We are hiring!

43 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (43)

Helemaal top

Vorige week voor mezelf twee jurkjes en voor mijn nichtje van 1,5 een heel leuk rokje besteld. Snel geleverd en voldoet helemaal aan de verwachting. De aanbiedingen zijn zeer verleidelijk en OrangeBag is echt zo'n voorbeeld van een online winkel waardoor je begrijpt dat e-shopping de toekomst heeft!

Featured review of orangebag.nl

aanrader

Mooie website qua vormgeving Mooie merken Achterzijde van de kleding direct zichtbaar Bestelling via Kiala punt af te halen Snelle levering Handgeschreven kaart bij de bestelling

Het zou mooi zijn als alle kleding door een model gedragen wordt zodat je de pasvorm kunt zien. Zowel voorzijde, zijkant en achterzijde

orangebag.nl

Ik koop graag bij Orangebag.

Geweldige site. Leuke kleding, snelle verzending, snelle terugbetaling retourgoederen, goede service, vriendelijke uitstraling. Misschien iets meer stylingtips.

orangebag.nl

It is not much if it is not Dutch in a ORANGE BAG.

Best Orange Bag Team, Altijd is alles prima in orde, leuke persoonlijke boodschap in het pakket wat ik iedere keer weer bijzonder vindt. Krijg je niet zo vaak.
Na +/- zes bestellingen nog steeds erg blij met jullie.

• Manon

TOPbedrijf!

Mooie kleding, snelle levering, geweldige service, een cadeautje om te mogen ontvangen! Staat zeker bovenaan mijn favorieten!

een succes

Ik heb al vaker besteld bij Orangebag.nl en telkens is het weer een cadeautje, letterlijk en figuurlijk.
De webshop is uitgebreid, voor ieder wat wils. Voor mij en mijn dochter.
Ik kom zeker weer terug!

orangebag.nl

Mooie website met veel keus

Veel keuze in mooie kleding in het wat duurdere segment. Fijne service, ook telefonisch. Omdat niet alles door modellen wordt getoond is het soms wat moeilijker te zien hoe iets valt. Wordt evenwel vaak goedgemaakt door de verschillende looks die je kunt aanklikken. Snelle service, zowel voor wat betreft bezorging als het terugsturen. Je krijgt snel een mail als pakket weer is ontvangen en geld wordt snel geretourneerd. Ik ben een fan van deze site!

• Tanja
  • Geverifieerde koper

Je besteld bij een webshop, maar hebt het idee persoonlijk te zijn geholpen.

Ik heb nog maar 1x besteld maar er volgen er zeker meer. Al zal het soms sparen worden.
Ik was ook blij verrast met een kaart waarin jullie met de hand, een persoonlijke boodschap hadden geschreven.

Ga zo door!!

Ik raad jullie bij iedereen aan. Niets is beter dan mond tot mond reclame.

Groet Tanja Bult

goed!

meer dan voldoende, goed!

• Anneke

Prima

Prima nette snelle aflevering.

• Esther
  • Geverifieerde koper

knap dat met jullie volume je toch nog persoonlijk kan zijn. houden zo!

super klantgericht. net die persoonlijke touch die je bij de wehkamp's van deze wereld niet hebt. ook is de snelheid van levering altijd goed. netjes ingepakt, prima.
het enige minpuntje zijn de (hoge) verzendkosten en dat je retours via een (niet in de buurt zijnd) kiala punt moet versturen.

• Ferry
  • Geverifieerde koper

Goede service, snelle levering !

Al verschillende keren bestelling gedaan.
Omruilen en/of terugsturen probleemloos.
Nogmaals : goede service, snelle levering !

• Mirjam
  • Geverifieerde koper

Een prima online shop voor de betere kleding

ik shop altijd graag op de site van orangebag omdat je zowel heel gericht als heel uitgebreid kunt shoppen. Alles staat er zo lekker overzichtelijk op en je kunt ook echt een indruk krijgen van het product en dus ook of het iets voor mij is.
En nu met de gratis retourzending via kiala is het alleen maar leuker geworden!

• Agnes
  • 5 Beoordelingen

Persoonlijke service

Ondanks dat je de aankopen doet zonder iemand te zien of te spreken, geeft het persoonlijke briefje bij elke bestelling toch een gevoel van herkenning.
Super tevreden over de wijze van bezorgen, inpakken en natuurlijk mijn aankopen.

mooie producten, persoonlijke service

Leuk is dat de mensen achter Orangebag een persoonlijk briefje schrijven, waarin ze refereren aan een vorige bestelling en aan de bestelde artikelen.
Tot nu toe nog geen miskoop gedaan bij Orangebag, tevreden met mijn aankopen.

Service

Ik heb hele goede ervaringen met Orangebag. De items zijn altijd mooi ingepakt met een persoonlijk handgeschreven kaartje. Iets terugsturen gaat heel gemakkelijk, en de klantenservice is ook prima, altijd snelle reacties op mijn emails. Ik ben dik tevreden en kan deze webshop dan ook zeker aanraden.

• Nelke
  • Geverifieerde koper

Altijd een feest om een pakket van orangebag.nl te ontvangen!

Het is een feest om een pakket te ontvangen en de persoonlijke boodschap van een van de medewerksters te lezen. Daarnaast uiteraard mooie kleding van bijzondere merken: anders bestel je uberhaubt niet. Ook wanneer een kledingstuk niet naar wens is, is de service goed en verloopt het retourneren / ruilen soepel en snel.

orangebag.nl

Top, goede overzichtelijke site, klantvriendelijk en zeer snel en attent!

10. Ik ben zeer tevreden en heb geen op- aanmerkingen! Ga zo door!

• Sandra
  • Geverifieerde koper

prima geregeld ! snelle correcte levering, persoonlijke tekst op bijgeleverde met vriendelijke groet kaart is super

overzichtelijke website, met een snelle en correcte levering. Wat ik persoonlijk onderscheidend vind is de persoonlijke tekst bij bijna iedere levering. Prettige internetwinkel

• Roos
  • Geverifieerde koper

prima site met mooi aanbod

allemaal prima en heel verzorgd, jammer dat je verzendkosten moet betalen

orangebag.nl

Zeer tevreden met aanbod en behandeling van bestellingen en retour.

Ik kan Orangebag van harte aanbevelen. Ze hebben erg leuke kleding en schoenen voor dames, heren en kinderen. Je hoeft de deur niet uit om er goed gekleed bij te lopen: alles is te bestellen via Orangebag (zelfs ondergoed!).
En past het niet, of is het niet wat je ervan verwachtte dan kan je het retour doen en wordt alles keurig afgehandeld.
Ik heb al vaak wat bij Orangebag besteld, en elke keer is de bestelling goed verlopen, ook als ik items retourneerde. En grappig vind ik het kaartje bij elke bestelling, met daarop een kleine boodschap voor de ontvanger.

• Diana

geweldige site

Mooie spullen en snel geleverd!

• Marian
  • Geverifieerde koper

Prachtige merken en goed bijgewerkte site

Orangebag heeft prachtige merken met goede items van het merk. Up-to-date en je ziet in 1 oog opslag wat voorradig is.
Er zouden wat mij betreft wel meer ideeen en combinaties aangeboden mogen worden. De verzendkosten vind ik tamelijk hoog.

• Sandra

Snelle levering, goede kwaliteit

Ik heb tot nu toen altijd positieve ervaringen gehad. Snelle levering, de kleding zit leuk en verzorgd en gpakt. En wat ik erg leuk vind, de persoonlijke noot die erbij zit ; een persoonlijk geschreven briefje! Ik ben tevreden

• Ingrid
  • Geverifieerde koper

Ik vind de bestellingen toch wat te lang duren.

Goed, maar het kan nog beter.
Gr. Ingrid

Antwoord van orangebag.nl

Dankjewel voor je beoordeling en je feedback Ingrid.
Wat betreft "lang duren": Als je bestelt voor 14.00 uur verzenden wij ALTIJD dezelfde werkdag. Bestellingen gedaan na 14.00 uur worden, ook zonder uitzondering, de volgende werkdag verzonden.
Als je kiest voor verzending met PostNL wordt je bestelling 95% zeker (serviceniveau PostNL) de dag na verzending, inclusief zaterdag, bij je bezorgd.
We willen onze dienstverlening graag optimaliseren, maar er is geen pakketdienst in Nederland die sneller levert.

Team OrangeBag.nl

• Ela
  • Geverifieerde koper

Leuke spullen en persoonlijke benadering

Naast heel leuke spullen heeft Orangebag ook een heel goed en snel service. Wat ik het leukst vindt is het persoonlijke briefje dat je bij elke bestelling ontvangt over je aankoop. Kleine moeite groot effect!

• Sanne

Top!

Goede service, snelle levering en altijd een persoonlijke noot!

zeer tevreden!

Ik vind de service wederom geweldig.
Ik ben zeer tevreden.

• Lisa
  • Geverifieerde koper

Orangebag.nl maakt het intershoppen persoonlijk.

Door de persoonlijke touch van Orangebag.nl wordt het internetshoppen leuk! Vragen worden snel beantwoord, de kleding staat duidelijk op de foto, pakketjes de volgende dag in huis en natuurlijk niet te vergeten het persoonlijke, handgeschreven kaartje!

• Yvonne
  • 2 Beoordelingen

zeer klantgericht

Ik vind het contact met de dames bij orangebag.nl zeer servicegericht: er wordt snel gereageerd, vragen worden goed beantwoord, spullen worden snel omgeruild, er wordt achteraan gebeld als nodig, hele vriendelijke persoonlijke berichten bij de levering, levering is netjes verpakt als een cadeautje (folie papier). Levering is op tijd en snel.

Hallo Yvonne,
Dankjewel voor je beoordeling en je feedback.
Wat betreft je opmerking over avondlevering: We zijn daarbij afhankelijk van onze transporteur (PostNL). Zij zijn hard aan het werk deze dienst (leveren tijdens een vooraf opgegeven tijdvak) in te voeren. Zodra dat operationeel is zullen we dat zeker gaan aanbieden.
Team OrangeBag.nl

• n. hovingh
  • rotterdam, NL
  • 2 Beoordelingen

Mooie kleding en Supersnel ontvangen

Goed adres voor erg leuke kleding, goede kwaliteit en het altijd snel verstuurd!

• Mary

Helemaal top!

Ik bestel al verschillende jaren bij Orangebag en ben altijd ontzettend tevreden over zowel de levering als de kwaliteit van de producten.
Goede service, erg klantvriendelijk!
Mijn vriendinnen zijn inmiddels ook helemaal 'fan' van deze fijne webshop (met prachtige merken)
Helemaal top!

• Linda

Klantvriendelijk en erg persoonlijk

Het is een super bedrijf. Ze zijn erg klantvriendelijk en als je wat besteld heb je het de volgende dag al in huis. Met ook nog eens n persoonlijk kaartje erbij en het is erg mooi ingepakt! Ook de kleding is top

• Karin
  • Geverifieerde koper

De online shop om te shoppen.

Bij Orangebag kan ik altijd iets vinden wat bij mij past, voor alle gelegenheden. Het is net een snoepwinkel.

Goede en snelle levering

Goede en betrouwbare webshop!

• ed

Super!

Mijn bestelling kreeg ik snel in huis, mooi kaartje erbij, mooi verpakt. Kortom erg tevreden met deze online service.

Bijzonder klantvriendelijk

Vragen worden altijd snel beantwoord en problemen opgelost. Snelle verzending. Bij retouren ook snel weer geld terug.
Soms heb ik wel eens moeite met verzendkosten zeker bij grote bestellingen.

Zo hoort het!

Mooi, goed en snel. Ga zo door Orangebag

• Doris
  • Amsterdam, NL
  • 5 Beoordelingen

Absolute fashion favourite

Al sinds 2006 mijn fashion favourite. De mooiste merken, snelste emailbeantwoording en natuurlijk het persoonlijke contact en de kaartjes
Speciaal compliment voor de iPad app en de sinds kort vernieuwde nieuwsbrief. Altjd bomvol inspiratie.

Gr. Doris

Goede collectie, super service

Dit is mijn winkeltje! Super collectie.Erg persoonlijk en vriendelijk contact. Bestellingen worden altijd op tijd geleverd, samen met een handgeschreven kaartje. Top! Tip: kijk ook even naar het "lookbook" , bron van inspiratie.

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten