[REPLY]
Ik had de bestelling in 1 dag in huis, en goedkoper kon ik het niet vinden op internet, dus prima bedrijf
Heb enkele dagen voor kerst een paar flesjes parfum besteld. De volgende dag om 9.30 uur had ik alles in huis. De flesjes waren keurig verpakt. Website is overzichtelijk en voor zover ik weet zijn ze met veel luchtjes de goedkoopste op internet. Een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar goedkope parfum.
Mooie duidelijk website met een duidelijke productomschrijving. Snel geleverd zoals ik had verwacht.
Zit al 2 weken te wachten op een bestelling (meteen afgerekend via ideal) waar ik verder niets meer van hoor. (heb enkel een betalingbevestiging gehad) Zijn al 2 mails verstuurd en er word niet eens op gereageerd.
Het product werd na 7 dagen geleverd, dit vind ik aan de lange kant. Maar de prijs vond ik erg voordelig en het product lijkt prima in orde (is een cadeau) en zat goed ingepakt. Ook Track and Trace werkte goed en de factuur zowel online als bij het pakket waren netjes en overzichtelijk. Goed dus.
Ik heb parfum besteld en net voor ik hiertoe overging was de prijs aangepast voor mij in het nadeel. Ik heb toen gebeld en kreeg de parfum voor de aanbiedingsprijs. En dit terwijl hij toch al zo veel goedkoper was, toppie
Ik lees hier verschillende reactie over de levering, bij mij was track en trace ook niet zichtbaar. Volgens track en trace bestond de code helemaal niet, maar toch had ik het pakketje de dag erna al in huis.
Leuke webshop, zeer overzichtelijk en aangename prijzen.
Ik kan deze site zeker voor iedereen aanraden.
Helaas heb ik ook moeten wachten op de bestelling. Mijn trackentracenr was niet te vinden, maar kreeg meteen antwoord op mijn mail.
Was geen probleem, na 1 week werd mijn pakketje alsnog geleverd.
Ondanks dat zal ik zeker weer opnieuw bestellen en ook aanraden bij mijn vrienden.
Ik vul nooit dit soort formulieren in, maar nu wil ik toch even zeggen dat het erg snel geleverd is. Ik heb donderdag rond 18:00 besteld en de dag erna werd het smorgens voor 11 uur geleverd! Dus bij deze: Top!
Super winkel! Pakket was snel gestuurd!
zeer tevreden over de bestelling en hoe snel k t in huis had.
Goede prijzen en mijn bestelde parfum was snel geleverd!
Heb ontzettend lang moeten wachten, ca. 2 weken. Er was iets verkeerd gegaan en heb zelf 2 keer moeten bellen om te vragen wat de status was.
Snelle afhandeling en bezorging, fijn. Echter, er bleek een ander geurtje verzonden te zijn (wel zelfde merk, andere geurlijn).
Hier kwam ik pas achter na een week het parfum gebruikt te hebben, heb dus geen actie meer ondernomen. Gelukkig is deze geur ook lekker.
Nadat ik mijn keuze maakte en de inhoudsmaat wijzigde (ik wilde een grotere fles), werd ongevraagd een andere geur in mijn winkelwagen gestopt.
Beste Dion,
Allereerst bedankt voor uw feedback. Dit was toen inderdaad een klein technisch probleempje. We hebben het systeem toentertijd meteen getest en hebben het probleem verholpen. We hopen dan ook dat we u in de toekomst nogmaals mogen verwelkomen in onze shop.
Onlineparfumerieshop.nl
Snelle levering en goed verpakt. De site is overzichtelijk. Misschien voor de toekomst aanbod iets uitbreiden.
Bestelling is 100% goed verlopen, bestelde artikelen had ik binnen 2 dagen in huis. Overzichtelijke site met goede produkten die niet duur zijn. Ga hier zeker vaker bestellen.
Een geweldige webshop met een ruim aanbod aan parfum. Ik heb er nu al een paar geurtjes gekocht maar de service blijft super!!!
Vandaar dat het ook mijn webshop is voor het kopen van parfum. Mij zullen ze zeker terug zien.
Normaliter bestelde ik in een andere online parfumshop. Echter hier was ik niet helemaal tevreden en toen ben ik via google uitgekomen bij Onlineparfumerieshop.nl.
Na snel en goed geholpen te zijn via de live-chat heb ik twee flesjes parfum besteld. De bestelling heb ik geplaatst om 16.00 uur. Niet te geloven, maar de volgende dag om 10.00 uur had ik correct mijn bestelling binnen.
Ik ben dan ook zeer tevreden over de diensten van deze shop, waardoor ze aan mij een nieuwe klant hebben binnengehaald....! Ga zo door!
Internetsite werkt makkelijk, bestelling en betaling snel verwerkt, de parfum met 2 dagen thuisbezord, super!
jammer dat het niet op voorraad was waardoor het langer duurde dan 3 dagen wat men had beloofd toen ik bestelde
Prima: concurrerende prijzen, levering duurde langer dan verwacht (helaas)
Begin oktober heb ik via onlineparfumerieshop.nl 3 soorten parfum besteld. Om 16.00 uur besteld en de volgende dag had ik alle parfum al in huis.
Kortom een super snelle levering tegen een mooie prijs! Door de concurrerende prijzen en de goede service zou ik deze website zeker aanbevelen.
Geen idee
Is te lang geleden......
Beste Leslie,
Bedankt voor uw feedback. Ten tijde van uw bestelling waren wij nog niet aangesloten bij Trustpilot. Sinds korte tijd maken wij gebruik van deze diensten en dat is de reden waarom u nu pas om een review wordt gevraagd.
Hoogst waarschijnlijk is het bestellen en de zending van uw bestelling naar wens verlopen en dan is het spijtig voor ons om te moeten lezen dat de beoordeling ietwat matig is.
In ieder geval willen wij u vriendelijk bedanken voor uw tijd en hopen u in de toekomst wederom te mogen verwelkomen in onze webshop.
Beste,
ik ben waarschijnlijk net als de meeste mensen altijd een beetje sceptisch over onbekende webshops. Toch heb ik de som op de proef genomen en door de prijsstelling een bestelling geplaatst bij Onlineparfumerieshop.nl.
Ik kan niets dan lof zwaaien over deze webshop. Ik heb momenteel al meerdere bestellingen in ontvangst mogen nemen. Telkens verbaas ik mij over de snelle en betrouwbare levering.
Groet,
Het is originele parfum. De prijs is ten opzicht van andere aanbieders een stuk voordeliger. De service is zeer goed, binnen een paar dagen tijd had ik de parfums ontvangen in originele verpakking. De volgende parfum aankoop zal ik zeker weer via deze website doen.
Zeer trage levering, kreeg pas levering nadat ik vroeg waar mijn bestelling bleef. Had 100ml V Gils edt besteld en 50ml ontvangen (kreeg wel credit voor prijs verschil tussen 100ml en 50ml maar had liever de 100ml gehad). Al met al had het dus een stuk beter gekunt.
Beste Mark,
Bedankt voor je feedback. De levering heeft inderdaad wat langer op zich laten wachten. Dit had echter te maken met een levering in Engeland en hierbij hebben we helaas wat minder controle op de snelheid. Het leveren van een 50ml ipv de bestelde 100ml hebben we intern meegenomen en hier zullen we in de toekomst dan ook sterk op gaan letten zodat dit niet meer zal voorkomen. Nogmaals bedankt voor je feedback en we zullen er zeker wat mee doen!
Onlineparfumerieshop.nl
De site is zit goed in elkaar en de prijzen zijn aantrekkelijk. Ik mis alleen bepaalde parfums nog. Hoop dat deze binnenkort ook op de site staan. Een voorbeeld hiervan is Calvin Klein, Euphoria. Er staat wel Euphoria blossem op, maar deze bedoel ik niet.
De geleverde parfums voldeden volledig aan de verwachtingen
Eindelijk eens een goede webshop gevonden waar ik snel en gemakkelijk kan bestellen. Een mooie, overzichtelijke en gebruiksvriendelijke webshop waar ik snel mijn keuze kan maken uit een assortiment aan mooie artikelen. Ook belangrijk dat ze ook daadwerkelijk waarmaken wat ze zeggen, ze leveren snel (binnen 1 werkdag!) en voor zeer scherpe prijzen.
Online Parfumerie Shop heeft aan mij een nieuwe vaste klant!
Bezorging ging niet goed en leverde veel gezeur op.... Aankoop was top, product top en prijs top maar de bezorging ellende
Moest op het laatste moment natuurlijk weer nog een presentje hebben en parfum doet het altijd goed.
Gelukkig was het geurtje dat ik zocht nog op voorraad en bestelde hem nog net voor 15:00uur. En precies zoals ik had gehoopt had ik hem de volgende dag in huis, nog net op tijd.
Moest hem alleen wel nog zelf inpakken, maar uitstekende service dus!
Voornaamste waar ik op let is de prijs. Deze shop heeft volgens mij de laagste prijzen. Na bestelling had ik het pakketje al de volgende dag binnen. Dus lage prijs en snelle levering. Beter kun je niet verwachten.
Ik had de parfum snel binnen en het is allemaal goed en vertrouwd afgehandeld. Netjes!
Ruud vond deze beoordeling nuttig