We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Parketdirect Beoordelingen

Parketdirect Logo
Klanten zeggen: »keurig geleverd op de afgesproken tijd« »Behulpzame adviseurs en uitstekend product« »Goede service« 5
Goed
7.6 van 10

5 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (5)

Featured review of Parketdirect

Parketdirect

Onze bestelling is tijdig en compleet geleverd. Ook het leggen lukte goed. De leginstructies zijn prima en stelden ook ons (minder bekwame doe het zelvers) in staat om de vloer zelf te leggen. Onze vloer ligt er mooi bij en we zijn erg tevreden. Het ontvangen sample gaf ons vooraf een goed beeld.

netjes

alles was goed aangegeven wanneer het per post zou binnen komen.

Parketdirect

keurig geleverd op de afgesproken tijd

het monster van deze vloer had ik na aanvraag binnen 2 dagen in huis en de aflevering gebeurde op het afgesproken tijdstip. De houten vloer was makkelijk te leggen met het click-systeem en was heel netjes afgewerkt

Parketdirect

Behulpzame adviseurs en uitstekend product

De sample was snel in huis en gezien de prijs was de keuze snel gemaakt. We hadden ons goed georienteerd op lamelparket maar de kwaliteit die wij thuis hebben ontvangen overtrof onze verwachtingen. We raden deze site zeker aan.

Parketdirect

Fijne ervaring met verzending!

Ik heb samples aangevraagd op ParketDirect.nl en heb deze zeer snel en in goede orde ontvangen. Heel fijn om de samples thuis te kunnen zien bij de rest van het interieur! Een extra service die ons wel tot de koop aan kan zetten!

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten