[REPLY]
Kan godt anbefale nailmania i stedet for nail4you
Hurtig levering, nemt at bestille + sms'er og mails om hvor pakken er henne og hvornår man skal forvente pakken og tingene jeg bestilte virker som de skal :)
Super lækre produkter, som er af god kvalitet! Samtidigt er de super gode til at rette op på fejl og gør det med er "smil". Hende der har det er super sød at snakke med i telefonen, så kan kun sige at det er et kvalitet og service sikkert sted at handle.
Jeg er meget tilfreds med både service og de produkter jeg har modtaget!
Ville klart anbefale andre at handle hos Nailmania!!
Jeg er skuffet over dette firma. Jeg købte nogle forkerte varer, og det opdagede jeg først, da jeg havde pakket varerne ud af plastikposen, men jeg åbnede ikke varerne. Jeg ringer så til firmaet, og fortæller det, de siger de ikke tager varer retur, når posen er brudt. Jeg fortæller dem, at det står der ikke nogen steder på deres hjemmeside. Medarbejderen kigger hjemmesiden igennem og giver mig ret at det ikke står på deres hjemme side, og hun går så med at til at jeg sender varerene retur pga. det. Jeg sendte varerne med det samme, og nu er det over 2 uger siden jeg har sendt pakken. Jeg sendte en email til dem, og spurgte om de havde modtaget pakken, de svarede at det havde de 'desværre' ikke..
Det tager højst 5 dage at modtage en pakke med postdanmark?? Synes det er sjovt, at de siger de ikke har modtaget min pakke, fordi det var jo ikke meningen, at jeg skulle have mulighenden for at få pengene tilbage, når jeg havde brudt posen + at de havde glemt at skrive på hjemmesiden, at det ikke var en mulighed når posen er brudt... Øv øv.. Handler ikke der igen.
Neglmania er anbefales værdig, de har gode produkter og er altid til at komme i kontakt med, hvis der er noget man er usikker på.
Deze beoordeling is
geleden door het bedrijf om de volgende reden gerapporteerd: verwijst naar andere websites of bedrijven.
De Trustpilot Klantenservice is bezig met het verifiëren van deze beoordeling.
Wanneer het onderzoek klaar is, wordt de beoordeling verwijderd of teruggeplaatst op Trustpilot.
Kijk hier voor onze richtlijnen
jeg har købt et nyt mærke til at lave gele negle med ,det er så godt meget stærkt og holdbart ,man får varerne hjem så hurtig også så der skal jeg til at handle mine vare ind efterhånden
Ikke nok med at der kun er en dags levering og at produkterne er i top, modtog jeg en lille gave i form af et par bolcher, det er sgu kundeservice.
Det er bestemt ikke sidste gang jeg benytter Nailmania som leverandør.
Dejligt at modtage tingene pænt pakket ind og lidt guf, man bliver bare glad når man åbner pakken. Endnu en gang bare gode produkter og super service.0))))))
Dette er første gang jeg bestiller herfra, og umiddelbart virker det som et fornuftigt sted.
Mega hurtig levering , der er skønt :) og gode produkter samt gode priser :)
Jeg købte hos dem hos da de var på ledreborg Mit hjem mit slot og fik en rigtig god forklaring og gik derfor på nettet og købte mere og igen en rigtig hurtig og god oplevelse ;-)
Købte et startsæt til gelenegle til min kæreste
Der var hurtig levering, det kom efter 2 dage, men den vejledning der var med produkterne kunne godt ha været med billeder.
ellers et rigtig godt sted og købe sine produkter hos og de har alt inden for kategorien
Syntes det er mega lækkert at man maks efter et par dage modtaget sine vare ! Altid hurtig og god service ;)
Hurtig levering og alle varer lever op til det lovede og forventede.
Jeg har aldrig oplevet noget negativt, hverken med produkterne eller leveringen. Jeg brugte førhen dyre produkter fra hvor jeg er uddannet, men de holdte ikke nær så godt som dem fra NailMania. Og jeg skal ikke vente en uge på min bestilling kommer frem. Intet negativt herfra.
Nailmania har et stort udvalg af kvalitets produkter og super god service.
Jeg har taget prof. neglekursus og kan kun anbefale. Birgit er en meget kompetent og dygtig underviser. Der er plads til, at man kan stille alle de spørgsmål, man har. Kurset foregår i et hyggeligt lokale og der er en rigtig god stemning. Birgit, du er super sej.
Nailmania har nogle gode produkter og til en overskuelig pris. Dog halter deres service utrolig meget. Har kun haft problemer med deres service. Udover dette er det en forvirrende måde man bruger sine bonus point. Men jeg elsker deres produkter. Er og bliver stadig fast kunde.
Jeg har brugt nailmania længe og er rigtig glad for deres produkter, der ser virkeligt godt ud og som har en utrolig god holdbarhed - kun ros herfra.
Endvidere er der altid god service og hurtig levering, næsten altid efterfølgende hverdag(GLS) såfremt man ikke bestiller for sent :)
Fik det jeg bestilte i fin stand. Der gik 4 dage før pakken kom, men det var dog pga post dk var forsinket.
Vil klart bestille herfra igen.
perfekt, hurtig forsendelse og god service
Virkelig gode produkter og samtidig fantastisk service. Kan klart anbefales!
Gode produkter til en god pris. Super hurtig levering. Alt i alt fantastisk. Det eneste men er at det koster 50 kr. for forsendelse med Post Danmark og da jeg skulle betale via PayPal var der +8 kr. Hvis man som mig køber til privat forbrug til 100-200 kr. så er det meget at give 58 for forsendelsen. Men det er prisen
Da jeg i forbindelse med en nyåbnet negleklinik skulle købe ind hos Nailmania mødte jeg en yderst positiv betjening, og da indkøbet i første omgang blev registreret som privatkøb, var der ingen problemer med at se på de rabatter mit firma er berettiget til.
Det giver lyst til at handle med Nailmania fremover.
Henrik Lunddahl
Hurtig levering, og man får de produkter man har bestilt samt lidt til den søde tand. kan det blive bedre??
Overskuelig hjemmeside - rimelige priser - hurtig levering - kun ros
Jeg bestilte varende og havde dem allerede 2 dage efter skønt :) produkterne er gode og nemme at arbejde med.
Dog bestilte jeg 12 buffer og fik kun 11 ;) hehe.
Men alt i alt en god hjemmeside !!
En af få steder hvor man kan købe prof. udstyr til fair pris, kan varmt anbefales.
Absolut ingen klager herfra. Billige men gode produkter. Hurtig levering og nemt med gls :)
jeg har nu prøvet mine produkter af på flere kunder. Med fantastiske resultater. Jeg fik mine vare meget hurtigt og oven i købet løbende besked fra post danmark. Det er bestemt ikke sidste gang jeg har handlet hos nailmania.
Jeg synes naílmania.dk har en fint sortiment at vælge mellem. Priserne er ok og det viste sig at service var lige så god. Mine varer kom hurtigt og smertefrit. Det gør jeg gerne igen en anden gang
Jeg anbefaler Nailmania på det højeste. Jeg har ikke noget at sætte finger på og jeg har talt med nogen søde og forstående og behjælpelige piger hver gang jeg har ringet og spurgt om noget. Varerne bliver sendt samme dag som jeg bestiller. Så alt i alt super godt sted at handle!!
Servicen er helt i top, og de ringer, hvis der er det mindste problem med bestillingen, ringer de med det samme.
Levering og produkter er super gode, og det er fornuftige priser.
Super nemt, og hurtig ekspedition.
Bruger helt sikkert dem igen.