[REPLY]
Telefonisch goed bereikbaar
Nette en snelle beantwoording van beoordeling/klacht.
Ik meende bij de bestelling dat beide artikelen de status "in voorraad" hadden, echter kan niet volledig uitsluiten dat ik dit zelf misschien niet goed gelezen heb. In ieder geval dank voor deze snelle reactie en uitleg.
Op de vraag of ik in de toekomst zou overwegen opnieuw iets bij Megatool te kopen is het antwoord ja.
Geachte meneer Tan,
Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze review over Megatool.nl. Via deze weg wil ik graag even reageren op uw review.
Op het moment dat u de bestelling plaatste was deze machine niet op voorraad in ons eigen magazijn, maar bij onze leverancier. Wij moesten deze dus voor u bestellen. Op onze website stond bij deze machine dan ook aangegeven dat de levertijd drie tot vijf werkdagen was.
Wanneer wij de machine wel in voorraad hadden, was deze vrijdag door ons verzonden, en dan was de machine maandag bij u afgeleverd. Doordat wij de machine niet op voorraad hadden, is uw bestelling nu op dinsdag afgeleverd.
Ik vind het erg vervelend dat u de machine later heeft ontvangen dan u verwacht had. Blijkbaar staat dit niet goed aangegeven op onze website. Wij zullen kijken hoe we onze levertijden duidelijker kunnen vermelden op onze website.
Dat het pakket nat bij u werd afgeleverd is uiteraard niet de bedoeling. Wij zullen dit zeker opnemen met onze bezorgdienst. Ik ben in ieder geval blij om te horen dat de machine naar wens is.
Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u uiteraard altijd contact opnemen met onze klantenservice: http://www.megatool.nl/contact.html
Wicher Hulzebosch
Klantenservice Megatool.nl
Correct uitgevoerde bestelling, levering op beloofde dag.
Prima product voor een prima prijs. Ook de bezorging was goed geregeld (fijner dan TNT)
Mijn bestelling was uit voorraad en daags erna geleverd
Elektrische schaaf besteld, precies het product wat ik zocht.
Om half 4 besteld, de volgende dag netjes in huis. niks op aan te merken.
Prettig vind ik dat de verzendkosten inbegrepen zijn.
snel en keurig verpakt afgeleverd
Alles naar wens gegaan, levering was snel en volgens afspraak.