We are hiring!

Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (56)

Suveräna!!!

Superbra service. Napparna har kvalitet. Köpt vid ett flertal tillfällen och varit lika nöjd varje gång. Även köpt som present och det blev uppskattat!

Hej Lina.

Tusen tack för det, som du har skrivit. Bra, att du är nöjd med produkterna och vår service.

Köper igen

Ett bra betyg är återkommande kunder, jag är en återkommande kund och då är det en bra tjänst & produkt!

Dock hoppas vi att lillen slutar med napp snart, men har redan tipsat vänner :)

Tack för mig :)
//A

Hej Sandra.

Tack för din rekommendering.

Vi är tacksamma, att du har tipsat dina vänner.

ofunktionella produkter

Nappar för en nyfödd som marknadsförs att vara från 0 månader kan inte vara så gigantiska som dessa! Dessutom passar inte napparna i askarna med mindre än att jag knölar ner dem!
Produkterna är alltså obrukbara för mig och utan en bra produkt är jaaa inte glader :-(
Däremot var beställning, betalning, leverans och tryck på napparna mycket bra.

/Johan

Hej Johan.

Jag är ledsan, att du inte är nöjd med produkterne våra.

Vi användar endast godkända kvalitetsnappar från världens ledande napptillverkare. Härifrån kommer också storlek på napparna. Jag beklagar, att du tycker, napparna är gigantiska, men stl. varierar från tillverkare till tillverkare.

Napparna passar vanligen i askarna – med mindre annat har skrivits på hemsidan, men om du har möjlighet för det, får du gärna skicka ett mail till oss på kontakt@namnnappen.se med ditt ordernummer, så att vi tillsammans kan hitta en snabb lösning.

Snabbt och smidigt!

Inga extra avgifter trots att jag ville välja egna färger på napparna och hade olika text på alla 3. Dessutom kostnadsfritt att få det inslaget som present med en liten text till! Snabb leverans och bra pris! Rekommenderas!!

Hej Joffe.

Bra, att du är nöjd med att välja egna färger och olika text på varje Namnnapp i paketet och snabba leveransen.

Tack för, att du vill rekommendera oss.

Kanonbra och snabb service

Har beställt från Namnnappen flera gånger och är jättenöjd. Först och främst har de ett stort utbud av nappar. Min dotter är kräsen när det gäller napp, men vi hittade en modell som vi vet funkar.
Själva webbshoppen är enkel att handla ifrån och lätt att förstå.

Slutligen vill jag ge ett högt betyg för den snabba leveransen. Jag har fått mina beställningar jättefort.

Hej LN.

Tusin tack för, att du har skrivit om oss. Bra, att ni är nöjd med den modellen, som hittades och vår service med snabba leveransen bland annat.

Nöjd och snabb leverans

Är mycket nöjd över mitt köp och jag kan varmt rekommendera namnnappen till andra. Leveransen är snabb och inga problem

Hej Emilia.

Tack för din rekommendering. Vi är nöjd, att du tycker om vår snabb leverans.

Nappa på det!

Helt perfekt och alltid supernöjd.
Gjorde även en reklamation vid ett tillfälle,
jättesnabb suport på det och en ny napp på
posten ett par dagar senare.
Toppen med namn på napparna enligt förskolepersonalen,
det underlättar oerhört för dem.
Jag rekomenderar verkligen Namnappen till alla.

Hej Ingela.

Vi är bara så nöjd, att du har skrivit detta till oss. Bra, att du tycker, det är toppen med våra Namnnapparna hos förskolepersonalen. Tack för, att du vill rekommendera Namnnappen.se till alla.

namnnappen.se

Alltid snabb o rätt leverans :)

Uppfyller det de lovar på hemsidan. Är lika nöjd varje gång. Lätt att beställa, snabb lev, rätt varor, bra kvalité på napparna, fin o tydlig text.

Jättenöjd

Tack för att ni finns.
Det tog inte länge före napparna hamnade i vår postlåda efter beställningen.
Även mycket nöjd med era priser.
Så är det någon som söker efter en bra napp, så kommer jag att rekommendera er.

Bästa företaget

Jag älskar att beställa från namnnappen.se av den enkla anledningen att de har ett stort urval av olika nappar, de är snabba på att skicka ut sina beställningar och de har ett toppenbra kundbemötande! Jag har beställt en gång tidigare från dem och ville då ha en specialbeställning med 3 st nappar av samma färg. Fick det jag ville ha utan problem! Behövde endast beställa valfritt paket och sedan maila till dem med mitt ordernr och mitt önskemål. Sånt uppskattas!

Super nöjd!

Snabb leverans, bra kvalité och dottern är jätteglad!

Jättenöjd!!

Enda nappsorten son min son gillar (latex). Snabb leverans och bra kvalite på napparna. De gånger jag beställt har jag betalt i förväg och det har gått jättebra. Kan verkligen rekomendera namnnappen.se!

Perfekt!!

Mycket bra kvalitet och snabba leveranser. Att dom dessutom inte kostar skjortan är ju bara positivt.

Min tös har från början bara tagit nappar av ett annat känt dyrt märke, men sen hon fick en av dessa nappar har hon ratat allt annat.

Vi har rekommenderat Namnnappen på vår förskola, då personalen frågade var jag köpt dessa fantastiska nappar.

Jag har bara bra erfarenheter av Namnnappen. Rekommenderar alla att handla där.

• Norrköping, SE

Bara positivt!

Snabb leverans, trevlig personal vid kontakt och perfekt produkt :)

namnnappen.se

Enkelt att beställa, snabb leverans och roliga tryck.

Det gick väldigt enkelt att hitta rätt napp och designa den.
Leveransen gick på ett par dagar.
Det enda jag saknar, är att kunna trycka fler roliga symboler och att kunna skriva olika text napparna i tre packen.

namnnappen.se

Snabb och otrolig service!

Napparna trycks och skickas snabbt. Kontaktade deras kundtjänst för lite mer info om napparna (stora killens napp tillverkad inte längre, och vi måste hitta någon som liknar så mycket som möjligt). Fick gratis provnappar utsända så vi kunde titta, och sonen prova :) det är service. Nu föll tyvärr ingen av napparna finsmakaren på läppen, men lillebrors nappar kommer snabbt, enkelt och bekvämt hem i brevlådan!

Toppen

Super nöjd, snabb leverans och fina nappar

perfekta dagis nappar

napparna är jätte bra och håller länge, personalen på dagis tycker att namn nappar är perfekta rätt napp till rätt barn och om man tappar nappen kommer den tillbax till oss

Super bra!!

Helt kanon! Mycket snabb leverans och bra kvalité som håller! Perfekt att ha på dagis!

namnnappen.se

Bra kvalitet och snabba leveranser!

Molly bara älskar sina "MollyTroll-nappar" Helt perfekt på förskolan, ingen risk att blanda ihop med de andra barnens. Vi har gjort flera beställningar och det har fungerat helt perfekt alla gånger. Jag har rekomenderat Namnnappen till många av mina vänner och de har också haft bra erfarenheter härifrån!

Super duper :)

Toppen bra att det gcik så himla snabbt, på endast 2 dgr så var min order på väg med posten! Det tycker jag är super. Och hemsidan var enkel och "krångelfri" . Nu ser jag fram emot att få hem mina "ronjanappar" för hon ska börja på dagis o känns toppen att det är mindre risk att hon får andras nappar i munnen då det står klart o tydligt vems dem är :)

Super! =)

Har aldrig varit missnöjd! Helt suveränt med namn på! =)

namnnappen.se

Toppen servic och snabb leverans.

Jag har inte fått sista beställningen men har beställt ett flertal gånger tidigare och det har alltid gått snabbt och smidigt. Har varit lätt att få kontakt och hjälp med de man behövde.
Mycket bättre än förväntat och kan absolut rekomendera vidare och har givetvis gjort det oxå.
Kommer absolut beställa fler nappar själv oxå då det är toppen att veta att dottern bara har sin egin napp i munnen och det gör det lättare för personalen.

namnnappen.se

Super nöjd, bra nappar, bra service.

Super nöjd. Mailade om saknad färg att beställa på platta happy nappar, fixad utan problem. Bara ++++

VÄLDIGT NÖJD!

Väldigt nöjd med napparna. Trycket sitter som berget! Enda nackdelen är att jag skulle vilja ha lite bilder som man kan trycka. Tex nån dödskalle eller pirat, prinsessa eller fotboll.

Gick jättefort

beställde måndagskväll. tisdags eftermiddag/kväll fick jag ett mail att dom var skickade. och idag torsdag kom dom i brevlådan.

Super.

tack =)

• stockholm, SE

perfekt

jag bara älskar dessa namnnappar innan så strök jag små namn lappar på napparna men dom va ju bara ivägen för min son. jag älskar dom helt enkelt :)

Super service!

Jag var ute efter nappar som inte längre fanns på hemsidan, men som jag sett tidigare. Det var en viss färg av ett märke. Mejlade dom med frågan om dessa nappar skulle komma in igen. Fick snabbt svar, trevligt bemötande och dessutom kunde dom fixa mina nappar! Tackar!

Alltid lika nöjd :)

Napparna kommer alltid väldigt snabbt och jag blir alltid lika nöjd varje gång de kommer i postlådan. Aldrig något krångel och lätt att beställa:)

namnnappen.se

Problemfritt - varje gång!

Har beställt flera gånger. Namnnappen håller sin leveranstid och levererar napparna med väl tryckt text. Snabbt och smidigt. Håller vad dom lovar. Kommer fortsätta handla hos namnnappen, utan tvekan.

Mycket bra

Snabb leverans, snygga nappar, men jag hade nog velat haftf MAM istället för esska även om de är likvärdiga =)

Super bra!

Mycket bra nappar och napphållare.
Jag har beställd i många år och har alltid varit nöjd.

Tack!

Jag är väldigt nöjd både med er och med napparna. Lätt att beställa, snabb service, bra kommunikation, snabb leverans och superkvalitet på napparna. Vet inte hur många gånger jag kokat dem och de ser ut som nya. Toppbetyg till er!!!

• Arvika, SE

Perfekt

Jag har beställt nappar till alla mina fyra barn i flera år!! Vi är nöjda med kvalitén på napparna och de levereras så snabbt. Bra pris också. Billigare än i butiken just nu.

Otroligt nöjd!

Igår kväll gjorde jag min beställning och idag är de redan skickade.
SNABB leverans och bra service!!!
Kommer definitivt att fortsätta köpa.
Varmt rekommenderas

bästa napparna

dom enda napparna min son använder. Supersnabb leverans och bra kvalite:D men jag tycker ni kan ha faktura =)

Väldigt nöjd!

Har köpt (nästan) alla dotterns nappar här i över 2 år.
Hon älskar sina nappar och är gärna med och bestämmer vad det ska stå när vi beställer nya.
Kan verkligen rekomendera Namnnappen om man vill köpa en unik och personlig födelsedagspresent, doppressent eller varför inte julklapp. Kanske kan vara en kul present även vid andra tillfällen som student, möhippa eller liknande.

Fantastisk service!

Helt underbar service och nappar som verkligen älskas av de små.

Snabb och bra service

Har beställt vid 3 olika tillfällen. Beställningarna har blivit korrekta och snabbt utförda alla gånger. Till ett helt ok pris dessutom :)
Rekommenderas!!
/Robban

namnnappen.se

Världens bästa sajt för nappar!

Snabb service och superlätt att beställa! Sortimentet passar oss jättebra och napp med namn är det bästa när man har ett barn på dagis!
Super helt enkelt!