[REPLY]
Mooi setje voor mijn vriendin besteld, had wat problemen met de juiste maat te kiezen dus een mailtje gestuurd. Deze werd snel en goed beantwoord. Order geplaatst en binnen een week alles in huis! Is een erg mooi setje geworden waar zowel mijn vriendin als ik erg blij mee zijn :-)
Bij MB lingerie hebben ze een brede collectie maar heel vaak zijn deze niet in alle maten beschikbaar. Gelukkig kan dit probleem opgelost worden door de goede persoonlijke service. De BH en short die ik wilde was niet meer in mijn maat. Ik nam via de mail contact op en werd heel goed geholpen. Zij namen namelijk contact op met het magazijn om te kijken of er nog een BH achter lag. Toen dit het geval was, werd er meteen contact met mij opgenomen dat zij hem voor mij apart hebben klaarstaan voor verzending en heb ik uiteindelijk toch de BH die ik wilde!
Ik heb hier mooie lingerie tegen een betaalbare prijs gevonden. Net even wat andere modellen dan ik hier in Nederland in de winkels tegenkom. Wat mij betreft mijn vaste leverancier voor nieuwe setjes!
Duidelijke pagina om te bestellen. Ik had mijn spullen binnen 5 werkdagen binnen, netjes verpakt. De lingerie past perfect en is van erg mooie kwaliteit. Ik ga hier zeker nog een keer gebruik van maken !
Heb via een groupon voucher een bestelling geplaatst maar had daar wat vragen over. Ben de volgende dag netjes gebeld en heb alle informatie gekregen en mijn order kon toen nog aangepast worden. Dat noem ik goede en persoonlijke service!
Hele mooie lingerie en een snelle levering. Heb iets van de Fashion line gekozen van het merk VOVA. Erg mooie lingerie waar ik erg blij mee ben!
De bestelling duurde 5-7 werkdagen, maar dan heb je wel wat. Het lingerie setje past mij perfect en ziet er goed uit. Ik ga deze netjes met de hand wassen! Geen ellende meer in de winkel omdat ze mijn maat niet hebben!
Jan & Linda vond deze beoordeling nuttig
Had een setje besteld bij deze mooie webshop. Toch een beetje bang dat het niet goed zou gaan maar binnen 5 werkdagen in huis! Goed verpakt, via TNT Post afgelevert. Setje past perfect! Heb inmiddels mijn tweede setje besteld!