[REPLY]
Om misverstanden te voorkomen werd ik gebeld voor dat de bestelling werd doorgevoerd.
Omdat ik nog wat wilde toevoegen kon dit zodat er geen extra portokosten werden gemaakt.
Bestelling netjes op tijd ontvangen.
pakketje netjes en op tijd afgeleverd
Ik vond het erg leuk dat het als een kado al verpakt zat dus heb het nog niet verder opengemaakt,nu ligt het hier ingepakt nog op de logeerkamer ,waar Fiene altijd slaapt,het setje is voor haar eerste verjaardag en iedere keer als ik ze uit bed haal dan wil ze het pakketje al open maken,ze reikt. Er naar en vind de kleurtjes natuurlijk erg mooi van het papier.ik neem gewoon aan dat het setje er ook goed uitziet,het blijft ingepakt tot 16juni,dan wordt ze 1jaar.hartelijk bedankt ervoor.ga zeker nog eens op de site kijken voor een ander kado,tje .mvgr Marijke de Bruijn.
Super artikel gekocht, goed verpakt en leuk ingepakt met handgeschreven kaartje! Snelle levering!
Ik heb microplaine raspen besteld. (Die overigens geweldig zijn) Kreeg gelijk een bevestiging hievan en het pakketje werd ook gelijk verstuurd.
Tevens werd er een link meegestuurd om mijn pakket te volgen tot het bij mij thuis werd afgeleverd. Netjes in kadoverpakking en met felicitatiekaart!!!
Wij hadden een mes besteld als cadeau. wij zagen dat er een naam ingegraveerd kon worden en dat leek ons wel leuk. Helaas bestelden wij het mes wat kort dag, maar 2 dagen later hadden wij het mes al binnen! Dus konden we het nog geven als cadeau op de dag zelf!
Kopen via internet blíjft altijd even afwachten hoe het gaat.
Maar bij Meesterslijpers kunt u gerust iets bestellen, je snijd je niet in je vinger.
Ik had de bestelling op internet gemaakt (een product wat gegrafeerd werd) en nog dezelfde dag werd ik gebeld dat het klaar was!
Ik heb twee keer besteld en de artikel snel geleverd gekregen. Ook bij het retourneren van een zending weer snel de juiste artikelen geleverd gekregen. Dit geeft het gevoel met een betrouwbare leverancier zaken te doen! Een aanrader.
onlangs telefonisch contact met meesterslijpers gehad,na een verhelderend gesprek,overgegaan tot koop, volgende dag in huis, hoe meesterlijk wil je het hebben?
ben al weer bezig met een volgende aankoop,vertrouwen gewonnen
Werd gelijk geholpen via de chat op de site, over mijn vraag hoeveel letters er op het kinderbestek gegraveerd konden worden (dat word geheel kosteloos gedaan!!)Hij ging na mijn betaling er gelijk mee aan de slag.
De volgende dag hadden we het mooi ingepakte doosje al in huis. Het was/is echt super mooie bestek, dat ook in de vaatwasser mooi blijft. Alles was super mooi gegraveerd. Het is nu voor onze kleine meid, een feest aan tafel om met zulk mooi persoonlijk bestek te kunnen eten!!!
Bij toeval ben ik bij Meesterslijpers.nl terecht gekomen vanwege de opvallende prijsstelling voor de Minosharp plus 3. Ik ging er altijd vanuit dat knivesandtools de goedkoopste zouden zijn, maar bij meesterslijpers was hij toch echt dik € 20 goedkoper + gratis verzending, dus de keuze was snel gemaakt. Ik ben nog in de beginfase met het ontwikkelen van een obsessie voor scherpe messen, dus binnenkort ga ik hier waarschijnlijk een Japans juweeltje aanschaffen voor in de keuken, het scherp maken gaat probleemloos met de minosharp, hoewel het aantal bewegingen zoals voorgeschreven aan de lage kant is. Tot slot: supersnelle levering en netjes verpakt en daarom dus in totaal 5 sterren waard. Nu vergeet ik ook nog te vermelden dat de chatfunctie ook daadwerkelijk werkt haha en dan bedoel ik niet met een robot maar met een mens, erg handig!
Na een snelle levering mijn bestelling netjes ingepakt en voorzien van een kaartje ontvangen! En voor een scherpe prijs! zou hier zeker nog eens wat bestellen.
Bij meesterslijpers doen ze wat ze beloven, binnen 1 dag in huis wat ik uit die ruime keuze had uitgezocht!! En dan ook nog een mailtje om te bevestigen en feliciteren met mijn net geboren nichtjes!
Had het mes nodig om de dag na bezorgen bij het opstaan kado te geven. Belofte over bezorging is waargemaakt.
Erg prettig zoals ze met je mee willen denken, snelle levering, s 'middags besteld en de volgende dag in huis.
En daarbij nog goede prijzen, het kan dus wel.............
We hebben bij meesterslijpers twee egg-perfects besteld.
De service was super en snel. al binnen 3 dagen hadden we de bestelling binnen!
Snelle levering, prima verpakt en mooi gegraveerd. Bestek van goede kwaliteit.
Ik wilde de graveren varieren per bestek. Hiervoor heb ik gebeld naar de Meesterslijpers en dit pakten ze gelijk op! Een belletje was voldoende. Erg tevreden over de manier waarop de kadoverpakking en het kaartje (handgeschreven!) er bij werd geleverd. Ik zal de Meesterslijpers zeker aanbevelen aan mijn vrienden!
het resultaat mocht er zijn. alles zag er pikko bello uit. goede prijs kwaliteits verhouding. graveren was gratis en je kreeg er een gratis kaartje bij. leuk bedacht. ik zal deze site zeker promoten.
Zeker aan te raden. Zowel in de winkel als op de site is het aanbod groot en betaalbaar. Medewerkers zijn erg klantvriendelijk.
Ik ben zeer tevreden over de afhandeling en bezorging van mijn bestelling !
Ziet er keurig uit. Netjes gegraveerd.
mooi ingepakt.
De naam en geboorte datum van ons dochtertje staat mooi op haar eerste bestekset. Zelf heb ik mijn bestekset ook nog en vind dat zo leuk dat ik dit ook aan ons dochtertje wou geven. Ze kan er nu nog niks mee maa heli's altijd leuk voor later.
Je word ook op de hoogte gehouden wanneer je pakketje verzonden is.
Ik had in de ochtend besteld en in de middag kreeg ik al een mail dat mijn pakketje verzonden was. Super! Zeker aan te raden!
Enig minpuntje is dat het bestelde artikel volgens de website op voorraad was, maar dit in praktijk niet klopte. Hier werd ik wel direct over geïnformeerd via de telefoon en vervolgens is alles netjes afgehandeld. Levering was uiteindelijk 1 dag vertraagd. Een volgende keer zal ik zeker weer bij dit bedrijf bestellen.
Snelle afhandeling en levering van de bestelling.
Producten zijn helemaal naar wens.
Goede service:
Een product die ik had besteld was niet meer in voorraad. Deze werd vervangen door een ander model. Werd telefonisch op de hoogte van gebracht en kreeg voor de zelfde prijs de iets duurdere vervanger.
Snelle levering:
De bestelling was de volgende dag in huis.
Kinderbestek FC Junior 6-delig besteld. Kraamcadeau voor de jongste kanjer van mijn schoonfamilie. Super snel geleverd en het is een mooie set incl prachtige gravering met onze gewenste tekst. Ze vonden het cadeau TOP! Superblij mee! Bedankt!
Mijn order werd snel verwerkt en de prijs voor dit product was bijna de helft van de prijs bij andere webwinkels. Bij het ophalen werd ik erg vriendelijk behandeld. Enthousiaste jonge werknemers/eigenaar!
I ben heel enthousiast over de schaar. Vandaag besteld, de volgende ochtend al in huis en een prima kwaliteit.
Op woensdagmiddag kinderbestekset Safari voor onze kleindochter besteld en de volgende dag prachtig gegraveerd al ontvangen. Het fijne van de Meesterslijpers is dat ze gratis graveren en dat ook het mes op het lemmet gegraveerd wordt. Dit wordt bij de meeste andere zaken niet gedaan. Het setje ziet er prachtig uit en het was ook nog in leuk cadeaupapier verpakt. Kortom, we zijn helemaal tevreden en we vinden de Meesterslijpers een echte aanrader!
Prima geholpen door de heren van Meesterslijpers. De ene dag besteld, de volgende dag in huis en tegen messcherpe prijzen. Ik blijf klant!!!!
Bestelling is keurig verpakt en op tijd geleverd.
Goede, snelle en vakkundige service. Zelfs in het weekend!
Rene Djuricek vond deze beoordeling nuttig
Eigenlijk 5-sterren m.b.t. snelle levering, correcte afhandeling, mooie verpakking met leuke kaart!
Toch 4-sterren gegeven a.g.v. het "dunne" graveren, een keuze voor de plaats waar gegraveerd moet worden en "dikke" of "dunne" letters zouden alles perfect maken.
Desondanks zeer tevreden en een absolute aanrader.
Bij het evt. volgende kleinkind bestellen we zeker weer!