We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Medischmatras Beoordelingen

Medischmatras Logo
Klanten zeggen: »fijn matras en super service« »Geweldige matras« »goed geregeld en een super matras« 60
Goed
8.8 van 10

60 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (60)

Geweldige matras

heb ik paar maanden geleden medischmatras gekocht
ik vind erg goed

Featured review of Medischmatras

Medischmatras

fijn matras en super service

Ik heb in septemebr de matrassen besteld en twee weken uitgeprobeerd, dat was heel fijn omdat je dan tenminste weet of het lekker ligt. De levering was prima, goede service, de matrassen zijn op de bedden gelegd. Nu na 4 maanden zijn we nog steeds tevreden, we slapen lekker en ik heb veel minder last van mijn rugklachten. Ik kan het iedereen aanbevelen. Enig nadeel is dat als ik nu in een hotel slaap dat dat veel minder lekker ligt!

Medischmatras

goed geregeld en een super matras

De bestelling en aflevering zijn super verlopen. Het matras werd door de uiterst vriendelijke bezorger naar de tweede verdieping gebracht. Direct een tweede voor mijn vrouw besteld. Echt een super matras! We worden nooit meer met een stramme rug wakker.

Heerlijke matras

Mijn man had al een matras en ik heb er daarna ook 1 besteld. Hij ligt ontzettend lekker en is goed voor de rug/nek. Ik heb hem eerst mogen testen, dat is ook heel fijn.

Medischmatras

Twijfel aan kwaliteit en advies.

Toen ik het matras ging aanschaffen is mijn door medewerkster geadviseerd een matras van 140 - 200 Meter te nemen ipv 2 aparte matrassen. Dat mijn man iets zwaarder is dan ik, zou niets uitmaken. Helaas in de praktijk maakt het wel uit. Het matras geeft mijn niet de juiste ondersteuning en vervolgens heb ik nog met regelmaat last van heup en onder rug. Als ik alleen op het matras lig is er geen probleem.
Leg mijn nu is uit hoe dat kan en waarom ik niet de juiste informatie heb gehad. Ja ik heb spijt van de aankoop.

Antwoord van Medischmatras

Geachte Heer/Mevrouw Stolker,

We vinden het erg vervelend om te moeten lezen dat u niet tevreden bent met uw aankoop. Zeker gezien deze order van juli 2011 is, is het jammer dat we dit nu pas horen. We hadden uw klacht al veel eerder kunnen oplossen.

Wij adviseren inderdaad om te kiezen voor een tweepersoonsmatras als er geen electrisch verstelbare bodems onder de matrassen staan. U geeft aan dat u spijt heeft van deze keuze. We willen dan ook voorstellen om uw matras om te komen ruilen voor twee exemplaren van 70 x 200 cm, zodat u weer volop kunt genieten van uw nachtrust.

Kunt u contact opnemen met onze klantenservice op nummer 013-5716495

Ik hoop dat we uw klacht hiermee adequaat hebben opgelost.

Klantenservice Medicomfort

• Ingrid

Heerlijk!

Heerlijk, thuis een matras bestellen en 2 weken gratis proberen! Geen gedoe om in winkels te proefliggen, dan lig ik toch niet lekker.
Een zeer vriendelijke meneer, die ook nog verstand van zake had, kwam de matrassen bezorgen.
Na 1 nacht wist ik al dat deze matrassen zouden blijven!!! Ik heb nog nooit zo lekker gelegen!!!

Medischmatras

We slapen eindelijk weer!

De matras die we bij Medischmatras hebben gekocht hadden we jaren eerder moeten hebben. Eindelijk slapen we weer eens nachten door. Ik ( mevr) werd van onze oude matras( onbekend merk) geregeld wakker en had dan erge rug pijn. Je weet dan niet meer hoe je moet liggen. Kwam bij de pijnpoli terecht en die vertelde mij over Medischmatras en we hebben toen direct maar één besteld en het mooie is dat je 14 dgn proef mag slapen en we waren direct verkocht wat een heerlijk bed. Weet nu weer wat uitslapen is in het weekend. Heerlijk

Medischmatras

Van alle rugpijn ben ik verlost

De geboden service en de daarmee samenhangende kwaliteit zijn in een woord TOP

Heerlijk slapen...

Het matras is in het begin wel erg wennen, maar na een paar weken erop slapen, kwam ik uitgeruster uit bed...iets wat ik al jaren niet meer had ervaren.
Enige nadeel is dat het niet duidelijk is wat de bovenkant van het matras is en moet je echt de hoes openen om het te ontdekken. Verder was het top geregeld, ik ben goed op de hoogte gehouden van de leverdatum en zelfs tijdstip!! En helemaal super dat de chauffeur de matrassen zelfs boven heeft gebracht !!

Medischmatras

alles keurig en correct afgehandeld

Dit bedrijf heeft alles waargemaakt wat het had beloofd en ook de producten voldoen prima aan de verwekte verwachting.
Mocht je overwegen om ook deze soort matrassen en kussens aan te schaffen dan kun je dit bij Medischmatras zonder zorgen doen
m. vr. gr. Ton

Medischmatras

Een haat liefde verhouding met matras

Bij zijligging(slapen)reeds na enkele maanden kuilvorming t.p.v.heupbeen , dit is zeer hinderlijk indien een andere positie wordt in genomen. Is het niet raadzaam om bij bestelling gewicht van gebruiker in de uitvoering mee te nemen. mijn gewicht bedraagt 80 kg.

Medischmatras

Goede, snelle service en een heerlijk matras!

Goede, snelle service en een heerlijk matras!

Medischmatras

Super aankoop en prima service.

Super service en levering tot op de plaats.
Prima is natuurlijk dat je eerst 14 dagen kunt proefslapen op de matras en dan pas hoeft te beslissen om te kopen of niet.

• Klant

Zeer tevreden

Prima levering, prima product!

Medischmatras

we slapen heerlijk kussen mag wat minder breed.

We slapen heerlijk. veel minder rugklachten. langer achter elkaar zalig. kussen op maat wel groot bed is daardoor weer n stuk korter. zou wel wat minder in de breedte mogen, de helft gebruik je toch niet.

Medischmatras

het is een fantastische matras

Ik gebruik s'winters altijd een electrische deken, die heb ik nu niet meer nodig. Hij sluit perfect bij je lichaam aan.
Ook mijn man heeft er een en die zegt hetzelfde. fantastisch.
Bij medisch comfor. en goede service, netjes thuisgebracht en boven op bed gelegd.

Medischmatras

heel erg blij dat ik het gekocht hebt

Dit matras had ik al jaren eerder moeten hebben . Ben er erg blij mee. Hier voor had ik een pocet vering en dat lag niet lekker nu lig ik heerlijk.

• Jacob
  • Geverifieerde koper

Perfecte service bij aankoop op maat

Zowel matras als kussen op maat zijn van excellente kwaliteit en hebben overduidelijk rug- en nekklachten verminderd.
De zeer goede service, vriendelijke bejegening (waar vind je die nog?) en interessante prijs maken het extra plezierig bij medischmatras een gezonde keuze te maken.

Rick de Jong

Prettige en correcte service, mijn slaapcomfort is enorm toe genomen!

Overzichtelijke goede site!

Netjes op tijd bezorgd.

prima

netjes geregeld en redelijk op tijd geleverd

Goede snelle service

Alle gegevens worden vertrouwd verwerkt. De bestelling worden snel geleverd en de kwaliteit van de materialen zijn goed. Ik kan het iedereen aanraden.

Medischmatras

Snel bezorgd, sneller als gedacht/verwacht.

Service is goed ik heb nog niet de kans gehad om het uit te proberen.

Medischmatras

Dit kussen kan de "oplossing"zijn om beter te kunnen slapen als men pijnlijke nekklachten heeft.

Ongeveer 5 jaar geleden zo`n zelfde kussen door U geleverd. Zeer tevreden. Pijnklachten van nek waren weg. Na 5 jaar verslapping van het materiaal. Wederom nekklachten. Ik loste dit op door een laagje schuim van 1,5 cm onder dit kussen te leggen. Ik kon weer slapen met minder pijn.
Door fisioterapeut nieuwe maten genoteerd van nek en schouders. Bestelling geplaatst. Deze was binnen 10 dagen geleverd. Toch nog pijnklachten vanaf 4 uur in de ochtend. Het moet nog even wennen denk ik.

Medischmatras

De snelheid van levering prima !!!

Jammer dat ik 2 stuks had besteld en ze maar 1 hadden geleverd. Na een telefoontje kwam de volgende dag nr 2.
Maar klasse, middags voor 4 uur besteld, de volgende dag
in huis.

helemaal goed!

Een eerste keer iets bestellen is altijd wat onwennig, gaat het allemaal wel goed?

Het gaat heel goed! Keurig op tijd geleverd, alles O.K.

Snel en efficient

Overzichtelijke site, makkelijk bestellen en snel geleverd

fantastisch

een perfect apparaat voor (oudere) mensen, die zich ZELF nog willen blijven verzorgen.

Medischmatras

slaap allen maar op jullie kussen

sinds ik op jullie kussen slaap heb ik geen nek klachten meer. Neem zelfs het kussen mee op vakantie. In een woord....geweldig

Medischmatras

Het product bevalt en slaapt heel lekker

Het was even fout gegaan maar is prima opgelost omdat ik even zelf langs ben gekomen.

Misschien beter samenwerken met internet gegevens en telefonisch contact.

Er niet van uit gaan dat maten een heel leven hetzelfde blijven, en dat wanneer je het veranderd op de site, je ook een goede maat krijgt en niet twee kussens inplaats van één

Product is prima

Vriendelijke groet Mariëtte van Iersel

Prima

Ik was heel blij dat het allemaal zo snel geleverd werd,ben er heel tevreden mee

Medicomfort = slaapcomfort

Met dit 2e kussen merk je echt dat het vervangen om de 5 jaar geen overbodige luxe is want je voelt echt het verschil je ligt weer veel beter op je kussen een weldaad voor je hals en nek

perfect

super service alles goed geregelt kan niet beter

Aandacht voor de klant

In een winkel kun je bijna niet ervaren hoe een matras ligt, maar nog belangrijker; hoe het slaapt.
De twee weken proef met retourmogelijkheid ondervangt dit probleem en dat is het sterke punt.

Persoonlijk vraag ik me af of de matras voor mij (met 56 kilo) te hard is. Na een week slapen ben ik een aantal malen met pijn in de heupen wakker geworden. Ik hoop hier in de tweede proefweek meer inzicht over te krijgen.

Vraag me af of deze matras niet in een andere 'hardheid' geleverd kan worden maar dat betekent aanpassing van het ene enkele product en dat is meteen mijn commentaar: geen keuze in hardheid.

Verder prima service van bestelling tot levering. Met aftersales nog geen ervaring.

Matras is beetje hard

Ik heb deze matras via een kennis gekocht. Zijn matras is niet zacht en hard, beetje middel maat. Mijn matras ondersteunt niet zo als matras van mijn kennis. De matras is hard, ik kreeg boven rug pijn.

• Klant

medicomfort de moeite waard

goede site met duidelijke product informatie.
Levering volgens toezegging op de site

Medischmatras

Mooi en een snelle levering.

Moet er erg aan wennen maar ik zet door,ben er afgelopen Zaterdag op gaal slapen maar ben wel 25tot 30 keer per nacht wakker maar nogmaals ik ga nog even doorzetten.

Mvg E Mater

Medischmatras

wij zijn zeer tevreden over de service en het matras

wij zagen op internet de aanbieding dat we mochten proefslapen gelijk in gevuld en 4 dagen daarna al de matrassen in huis en we zijn echt heel tevreden over we slapen prima alleen ton die twijfel nog een beetje maar die gaat ook wel over stag dus al met al zijn wij zeer tevreden

Medischmatras

Een eerlijk, zeer betrouwbaar bedrijf met een super service

Wij zijn uitstekend geholpen. Kregen een goed en eerlijk advies (welk product voor ons het beste was, en niet het duurste). Ze leveren snel en zijn, in vergelijking met anderen, niet duur.
Mocht het product ons niet zijn bevallen, dan namen ze het zonder problemen weer terug in. Omdat het product uitstekend was, hebben we hier geen gebruik van hoeven te maken, maar je koopt wel een stuk geruster als je dit weet.

Medischmatras

Ik ben heel tevreden over uw product!

Sedert 6 jaar slaap ik op een matras en kussen van Medicomfort. Verschillende vrienden en kennissen zijn ook tot aanschaf van uw product overgegaan.

Vriendelijke groet,

Eeke van Manen

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten