We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

MYTENGA Logo
Klanten zeggen: »Afspraak is afspraak« »zeer snel en goed« »Perfecte en snelle afhandeling« 150
Uitstekend
9.5 van 10

150 klanten beoordelingen
Beoordeel

prettige protucten

Wat jullie verkopen voldoet aan de verwachting. Dat geldt maar voor zeer weinig bedrijven. Jullie producten doen wat er gezegd wordt!!!. Helaas is dat een grote uitzondering.
Een goed klant volgsysteem is mijn aanbeveling.

Featured review of MYTENGA

• SN

Afspraak is afspraak

Op donderdag avond bestelling geplaatst zodat deze naar verwachting op vrijdag gepicked en verstuurd kon worden zodat ik deze zaterdag kon ontvangen.
Helaas doordat ik boodschappen aan het doen was, had ik de bezorger gemist en dinsdag de producten bij de afhaal locatie kon ophalen (2e aanbieding ook gemist ivm werken).
Alles zat netjes verpakt in een discrete witte doos (dus zonder directe verwijzing naar MyTenga).
Voor verzending krijg je nog een aparte email met een T&T code. Handig!

Simpele bestel en betaalwijze. Wat wil je nog meer?

zeer snel en goed

de bestelling is heel snel afgehandeld en super betrouw aan geleverd ook is de afzender niet zichtbaar heel mooi

Perfecte en snelle afhandeling

Prima product en perfect afgehandeld!
Een aanrader!

MYTENGA

Deze klantenbeoordeling is gemeld bij de klantenservice voor de schending van onze richtlijnen voor het schrijven van klantenbeoordelingen.

De klantenservice is in het proces deze klantenbeoordeling te onderzoeken.

Naar aanleiding van dit onderzoek, zal het worden geschrapt of teruggestuurd worden naar Trustpilot.

Zie hier onze richtlijnen voor klantenbeoordelingen.

MYTENGA

Alleen jammer dat je thuis moet zijn om te tekenen voor ontvangst en de bezorging alleen in werkuren is.

Beste Geert,
Het hoeft niet, we bieden namelijk ook de pakje-gemak optie, dan selecteert u een afhaalpunt bij u in de buurt. Kunt u ook na 18.00 uur of in het weekend ophalen en is een handtekening niet nodig :)

goed en snel geleverd

gewoon OK!!!!

• WB

Niets op aan te merken.

Via een duidelijke site heb ik makkelijk kunnen vinden wat ik zocht. Inderdaad voor 17:00 besteld (16:47) en de volgende dag (ondanks flinke sneeuwval) in huis. Keurig en discreet verpakt! Helemaal goed!

• Japie

Een uiterst bevredigende service

De ene dag besteld en ondanks het extreme weer was m'n bestelling de andere dag, keurig verpakt, binnen. Een betrouwbare indruk achtergelaten. De webshop staat inmiddels in mijn favorieten!

Antwoord van MYTENGA

Goed om te horen, mede dank aan PostNL wat ons betreft :)

goed,prima

producten prima, ook de afgeprijste artikelen, de beloofde snelle verzending en ontvangst, goede telefonische service

MYTENGA

De klantenservice is in het proces deze klantenbeoordeling te onderzoeken.

Zie hier onze richtlijnen voor klantenbeoordelingen.

• Monique
  • Tilburg, NL
  • 2 Beoordelingen

gewoon fantastisch

zorgvuldig thuis bezorgd in een blanco doos netjes afgewerkt

• A.M.
  • Geverifieerde koper

Heel goed, werd snel en discreet geleverd.

Ik vond het heel goed, de levering was snel en discreet. Had mijn bestelling al na een dag binnen mooi in een blanco doosje. Uitstekend.

Prima verzorging

Altijd op tijd geleverd

• Ed

uitstekend

Prima service, volgende dag in huis!
En mooie aanbieding

• M.Bazen
  • Amsterdam, NL
  • 2 Beoordelingen

Snel goed prettig

Ik zou niet durven iemand iets aan te raden, dat geeft maar problemen. Kijk uit met dit soort vragen die irriteren de geënqueteerden nogal.
Verder een beste zaak.

maakt alle verwachtingen waar

Snelle afhandeling. Als ik weer iets nodig heb, dan kom ik hier zeker terug.

• Klant
  • Geverifieerde koper

Goede snelle levering incl. kleine bonus

Goed, duidelijk, overzichtelijk en correct

• Geverifieerde koper

top service en hele snelle levering!

top service en hele snelle levering!

goed

snel besteld en goeie aflevering

uitstekend

uitstekende service en heeft nog nooit teleurgesteld

• Evelyn

prima

vlotte behandeling, goede waren, vlotte levering

• 4play

Overtreft alle verwachtingen!

Overtrof alle verwachtingen, vriendin haar vibo was kwijtgeraakt tijdens verhuizing en overal was deze minstens 25 euro, totdat ik op mytenga exact dezelfde tegenkwam + meer leuke speeltjes.
Op de gok besteld met de gedachten dit kan toch nooit...
anderhalve dag later discreet pakketje ontvangen met daarin precies dezelfde vibo,de andere bestelde speeltjes en ook nog een paar gratis condooms! Echt een super aanrader!

Antwoord van MYTENGA

"dit kan toch nooit..." :) ja de outlet artikelen hebben echte opruim prijzen. Het meeste onder de normale inkoopprijs. Maar op is op.
Bedankt voor je revieuw, altijd goed om te lezen dat mensen tevreden zijn met de service, dan weten we waarvoor we het doen.

• Gast85

Snel. Duidelijk. Discreet.

Fijne webshop. Doet wat ze beloven, dat is ook wel eens verfrissend!
Niet twijfelen, gewoon hier bestellen!

Good job

Ik heb mijn dingen besteld in Belgie,en gekregen binnen een week,dat is sneller dan sommige Belgische online winkelen.

top bedrijf

echt een lust voor man en vrouw,
Sommige artikelen zijn niet te onderscheiden, zo echt,
en ( lekker ) echt een aanrader voor iedereen die iets lekkers wil. dus ik zeg doen. vandaag bestelen en de volgende dag in huis sneller kan niet. voor mij is het een top winkel

MYTENGA

Goede info en vlotte verzending

Zeker aan te raden indien U iets discreet en vlug wil ontvangen

• Marc
  • Geverifieerde koper

Deze webshop kan ik iedereen aanraden.

uitgebreid en snel

hebben snel nog mijn bestelling kunnen behandelen

goede, snelle, discrete bestelling

Eenn goede, snelle en discrete bestelling.

• Ronny
  • Beringen, BE
  • 3 Beoordelingen
  • Geverifieerde koper

Mijn bestelling bij MyTenga is echt goed verlopen.
Mooi overzicht op de website goede info alles wat je kan verwachten van een online bestelling.
Echt een aanrader voor andere.

• WR

Absoluut geweldig

De bezorging is snel en zeer discreet, zelfs de elektronische betaling laat niks aan de twijfels over.
De producten zijn altijd van de hoogste kwaliteit en de prijzen vallen ook nog eens mee. Aanrader.

betrouwbaar en discreet

Betrouwbaar en discreet, dat is wat je zoekt, en dat is wat je krijgt!!

Uitstekend

Supersnelle verzending

• Ian.
  • Geverifieerde koper

Goed product, snelle levering en nette verzorging van het pakket.
pakket was netjes opgevuld met vulling materiaal en kwam keurig op tijd aan.

MYTENGA

scherpe prijzen en snelle levering

Makkelijke betaling via iDeal, uitgebreid aanbod en de bestelling is goed te volgen waar de bestelde goederen zich op dat moment bevinden en wanneer de levering (ongeveer) gaat plaatsvinden.
Een volgende keer zal ik zeker eerst bij MyTenga kijken of ik daar het product wat ik zoek in hun aanbod zit.
Ben zeer tevreden over mijn aankoop.

• Vic S

Superrr!

Wat een lekere toys heeft Tenga allemaal!
Ik mag eer op keer mezelf lekker verwennen met een van jullie vele speelgoedjes!
En ik kan me beslist niet meer inhouden wanneer het op jullie speeltjes aankomt!
Ik ben erg blij met wat ik bij jullie allemaal heb aangeschaft!
Ga zo door met jullie gegoede zaken!
Mijn leven kan ik niet zonder mijn Tenga! :-P

supervoordelig en supersnel

perfecte service, niets op aan te merken, gewoon keigoed.

• Geverifieerde koper

Snelle levering en goed verpakt

Eerste aankoop snel geleverd

• Geverifieerde koper

Zeer snelle levering en goede service!

Product snel ontvangen. Echter niet het juiste type, maar vanwege de goede service versturen zij alsnog de juiste.

Top service.

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten