[REPLY]
Een perfecte matras voor een goede prijs , levering is perfect en vooral de manier hoe de matras verpakt was zeer tevreden
Snelle en goede levering en het matras is geweldig
Het matras was heel makkelijk om te bestellen, niet duur en ook niet lastig dat ik een afwijkende maat had. Het werd ook erg snel bezorgd.
Hartstikke blij met onze matrassen. Het is precies wat we nodig hebben.
Het is op tijd gebracht ,volgens het afspraak en het is een goede matras.
Ik ben zeer tevreden .
Heb een matras rond het nieuwe jaar gekocht , levering was super en goed verpakt .
Na het uitpakken van de matras , deze op het bed gelegd en zoals de beschrijving het aangeeft minimaal 6 uur laten leggen om in de vorm te komen.
Het matras leg super goed en mijn rugpijn heb ik niet meer , en helemaal super is dat je op de hoogte word gehouden wanneer je je matras moet omdraaien , nooit eerder meegemaakt en dat maakt de services compleet .
Mocht ik ooit een nieuwe matras nodig hebben dan weet ik waar ik moet zijn .
kwalitatief goed. Snelle levering, en ook nog nazorg door middel van een bericht.
goed matras voor een eerlijke prijs. ik zou hier zeker weer een bestelling doen.
Alles was goed , de email bevestiging , de service en de bezorging . En het verrassende van het hele verhaal is dat mijn kleinzoon mij vertelde , die regelmatig bij mij logeert dat ik sinds ik dit nieuwe matras heb niet meer zo hard snurkt !
Kortom een aanrader en ik heb het dan ook al aan diverse mensen gemeld !
We hebben nu een paar nachten geslapen op het matras, maar het is eigenlijk iets te hard. Mijn vrouw en ik krijgen in de vroege ochtend kramp in de bovenrug. Duidelijk een spierkwestie, want uit bed trekt het in een half uur weer weg.
Het bedrijf werkt keurig en komt de afspraken na.
DONATIE VAN MATRAS EN VOORBERICHT.
Bij Sjors (hij is heel slecht ziend en werkeloos maar doet vrijwilligerswerk) een matras afgegeven en alvast een Email gestuurd naar onze contactman in Botosani (RO) die vandaar uit dorpen voorziet van hulpgoederen: waarop de volgende reactie binnenkwam:
I have been in Ichimeni and there are not damages after the recent storm we had here. we have three families and no one has mattress on their beds (only wood and straw). Your donation will be a very great blessing for them. I have wanted to take some pictures but I cannot because of the mud.(because of the storm) After few days with rain and a big storm in the villages we have lots of mud. In a few days, I will go there again and I will take some pictures with families where the mattress will go.
In Kogalniceanu we have the same situation. I think we need mattress for three, maybe four families. (ALDUS MARIUS)
Het matras voldeed niet aan onze wensen en is zonder problemen weer terugbetaald..We konden ook een goed doel kiezen voor het 1maand oude matras.We hebben gekozen voor het leger des heils bij ons in de stad.Het werd dankbaar opgehaald.Zo kwam het matras toch goed terecht.
We waren op zoek naar een matras, maat 120*200. In winkels bijna niet te krijgen, dus het internet op en kwam ik hier terecht. Bestelling geplaatst, volgende dag in handige koker het matras thuis.
Ik zou iedereen dit bedrijf aanbevelen, ik ben heel tevreden met de service en de kwaliteit van de matras. Bovendien is de prijs heel gunstig,
Voor mijn b&b heb ik 3 orthopedische pocketveren matrassen gekocht. De kwaliteit is excellent. De gasten slapen als een roos! Ook de service van matrassenaanhuis is prima. Een exacte levering op de vooropgestelde dag.
klantvriendelijke web-site overzichtelijk,makkelijk tot een keuze komen, de prijs is goed
goede administratieve afhandeling.perfecte levering van het artikel.
Sterren zijn wat mij betreft vedient.
Ik heb een pocketvering 140 bij 200. Het matras ligt echt heerlijk. Ik voel me net een veertje op het matras. Het voelt ook lekker luchtig, maar dat kan aan mij liggen. Echt een geweldige prijs-kwaliteit verhouding. Ze bezorgen ook echt op de dag die ze aangeven. Alleen jammer dat er niet een wat kleine tijdrange wordt geboden bij de bezorgtijd. Daardoor moet er steeds iemand op mijn kamer zijn op de matras te ontvangen. van 10 tot 5. Ik woon alleen dus ik moest andere mensen vragen of ze in mijn kamer wilde wachten. Maar dat er sowieso een gratis bezorgservice is heel fijn! Helemaal omdat ik op de 4e verdieping woon en er geen lift is. Omdat het matras opgerold is kun je het in je eentje makkelijk verplaatsen. Een sueprgoede aankoop!
Prima matras over de duurzaamheid valt nog niets te zeggen na 3 maanden maar voorlopig slapen we heerlijk. Snelle levering van de matrassen, de accessoires lieten even op zich wachten
ben zeer tevreden over de bezorging en de ligging van de matrassen bij u besteld en wat ik nog nooit mee heb gemaakt dat ik een mail kreeg dat het matras gekeerd moest worden en hoe je dat het beste kon doen (natuurlijk keer ik het matras op zijn tijd} maar toch petje af voor jullie service
het matras wat we bij jullie hebben gekocht licht perfect
De service voor aflevering van het product werkte netjes.
De kwaliteit van het product was niet precies wat ik me had voorgesteld (iets minder).
De aflevering en de tijd van aflevering waren onduidelijk, en het was vrijwel onmogelijk om te achterhalen of het product ook daadwerkelijk op de afgesproken dag werd afgeleverd. Het gebeurde uiteindelijk helemaal aan het eind van de dag. Daarvoor mest je een dag thuisblijven.
In deze tijd moet het vrij eenvoudig zijn om van tevoren een tijd (of tijdsperiode) af te spreken wanneer het geleverd wordt. Vrijwel iedereen heeft een mobiele telefoon en kan dus aangeven wanneer men er is, en van te voren kan een afleverschema worden gemaakt met een overzicht hoe laat men ongeveer ergens is.
Dit bedrijf levert volgens de afspraak, vlot en goed.
Voor onze caravan hebben wij een matras besteld bij matrasaanhuis.nl. 1.90 lang en 1.40 breed is niet in iedere winkel te verkrijgen en als ze er al zijn betaal je vele malen meer het bedrag dan bij matrasaanhuis.nl. Snelle levering, niet duur en het matras ligt heerlijk...een aanrader, ook voor thuis.
Ik ben zeer tevreden zoals julli mij hielpen
Mijn matras zou worden geleverd op vrijdag 5 april, deze datum kon ik zelf kiezen.
Ik ben hiervoor speciaal naar mijn nieuwe woning gegaan en heb er daar de hele dag op gewacht, maar er kwam geen matras.
Het matras was wel de dag er voor afgeleverd aan DHL, dus matras aan huis kon hier verder geen invloed meer op uitoefenen.
Helaas werd het matras daarom pas de maandag erna geleverd, omdat in het weekend niet wordt bezorgd.
toen het matras eenmaal bezorgd werd was het netjes ingepakt in een opgerolde buis.
Het matras is prima, slaapt heerlijk, en de prijs was perfect, dus ik raad het zeker aan een matras te bestellen bij matras aan huis!!!
Heb je een matras nodig dan kun je dit makkelijk online bij matras aan huis bestellen. Ze vertellen jou precies wanneer het geleverd wordt. En alles verloopt volgens geplande afspraak.
Wijhebben het matras van €140 voor onze zoon gekocht. Ging heel makkelijk en werd keurig vlg afspraak bezorgd. Matras was zeer goed verpakt! Dus ben je op zoek naar een goed matras voor een scherpe prijs, dan zou ik je deze site van harte aanbevelen. Ik kreeg laatst zelfs een reminder per mail dat het matras gedraaid diende te worden!
De prijs was fijn, de aflevering helemaal okay, prima verzendmethode, zo opgerold. Het matras zelf is meer dan geweldig, nooit geweten dat je zo lekker kon liggen. Het draagt m'n ruggengraat en laat m'n spieren er omheen ontspannen, geniaal!
Het is een heerlijke matras. Als je van hard houd moet je het niet doen. Ikzelf houd van hard en draai veel maar ik word toch uitgerust wakker.
De website vond ik erg duidelijk, met de filmpjes.
Het matras voldoet prima, ik had een wat
afwijkende maat nodig voor in onze bedstede.
Snel geleverd in een rol.Ook het telefonische contact dat ik had was vriendelijk en behulpzaam.
Ik werd zelfs gebeld met de vraag of ik wel het goede matras besteld had: maar 17 cm dik. Ik kon de beller geruststellen door te melden dat ik al meer dan 10 jaar op een matras van 12 cm sliep. O, dan was het goed, reageerde de beller.
Ik vond het heel zorgvuldig van deze firma.
De service bij Matrasaanhuis.nl is geweldig echter liep het stuk op het moment dat DHL moest leveren. Matrasaanhuis.nl mailde mij een ordernummer door die bij DHL niet bekend was, DHL gaf aan dat ik bij de eerste levering niet thuis was (was ik wel). En zou de volgende keer weer langskomen, na DHL te hebben gebeld om te melden dat ik er de volgende dag niet ben kon ik mijn bestelling helaas niet wijzigen naar de avond. De telefoniste van DHL gaf aan dat ze het dan bij de buren zouden bezorgen. Ook dat is niet gedaan, uiteindelijk heb ik mijn matras na een hoop miscommunicatie en onduidelijkheid zelf opgehaald bij DHL.
Goed advies gekregen door de telefoon, na uitgelegd te hebben waarom we een nieuw matras nodig hadden. Het matras werd opgerold bezorgd in een blauwe koker.
Dacht eerst, dat zal eerst wel gelucht moeten worden, maar helemaal niet.
Het matras ontvouwt zich onmiddellijk en je ziet er niets van dat het zo opgerold heeft gezeten.
Het matras is al door onze logé jongstleden in gebruik genomen, en jawel....het ligt prima!
Deze persoon heeft heerlijk geslapen.
Dus voor ons een prima aankoop!
Op de korte termijn wilde ik een top matras aanschaffen voor mijn caravanbed. Ik plaatste de bestelling , net iets na het tijdstip waarop de bestelling nog ter behandeling aan de bezorgdienst werd aangeboden. Ik stuurde een email met het verzoek mijn bestelling alsnog te behandelen.
Tot mijn grote plezier kreeg ik direct een email antwoord. Men was bereid het matras na te bezorgen, zodat ik die toch op de verlangde dag zou ontvangen. Men heeft keurig woord gehouden, het werd op tijd bezorgd.
De kwaliteit van het matras is uitstekend. Matrasaanhuis was zelfs de enige leverancier die de door mij gewenste, niet gangbare matras maat kon leveren. Kortom ik ben heel tevreden.
Na het bestellen van een matras online werden we door Matrasaanhuis gebeld. Naar aanleiding van de ingevulde info maakte ze zorgen of wij een correcte matras uitgekozen te hebben. Na het bevestigen ervan werd de matras snel geleverd. Jl. Kregen we een email met het advies dat het tijd is de matras om te keren, met duidelijke instructies hoe je het moet. Ik ben zeer onder de indruk over de service en after sales service van Matrasaanhuis. Top. Top. Top.
Fijne matras, had iets harder mogen zijn. Maar slaap er prima op.
Mijn vrouw en ik zijn zeer tevreden met het matras. Vrijdagavond besteld, dinsdag (overeenkomstig de aankondiging) geleverd. Een prettige manier van zaken doen.