We are hiring!

Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (831)
MyTrendyPhone

Deze beoordeling is geleden door het bedrijf om de volgende reden gerapporteerd: bewijs van aankoop mist (alleen echte klanten kunnen een bedrijf beoordelen).

De Trustpilot Klantenservice is bezig met het verifiëren van deze beoordeling.

Wanneer het onderzoek klaar is, wordt de beoordeling verwijderd of teruggeplaatst op Trustpilot.

Kijk hier voor onze richtlijnen

Loistava ostokokemus

Hieno valikoima, josta löytyi tarvittava. Toimituskin oli nopea. Suosittelen

MyTrendyPhone

Loistava ja nopea palvelu!!

Koko systeemi toimii, kuin sveitsiläinen kello. Erinomaista joka suhteessa ja tulen tilaamaan vastaisuudessakin sieltä. My Trendy Phone.fi ja muita et tarvitse enää.

Nopea toimitus.Suosittelen!!

Ostin puhelimeeni kuoret ja olen tosi tyytyväinen ollut.Hyvä valikoima,sivuja on helppo katsella.Aion tilata myö uudemman kerran:)!!

Suosittelen

Selkeät sivut, laaja tuotevalikoima ja tuotteet tulivat tilauksen jälkeen nopeasti. Tuotteet olivat ehjät, eikä muutenkaan ollut mitään ongelmia. Mikäli vielä tarvitsen jotain mitä tästä kaupasta löytyy, tilaan ehdottomasti täältä.

MyTrendyPhone

De Trustpilot Klantenservice is bezig met het verifiëren van deze beoordeling.

Kijk hier voor onze richtlijnen

Nopet toimitus

Tilaukseni lähti pia oston jälkeen minulle ja tuoteet vastasi sitä mitä niiltä vaaditiinkin Suosittelen vilpittömästi muidenkin käyvän kauppaa täällä

Hyvä!

Hyvät valikoimat ja nopea toimitus!

Kiitettävää toimintaa:)

Toimitus nopeaa, hinnat kohtuulliset, ainut pieni miinus oli,tilaamani autoteline oli hivenen liian tiukka puhelimelle, reunatarrat kärsii ja ne on niin hienot:) käytän kyllä vastakin, kiitos ja mukavaa kesää teille

hieno palvelu

tavara tuli niinkuin oli annettu esitteessa muttaniinkuin tekstista nakyy niin jotakin puuttuu.....

MyTrendyPhone

Hyvää ei saa halvalla - parhaan saa! Piti paikaansa ainakin täällä!

Tosi nopea toimitus, tilasin torstaina ja maanantaina tuli! Sain juuri ne tuotteet jotka halusinkin, ja sopi hyvin. Hinnat myös tosi edulliset! Tämän kokemuksen jälkeen tilaisin kyllä toistekki! Ainoa pienen pieni miinus oli ehkä siinä, että kaikkia tuotteita ei ollu just sillon saatavilla, kun tilasin, mutta ei se mitään! :)

Voisin tilata jatkossakin

Yhden tuotteen paketti näytti kärsineeltä, likaiselta ja se oli avattu ja teipattu takaisin kiinni. Tuote kuitenkin toimii. Lähetys oli nopeaa ja tuotteet hyviä.

Luotettava

Nopea hyvä palvelu, suosittelen. Oikeat tuotteet. Helppo asioida.

nopea ja luotettava

Nopea, hyvät / selkeät nettisivut. Tavarat saa luotettavasti niin kun on luvattu

Erinomaisen nopea toimitus

Tilattu oikeanlainen akku tuli supernopeasti perille kohtuuhintaan.

nopea

Todella nopea ja tuote oli laadukas hintaan nähden

Nopea toimitus.

Tuote oli huono, mutta toimitus oli nopea

Siisti väri

Otterbox Defender on tosi hyvä suoja Iphone luurille

MyTrendyPhone

Nopea toimitus, edullinen hinta!

Toimitus tuli nopeammin kuin useammista verkkokaupoista ja hinta halvempi kuin muissa verkkokaupoissa (ainakin tilaamani akun kohdalla). Ei voi muuta kuin suositella.

Toimii!

Nopea toimitus, tuotteet vastaa kuvaustaan! ja hintataso hyvä!

MyTrendyPhone

nopea toimitus ja tuli mitä pitikin

Valikoima oli laaja ja hinnat todella kilpailukykyiset. Toimitus oli suht. Nopea, eli tilauspäivästä kaksi päivää niin oli postilaatikossa.

MyTrendyPhone

Positiivinen yllätys! Suosittelen :)

Tilatut tuotteet tulivat todella vikkelästi. Muutenkin hyvä maku jäi tästä puljusta ja taidan laittaa seuraavan tilauksen vetämään vielä tänään ! Jos jotain negatiivista mainitsis niin hintapolitiikka ei ehkä aivan halvimmasta päästä.. Ei tosin kalleimmastakaan.

MyTrendyPhone

Helppoa ja luotettavaa kaupankäyntiä - kiitos

Löysin haluamani tuotteen vaivatta ja kun sitä ei ollut varastossa, unohdin jo asian kunnes sain sähköpostitse ilmoituksen, jossa kerrottiin ko. tuotetta taas olevan :)
Tuote oli minulla vielä saman viikon sisällä käytössä - kiitos!

Hyvä kauppa

Hyvä valikoima, nopea toimitus ja kohtuulliset hinnat. Tilaan jatkossakin ko. paikasta kun jotain puhelin tarvikkeita tarvin.

MyTrendyPhone

My TrendiPhonestaa, uudet akut saa, mihi vaa.

Sattumoisin bongasin tän lafkan, ku etsin akkuja pariin eri luuriin.
Ekax tilasin yhden ja ku se tuli, nii mukavasti laitoin toisenkin tilauksen kehiin.
Valikoima on reilu ja suhtkoht selkee lukunen.
Nyt ku on tarkanmarkan päivät, joudutaan eheyttämään ikääntyneemmätkin luurit.
Onhan se mukavaa, et löytyy varaosia. No näyttihän noita tarvikeitakin olevan, jos jonkinäköistä.

erittäin hyvä sivusto

erittäin hyvä sivusto, hyvä tuote ja erittäin nopea toimitus, pidän siitä, olen erittäin tyytyväinen tilauksen, toistaiseksi olen 6 tilaukset

kaikki on hyvin

Olen erittäin tyytyväinen kaikkeen

Assistenttiarvio

Olen tilannut assistenttina muutaman kerran Iphoniin liittyviä tarvikkeita ja on toiminut hienosti. Tavara tullut nopeasti, kuittaukset myös.

Todella nopea toimitus

Tilasin MyTrendyPhone nettikaupasta IPhonelleni uudet kuoret. Kuvittelin, että eivät ne voi olla niin hienot kuin kuvassa näkyy. Mutta kyllä ne olivat. Harvinaista, että kuva on niin hyvälaatuinen, että vastaa täysin tuotetta. Tilasin myös uudelle Tabletilleni suojapussin ja se oli myös todella hieno ja laadukas! Olen todella tyytyväinen ostoksiini ja tulen varmasti tilaamaan itse täältä lisää ja suosittelen kaikille läheisilleni tätä.

Beoordeling door bevestigde koper

Nopeaa, helppoa ja vaivatonta - ja näinhän sen juuri pitääkin olla

Kaikki n MyTrendyPhonen kanssa mennyt hyvin. Tosi nopeasti ovat tilaamani tuotteet postilokeroon ilmestyneet. Tuotteita on tarjolla paljon, jopa niin paljon, että valintaa on vaikea tehdä - tämä kuitenkin positiivisessa mielessä :)

Vain yksi tilaamistani tuotteista on ollut pettymys. Tilasin Trendy 4-in 1 Usb-kaapelin, joka hajosi jo ensimmäisellä käyttökerralla.

Seurantakoodi

Lähetysilmoituksessa voisi olla vielä postin seurantakoodi, muuten hyvät kaupat.