[REPLY]
Å ha konto med kortopplysninger der er noe av det lureste jeg har gjort. Merker at spesielt mange små nettsalgssteder benytter seg av denne betalingstjenesten. Superfornøydd.
Det finnes ikke noen bedre løsning per dags dato enn den PayPal leverer. Du er som regel sikret varene eller pengene tilbake og hva mer kan en forlange/forvente. Jeg kjøper ikke noe fra utlandet hvis jeg ikke kan bruke PayPal. Nemlig!
kan stole på paypal 3 ganger ikke fått varer å måtte få pengene til bake og det var ikke noe problem.
Dette er en meget god løsning for de som betaler online og vil beskytte kontoopplysningene sine og det er raskt og effektivt, og kan administrere alle de kontoer du vil benytte. Kjempeløsning.
veldig greit og oversiktlig, fungerer som buffer mellom kredittkortet ditt og den/de du skal betale, sikkerhet både for deg og den du kjøper hos. I tillegg begynner det å bli svært mange som godtar denne form for betaling på nett, som gjør det svært praktisk.
mega konsept for folk som handler mye utenfor norges grenser..
har brukt dem i mange år og har enda ikke opplevd noe problem med paypal
Have used their service for years, not one problem, not one reason to complain, ever.
Leer uw klanten kennen.
Claim uw bedrijfsprofiel hier. Krijg een echt inzicht in uw klanten en beantwoord uw klanten. Het is gratis.