[REPLY]
Prima gegaan. Vlotte levering en cartridges zijn goed en niet duur.
Gaan we zeker nog vaker bestellen
Opusart heeft vaak zeer aantrekkelijke aanbiedingen en weet de juiste mensen op doeltreffende manier te benaderen. Reeds diverse bestelling gedaan bij dit bedrijf en tot op heden altijd naar volle teveredenheid. Ook de kwaliteit van de geleverde artikelen is prima.
Altijd snelle en betrouwbare levering. Ook als er eens een probleem is met nieuwe software voor een printer uitstekende service.
Alles is perfect en zeer vlug afgehandeld! Prima service en goede kwaliteit.
Sinds 2004 bestel ik mijn cartridges bij Opusart. Kwaliteit cartridges is goed want vergelijkbaar met de A-merken, levering tot nu toe binnen 1 werkdag.
Goede aanbiedingen. Zeer scherp. Site bied goede mogelijkheden om het juiste product te kiezen, eventueel in combinatie met aanbiedingen.
Vlotte afhandeling van de order en zeer snelle levering, die ook nog door de brievenbus kon (dus hoefde ik zelf niet thuis te zijn om het pakket in ontvangst te nemen).
Een aanrader!
Ik heb al diverse bestellingen bij Opus Art gedaan. Altijd snelle levering en de cartridges functioneren prima en en de prijs is zeer concurrerend.
Kortom een prima procuct tegen een lage prijs.
Harry Spekschoor
goede kwaliteit, snelle levering en tegen een prijs die je niet voor mogelijk houdt
Ik bestel al geruime tijd bij Opus-art,en ben er zeer tevreden over. Altijd zeer snelle levering,superlage prijzen,goede producten en een zeer prettige communicatie .
Kortom, TOP en een echte aanbeveling.
Had al eerder besteld en kon nog net de aanbieding meenemen.
En weer een snelle levering.
ik ben zeer tevreden met de snelle levering van de cartridges van Opusart , vandaag besteld en de volgende dag al in huis , en nog meer tevreden over de kwaliteit van deze cartridges.dit is de eerste keer dat ik ze bestelde voor mijn Canon printer maar daar kan geen dure cartridge tegen op.
De bestelling was vlot afgeleverd en tot volle tevredenheid. Ik ga u zeker bij mijn vrienden aanbevelen. Hennie
Zeeeeer snelle levering. Besteld en de dag erop al in huis. Klasse! Ook de kwaliteit is, zoals al eerder ondervonden TOP!!
Prima website, gemakkelijk te bestellen en razend snel geleverd oftewel topservice!
Voor mijn HP printer All-In-One bestel ik altijd mijn inkten bij Opusart. Ik heb de inktpatronen nog niet gebruikt maar ben van mening dat het wel goed zit. Helaas is de belofte van 1-2 dagen levertijd niet gehaald, maar wellicht is dit door PostNL. Ook bij andere leveranciers is dit aan de orde.
Ik ken Opusart al een paar jaar en koop daar inkt cardriges voor vooral
mijn Canon printer. Prima spullen voor steeds weer een aantrekkelijke
prijs! Besteld en betaald via Ideal, gewoon de volgende dag al in de
brievenbus! Over de hele breedte een aanrader!
prima kwaliteit inkt werkt perfect
uitstekende service snelle bezorging.
Een aanrader voor iedereen
Groetjes Paul
bestelde al eens vaker inkt voor mijn canon printer deze correckt ontvangen en de kwaliteit gewoon weg perfeckt
dank je OpusArt
groeten John
Ik koop al een aantal jaar mijn cartridges bij OpusArt en dit is me altijd erg bevallen. De cartridges zijn erg goedkoop in vergelijk met de originele cartridges, ze worden binnen een paar dagen geleverd en ze werken altijd! Laatst ook een bestelling gedaan en toen kreeg ik nog een zwarte inkt cartridge voor mijn printer er gratis bij. Top dus! :)
Zoals met elke bestelling het geval is, ben ik zeer tevreden over de goede kwaliteit van de cartridges en de snelle verzending.
Ben zeer tevreden over de inktcartridges voor mijn canon printer.
Vandaag besteld, de andere dag al in huis.
Heb inmiddels doorgegeven aan mijn vrienden en kenissen.
Opus levert snel en goed.
En lekker goedkoop!
Hele goede inktpatronen voor een lage prijs, ook een erg goede service en alles wordt prima op tijd geleverd. Niks te klagen dus!
Goede kwaliteit patronen die snel geleverd worden, aardig en beleefd, kortom de perfecte leverancier
Marin vond deze beoordeling nuttig
Altijd een snelle bezorging van kwalitatief goede inktpartonen tegen een lage prijs. Een betere prijs-kwaliteitverhouding heb ik elders nog niet kunnen ontdekken!
Marin vond deze beoordeling nuttig
Patronen zijn snel geleverd.
In onze printer Brother hebben ze een lange levensduur.
Kwaliteit inkt is oke.
Snel, voordelig, en heel vriendelijk aan de telefoon!
Kunnen heel wat bedrijven een voorbeeld aan nemen
Na de bestelling volgt een snelle levering van de inktpatronen.
Ik gebruik de inktpatronen al een aantal jaren en ben er zeer tevreden
over.
de prijs kwaliteit verhouding is goed. Als er een probleem is wordt dit netjes opgelost.
Vanaf de start van OpusArt bij hun besteld. Altijd snel geleverd, nooit klachten gehad en de prijs is uiterst voordelig. Een aanrader!
Ik koop hier al jaren mijn inktcartridges. Deze site is goedkoper dan de andere. Soms hebben ze acties zonder verzendkosten of dat je een extra zwarte gratis meegestuurd krijgt.
Koop al een aantal jaren inkt bij Opusart en totnogtoe probleemloos