We are hiring!

Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (1.191)

Beoordeling door bevestigde koper

Snelle, accuraat en verzorgd service

De reparatie is goed uitgevoerd.
Het achterhalen van wat gedaan is, is omslachtig.
Verzending en verzorging van het apparaat een dikke 5 sterren

Beoordeling door bevestigde koper

Snelle en goede reparatie.

Een reflow laten doen op een Aspire 7520G.
Werkzaamheden naar behoren gedaan en de laptop draait weer als nieuw.
Reparatie's door Microfix is van harte aan te bevelen !
Hartelijk dank !

Beoordeling door bevestigde koper

Bij foute retour niet alert genoeg.

Snelle afhandeling van de reparatie en een vriendelijke klantenservice zonder wachttijd zijn dingen die me het meest bijblijven bij Microfix.

Verbeterpunten:
1) Mijn pakket werd naar het verkeerde KIALA punt gestuurd.
2) Op de dag zelf nog gebeld met klantenservice, maar dan duurt het nog een week voordat het wel op het juiste adres komt. Hier kan de service nog wel wat omhoog.

Beoordeling door bevestigde koper

Super geregeld snel en vakkundig voor niet te veel geld.

Mijn laptop oplaad plug was kapot door een val. Door microfix is deze netjes afgehaald en gerepareerd en terug gestuurd. Me laptop was zelfs helemaal schoon gemaakt hij leek wel weer nieuw !

Beoordeling door bevestigde koper

Snelle levering voor een interessante prijs

Ondanks het lange wachten op een backorder toch een goede levering

Beoordeling door bevestigde koper

Prima service, snel en correct.

Geheugen en SSD van een Macbook laten vervangen, ik heb zelf de laptop naar het kantoor in Amsterdam gebracht, werd netjes te woord gestaan door de medewerker. Toen de laptop klaar was kreeg ik keurig een telefoontje, alle data was over gezet zoals beloofd en kreeg de oude onderdelen mee als bewijs. De gebruiker is enorm tevreden met het resultaat, meer snelheid, meer opslagcapaciteit, een grote verbetering.

Prima service

Precies alles gebeurd volgens afspraak. Het verliep erg snel, de reparatie was binnen 4 dagen geregeld. Het chatcontact verliep snel en deskundig.

Beoordeling door bevestigde koper

Snel en goedgoep reperatie van mij laptop.

Snel en goedgoep reperatie van mij laptop.

Beoordeling door bevestigde koper

in èèn woord prima geregeld

Ik wist niet dat er bij mij in de buurt een bedrijf was die computers repareerde.
na zoeken op internet viel mijn oog op Microfix.
De eerste laptop die ik bracht had een kapotte processor, het advies werd duidelijk uitgelegd waaruit bleek om het niet te laten repareren, eerlijk toch er wordt niet onnodig geld uit je zak geklopt. Nou dan maar weer ophalen en gelijk de volgende laptop meegenomen, want ik had nog een defecte laptop. Dit maal kon het wel gerepareerd worden, ik moest wel wachten op de onderdelen maar die kwamen een week eerder binnen als voorzien kortom ik mijn laptop ook eerder terug.
Kortom een prima bedrijf met klant vriendelijke medewerkers.
houden zo mensen ik kan niks anders zeggen, ga zo door.

vlotte service ,

goed ,duidelijke planning zichtbaar
Herstelling / onderhoud Epson printer

Beoordeling door bevestigde koper

Snel, makkelijk, klantvriendelijk, meedenkend, goedgeregeld

Als je nou eens pannen met je laptop heb weet ik nog wel een adresje voor je mircrofix. Snel geregeld, je wordt goed geinformeerd en je weet van te voren wat je betalen moet.

Zeer ingenomen

hierbij meld ik zeer ingenomen te zijn zoals de heer Koreman mijn Samsung-printer probleem mee opgelost heeft. Enerzijds met het meedenken wat te doen en hoe, zonder het apparaat op te sturen (voorkomt veel extra tijd en kosten) en de reparatie met nieuwe transportriem thuis gedaan kan worden. Prima.

Tevreden

Goede, snelle service

Beoordeling door bevestigde koper

Goed uitgevoerd... maar het koste wat tijd...

De reparatieopdracht, het vervangen van een laptop CPU ventilator, is keurig uitgevoerd! Ook de communicatie over de voortgang is zeer netjes! Op zich is dit wel 4 of 5 sterren waard.

Helaas heeft de reparatie door bestel en levertijden veel te lang geduur, namelijk 6 tot 7 weken.... Hierdoor is de beoordeling op 3 sterren blijven steken...

Antwoord van Microfix N.V.

Geachte klant,

Jammer dat het zo lang duurde: Het ging zo:
Microfix heeft in eerste instantie getracht de Fan's voor u onder garantie te claimen bij HP, deze claim is helaas afgewezen.
HP had deze onderdelen zelf niet op voorraad, waardoor we de onderdelen moesten bestellen bij een andere leverancier, de levertijd hiervan was 3 tot 4 weken.
In dit geval kwamen de onderdelen pas de 4e week bij ons binnen. Onze technicus heeft toen direct de reparatie uitgevoerd.
De reparatietijd van 5 weken is inderdaad erg lang, dit zijn we absoluut met u eens, echter zijn wij in deze ook afhankelijk van onze leveranciers.

Wellicht kan als troost gelden dat u bij HP nog langer had moeten wachten.

Prima service aan de Bali en per mails. Reparatie MacBook

Prima service aan de Bali en per mails. Reparatie MacBook

rep.Dell D820 nvidia chipset

De laptop is keurig gerepareerd en voor een zeer redelijke prijs. Ik ben zeer te vrede.

goed

Monteur kwam netjes op tijd, heeft onze HP Laser 4100 schoongemaakt en in eerste instantie waren we tevreden.
Echter paar dagen later hebben we al weer vuile prints er tussen zitten.
Ligt dat aan de printer of ligt de oorzaak elders ?

Super

Plotter nieuwe riem ingezet en plotter een beurt gegeven.
Loopt weer als een trein. Snelle afhandeling.

Beoordeling door bevestigde koper

Microfix kon mijn laptop WEL maken!

Nadat een comp zaak bij mij in de buurt de laptop (HP Probook) had opgegeven ben ik via internet bij Microfix terecht gekomen. Het duurde wel lang, de oorzaak was de leverancier aan Microfix, maar uiteindelijk heb ik de comp terug en hij doet het weer fantastisch. Omdat het extra lang duurde heb ik zelfs de originele HP adapter er gratis bij gekregen.

Snel & Professioneel

Mijn Dell Inspiron Laptop had grote problemen met zijn hardeschijf. Hij kon niet verder dan het dell logo bij het opstarten
en was dus ongebruikelijk. Binnen een paar uurtjes was het probleem al opgelost bij microfix. Ik was blij met het
continu updates van microfix en werd ook rekening gehouden over mijn wensen. Ik raadt microfix aan, omdat zij weten hoe met clienten te handelen, snel werken en netjes werken. Had mijn laptop ook gereinigd gekregen:)

Beoordeling door bevestigde koper

Steeds stipte en correcte depannage volgens het contract.

Altijd stipte en coorecte depannage zoals in het contract voorzien.
Vriendelijke en behulpzame technici.

MacBook weer als nieuw

MacBook Pro, 3 jaar en 3 maanden, net uit de Apple Care, down. Bij Microfix gerepareerd: nieuwe, grotere, snellere hard disc en nieuwe accu. Daarna de back up teruggezet. In drie dagen als nieuw terug en alles er nog op. Zeer tevreden.

Aanrader!

Prettig bedrijf, vriendelijke en kundige mensen, goede prijs/kwaliteitverhouding.
Onlangs voor het eerst zaken met Microfix gedaan maar ik bel ze bij de volgende storing zeker weer!

Beoordeling door bevestigde koper

Uitstekend af gehandeld de storing

De storing is goed af gewerkt

Beoordeling door bevestigde koper

Prima afhandeling en service.

Prima deskundigheid van monteur. Jammer dat er op voorhand niet is aangegeven wat er extra vervangen moest worden ondanks de info vooraf.

Beoordeling door bevestigde koper

Ik ben heel erg tevreden over Mircofix

Alles goed verlopen. En werd doorlopend op de hoogte gehouden van de reparatiestatus. Mijn computer doet het weer!!!!

correcte afhandeling en communicatie

Heldere communicatie en snelle verwerking.

Beoordeling door bevestigde koper

Eerst gechat met een adviseur, die echt de tijd nam om me te helpen. Vervolgens toch een monteur laten komen. Ontzettend vriendelijke man en probleem is verholpen.

Beoordeling door bevestigde koper

Perfect geholpen en snel gereparareerd

Ben erg tevreden. Snel en prima gerepareerd. Werd ook goed op de hoogte gehouden van de voortgang.

geen commentaar

Monteur is kundig en vriedelijk

Beoordeling door bevestigde koper

Het duurde alleen wat langer

Reparaties is naar tevredenheid uitgevoerd. Ik had alleen het gevoel dat er een dag verspild is tussen het uitbrengen en goedkeuren van de offerte (binnen 15 na het uitbrengen van de offerte) en het bestellen van het bewuste onderdeel. Verder prima. Goed op de hoogte gehouden via de site.

Goede service!!!

Alle data van mijn laptop kunnen redden, nadat mijn harde schijf kapot was!

matig

ik heb aan het begin direct aangegeven huismerk-toners te gebruiken, en dit stond ook op het formulier vermeld.
Als jullie monteur dan komt vertellen dat ik de verkeerde toners gebruik had de telefoniste mij dit ook kunnen vertellen; dat had mij kosten bespaard!

Antwoord van Microfix N.V.

Geachte klant,

Soms zijn de huismerk-toners de oorzaak maar soms ook niet. Ook printers met huismerktoners kunnen kapot gaan. Of de huismerktoner wel of niet de oorzaak is kan alleen de engineer door een controle vaststellen. U printer is gecontroleerd en bleek geen defect te hebben. Wel bleek dat een toner lekte.

U weet nu dat er met u printer niets aan de hand is en dat u op moet passen met dit merk toner.

Hoogachtend

Wim van Leenen

Uitstekende service!

Beste Microfix, bedankt voor de uiterst snelle en deskundige reparatie van mijn iMac! en dat ook nog voor een redelijke prijs, en met een jaar garantie! Ik ben blij!

Service zoals het hoort

One stop shopping
Snel de juiste materialen beschikbaar
Had 5 sterren kunnen zijn als alle onderdelen de volgende dag beschikbaar waren geweest.

Beoordeling door bevestigde koper

Ben blij verrast over de service en prijs

Het vervangen van de HD in mijn IMac via mail ben ik op de hoogte gehouden over de reparatie.
Ik heb aangegeven dat er geen haast bij was,toch was de reparatie klaar binnen 1 week
Keurig af geleverd inclusief software voor 184 euro incl BTW.
Ik ben blij met Microfix