassen voor een prima prijs!

Op een eenvoudige manier via internet de matrassen besteld en zonder problemen op de afgesproken dag geleverd gekregen. Prima prijs kwaliteitsverhouding.

Matrasaanhuis.nl

De intentie van matrasaanhuis is goed, maar er zijn een paar bottlenekjes.

Op de website van MAH staat dat je een pocketveringmatras kan gebruiken op een lattenbodem mits de latten niet verder dan 7 cm ruimte van elkaar hebben.Dit is een misvatting.
De latten hebben een voorspanning en staan dus rond naar boven. Daardoor worden de (pocket)veren omhooggedrukt.
Als je er dan op ligt druk je de veren omlaag (die al omhoog gedrukt worden door de latten) Hierdoor krijgen de veren een te hoge spanning en dat is duidelijk voelbaar. Daar valt niet op te slapen. Ik heb de latten vervangen door rechte latten van 70x16 mm met een tussenruimte van 25 mm.
Dat is goed te doen. Ik voel de veren nu niet meer en lig heerlijk.Matras had van mij iets harder mogen zijn.
Ik heb alleen heel veel last van mijn nek. Maar dat komt omdat ik op mijn buik slaap. Zoek ik ook wel een oplossing voor.De bottemline is: Pocketvering is aleen geschikt voor boxspring.

Antwoord van Matrasaanhuis.nl

Beste heer Franke,

Ik moet u helaas hierin afvallen. De betere lattenbodems zijn altijd gebogen. Een goede lattenbodem is reageert optimaal indien er gewicht op komt. De buiging zorgt voor een juiste tegendruk en maakt dat een matras flexibeler naar uw lichaam vormt. Een boxspring (veren onderbodem) is ook uitstekend maar ik durf hierin geen eenduidig onderscheid te maken. Ik vermoed dat u een slechte lattenbodem had. Met de rechte planken heeft u nu het comfort dat u zocht. Uitstekend dus.
Een pocketveer is echt geschikt voor alle ondergronden.

Ger Schoenmakers
Matrasaanhuis

• Arthur
  • 3 Beoordelingen
  • Geverifieerde koper

Het geleverde matras is goed!

Volgens afspraak geleverd en prijs kwaliteit is ok

Correcte en vlotte levering

Vlotte levering met goede beschrijving bij het product (je ontvangt het matras opgerold). De twee stevige kunststof kappen, gaan dienstdoen als kweekbak!
Over de kwaliteit van het matras ben ik tevreden.

Snelle levering; slaapt heerlijk

Bijzonder om te zien dat er een heel compact pakket wordt geleverd, en dat er dan uiteindelijk een heel matras uit komt. Verder slaapt het matras prima. Levering ook snel, en volgens afspraak. Handig dat aflever afspraak op maat gemaakt kan worden.

gedaan wat ze beloofden

bestelling goed ontvangen dan zijn wij te vreden 8

Matrasaanhuis.nl

Kwaliteit, prijs en levering Super!

Goede kwaliteit.. Snelle levering. Je wordt goed op de hoogte gehouden van het gehele proces.

Ook super dat je een omruil garantie hebt. Hier geen gebruikt van gemaakt, het matras ligt gewoon prima.. Heerlijk gewoon.

Matrasaanhuis.nl

Prima matras en uitstekende levering

Dit matras voldoet aan onze eisen en de manier van leveren is prima, ook een duidelijk beschrijving erbij hoe je het matras moet behandelen voordat je het gebruikt

• Olga
  • 2 Beoordelingen

2 kansen

We hadden eerst het zachtere matras besteld, maar daar kreeg ik rugklachten van. Opgebeld en overlegd en met bijbetaling het hardere matras toegestuurd gekregen. Het zachte matras werd opgehaald zonder extra kosten. Perfecte service.

Matrasaanhuis.nl

stevig en dik matras (kindermatras bonnelv.)

Snelle levering, zo ook telefonisch contact.
Kwaliteit van het matras is erg goed,tijk is echt helemaal van katoen.
Wel had het matras wat langere tijd nodig dan aangegeven (na het uitpakken) zodat de tijk mooi strak om het matras zit.
Volgende keer bestel ik zeker weer bij dit bedrijf.
Super!

Matrasaanhuis.nl

Geweldig, via internet je matras bestellen en heel vlot aan huis geleverd krijgen.

Het hele bestellen gaat gemakkelijk en vlot, binnen een paar dagen wordt de matras in een heel handige rol aan huis geleverd.
Onze dochter slaapt er heerlijk op, ze was geen binnenveringsmatras gewend, maar wil hem nu niet meer missen.
Het mooie was dat ze een tegenwoordig ongebruikelijke bedmaat heeft, maar dat Matrasaanhuis.nl, die maat gewoon had tegen een héél betaalbare prijs.

Matrasaanhuis.nl

Heel goed en volgens afspraak perfect en hygiënisch afgeleverd, prima!

Het matras slaapt heerlijk en is zoals het beloofde te zijn.

Matrasaanhuis.nl

Prima kwaliteit en waar voor je geld

Ik heb na het proberen van één matras er nog twee gekocht, dat zegt denk ik genoeg. Jarenlange zeurende schouderpijn is verdwenen.

Matrasaanhuis.nl

Fijne matras, bezorging voor verbetering vatbaar.

De twee mannen die de matras bij me af leverden waren erg kortaf en lieten mij de matras zelf twee trappen op dragen. Ik had een beetje meer hulp verwacht.

Met de matras zelf ben ik erg blij!

prima de luxe!

Snelle levering, en netjes bezorgd.

in goed vertrouwen

prima matras gekocht bij matras aan huis leuke prijs en voldoet prima

Perfect

snelle levering en goede service

Matrasaanhuis.nl

Stipte levering. Goede kwaliteit matras.

De matrassen werden geleverd op de afgesproken datum.
Ze zagen er bij aankomst een beetje vreemd uit omdat ze vacuum waren opgerold. Na een aantal uren te hebben gelegen waren ze gebruiksklaar. Geen klachten erover. Goede prijs, we hoeven er geen 10 jaar mee te doen, liever tussentijds nogmaals nieuwe.

Matrasaanhuis.nl

Eerlijk zakendoen tegen goede prijs/kwaliteitverhouding.

Hadden in december een matras gekocht, waar iets mis mee bleek te zijn. Na enkele weken het matras uitgeprobeerd te hebben, hebben we contact gehad met Matrasaanhuis. Een zeer vriendelijke meneer stuurde ons direct, kosteloos een nieuw matras toe: "zodat we die alvast hadden, dan zien we daarna wel wat we met het andere matras gaan doen", zei hij.

Het tweede matras beviel ons prima en we zijn overeengekomen het andere matras af te geven bij het Leger des Heils, omdat het te duur was om het oude matras te retourneren.

Kortom, erg klantvriendelijk en eerlijk zaken doen met Matrasaanhuis.nl. Zeker een aanrader!

goed geregeld

het is goed en snel te regelen via internet.
vrg ab

• Kees
  • Geverifieerde koper

prima kwaliteit voor een mooie prijs

De matras is met een paar dagen geleverd en hij ligt lekker. Ben zeer tevreden.

Matrasaanhuis.nl

De hardheid van de matras valt tegen

Na het bestellen van de pocketvering matras, kwam hij zoals afgesproken geleverd. Omdat er in de advertentie medium tot stevig stond, leek me dat goed. Echter heb ik een week aan de matras moeten wennen omdat deze naar mijn mening nog aan de zachte kant was.

Verder is het een goed product en slaap er met plezier op.

geen tegenvallers :)

het was egt een geweldig snelle levering het werd opgerold geleverd waar door het makkelijk te verplaatsen was.En duidelijke uitleg over wat er gedaan moest worden.Het matras ligt lekker

Matrasaanhuis.nl

Matrasaanhuis levert kwaliteit zoals beloofd

ik raad deze firma bij iedereen aan omdat de prijs/kwaliteitsverhouding dik in orde is en de bezorging keurig en op tijd was, zoals beloofd.

• Hannie
  • Geverifieerde koper

Tevreden met een prima matras voor een twijfelaar

Laatst een matras voor een twijfelaar gekocht. Een prima matras voor mijn zoon,voor een schappelijke prijs.Zelf vind ik hem wel wat teveel in elkaar zakken . Deze maat kan je ook niet zomaar in de winkel krijgen al met al dus tevreden.

Uitstekend

Prima afwikkeling van mijn bestelling en het matras ligt heerlijk!

Echt waar voor je geld.

Duidelijke informatie vooraf, via de site en telefonisch correct te woord gestaan. Na ontvangst de matras uitgepakt en op de lattenbodem van het bed geplaatst. Met veel plezier en een goed uitgerust gevoel wakker worden is het zeker waard geweest om dit matras aan te schaffen.

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten