We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Photobox.nl Beoordelingen

Photobox.nl Logo
Klanten zeggen: »Zeer goede kwaliteit, uitstekende klantenservice, SUBLIEM!« »Knappe klantenservice!« »Mooie foto's!« 67
Goed
8.9 van 10

67 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (67)

goede kwaliteit

Goede kwaliteit aluminiumfoto's , levertijd zou wat sneller mogen zijn

Featured review of Photobox.nl

Photobox.nl

Zeer goede kwaliteit, uitstekende klantenservice, SUBLIEM!

Hierbij onze belangrijkste punten op een rij waarom wij Photobox aanbevelen:

1. zeer behulpzame klantenservice toen ik vragen had.
2. Snelle uploade van de gewenste foto's.
3. zeer makkelijke manier om met de geuploade foto's een boek automatisch door Photobox te laten samenstellen. Alsnog kun je dan de automatische samenstelling naar eigen smaak verfijnen. (scheelt erg veel moeite en tijd en is nog mooier dan wanneer je het zelf samenstelt.)
4. zeer makkelijke manier om lay-outs te kiezen en foto's te bewerken (zwart wit sepia, inzoomen, uitsnijden noem maar op.)
5. nadat de bestelling definitief is geplaats is er alsnog een mogelijkheid om de laatse aanpassingen te doen.

En dan het resultaat, in een woord SUBLIEM!!!
4. zeer mooie kwaliteit papier waarop de foto's gedrukt worden.
5. Zeer fijne en scherpe afdruk van de foto's in goede kleurkwaliteit.
6. prachtige kaft, anti-vingerafdruk materiaal.
7. uitsers zorgvuldig en precies verwerkt
8. Het lijkt of handmatig zelfs kleine aanpassingen zijn gedaan om het boek te perfectioneren.
9. Onze aanschaf werd door de vele foto's best prijzig dacht ik tijdens het samenstellen van ons boek maar nadat wij het boek hebben ontvangen wisten wij zeker dat het dat dubbel en dwars waard was!
10. Wij zouden een ieder Photobox aanraden en onze volgende bestelling is weer bij Photobox!!! Het hele Photobox team ontzettend bedankt!!! Voor het adembenemende resultaat en voor de uitstekende service!

Costas & Chiara

Knappe klantenservice!

Ik bestelde voor moederdag een fotoboek. Door een foto die niet goed was en eruit gehaald was, zijn er op het einde enkele foto's verplaatst waardoor het fotoboek niet afgeleverd werd zoals verwacht.
Ik mailde de klantendienst en ik kreeg het bedrag dat ik betaalde terug op de website waardoor ik mijn fotoboek kon aanpassen hoe ik het zelf wilde! Dit is pas ECHTE klantenservice!

Helemaal fantastisch;

Makkelijk te maken via internet en super kwaliteit. Snel geleverd; dus snel genieten :)

Mooie kwaliteit, goede klantenservice

Zeer mooie fotoboeken, ik heb de upgrade genomen met extra dik papier en dit oogt zeer professioneel.
Levering was ietsje trager maar zal door het weekend geweest zijn.
Zeer tevreden van deze site, gemakkelijke software (zonder extra te installeren) om je fotoboek aan te maken.

goede aanbieding, prachtige foto's

aanbieding 50 afrukken gratis, alleen verznkosten.
Super mooie foto's!

• Micky
  • Eindhoven, NL
  • 10 Beoordelingen

Mooie foto's!

Hier met een super hoge korting foto's laten printen, wat uiterst gemakkelijk gaat.
Snel binnen en super kwaliteit afdrukken!

Snelle levering, prima resultaat

Dankzij twee prijzen van de Vriendenloterij maakte ik kennis met Photobox. De albums over twee afgeronde projecten die we uitvoerden voor Sri Lankaanse arme kinderen vonden hun weg reeds naar Sri Lanka, waar ze intensief van hand tot hand gaan! Het resultaat vindt iedereen zó mooi, dat ik hiervoor graag terugkom ... En Photobox heeft regelmatig een leuke actie. Zo'n fotoalbum is ook een mooie manier om resultaten en besteding van gelden terug te koppelen naar sponsors en donateurs!

Photobox.nl

Luxe vakantiealbum voor een zachtprijsje

Dank zei een fantastische actie om met 70% korting voor slechts 30 euro een luxe album met 100 pagina's te maken heb ik binnen een maand 4 boeken gemaakt voor al de vakanties van de afgelopen 5 jaar. De uitvoering is prachtig. De software hoewel online (nadeel moet eerst fotos uploaden) werkt heel pretttig. Ik heb nu alle teksten met 18pts gedaan en lang over getwijfeld, maar 14pts had ook erg goed gekund. Ik krijg volop enthousiaste reacties en heb zelf met de volgende actie ook maar weer 2 alba besteld. Een klein minpuntje bij 2 alba loopt een bruine kras van een paar cm over de eerste foto in het kader. Bij een drukke foto valt het niet zo op, maar ik heb er 1 met een egale achtergrond en dan is het iets minder. Maar om daar nu een heel album voor terug te sturen......

Prima!

Photobox is een handige site met veel mogelijkheden. Eind resultaat is altijd goed! Heb nu al een paar keer een fotoboek via deze site besteld en ze zijn erg mooi en er is altijd snelle levering! Maak ook vaak gebruik van de speciale acties, altijd interessant :-)

• Jan
  • heerhugowaard, NL

Erg tevreden

Maak al geruime tijd gebruik van Photobox en tot volle tevredenheid.
Foto-albums zijn goed verzorgd en de levering is snel.
Bij de laatste bestelling duurde het langer dan gebruikelijk en bij contact met de klantenservice werd me verteld dat het album opnieuw afgedrukt werd, omdat het niet door de eindcontrole gekomen was.

Maak weinig gebruik van de packs, maar je wordt keurig gewaarschuwd als je tegoed bijna afgelopen is.

Prima bedrijf.

JanG

Photobox.nl

Gratis Levering bij aanmelding - prima!

Nadat ik mij had aangemeld bij Photobox ontving ik 40 afdrukken gratis. Goede aktie.

Kwaliteit is goed, maar de levertijd is enkele dagen langer dan ik gewend ben bij bijvoorbeeld Snapfish.

Maar de software van Photobox is bijzonder goed, dus alle reden om daarbij te blijven.

afdrukken foto`s

Levering was snel meeste foto`s ook mooi maar het waren verschillende voormaten en bij een aantal waren de hoofdener half afgesneden dat vond ik wel erg jammer

Antwoord van Photobox.nl

Beste Martine, afgesneden hoofden is vaak een probleem van kadering. Wanneer je de klantendienst hier een mail over stuurt kunnen ze je dit beter uitleggen en je bovendien een paar afdrukken schenken om de slecht gesneden afdrukken opnieuw te kunnen bestellen

• Judith
  • Noord-Scharwoude, NL

Super afdrukken!!

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en de service bij Photobox.
Als ik weer foto's heb bestel ik ze zeker weer hier.
Bestelling komt snel aan, mooie afdrukken en goede service.

• S.K.
  • Den Haag, NL

Afdrukken eco foto's

Heel goed!
Heb na mijn eerste bestelling gelijk een tweede bestelling geplaatst. Die kwam helaas wel ietsje later aan, maar de service was uitstekend! Kwaliteit van de foto's is goed, en de kleur heel mooi! Erg tevreden!
Heb toen gelijk twee vriendinnen uitgenodigd en toen zij hun eerste bestelling plaatsten, heb ik 2x een mooie kado van Photobox ontvangen ^^

• rg
  • 3 Beoordelingen

Eenvoudig te maken, zeer mooi, en snel geleverd!

Ik ben zeer tevreden over het geleverde fotoboek!
Bij menig andere foto/fotoboek-bestel- site had ik problemen met het samenstellen van het boek. Bij Photobox ging het bijzonder gemakkelijkDeze organisatie is dus OOK voor de niet zo super ervaren computersgebruikers een uitkomst!!!!

Bestel bij PHOTOBOX een mooi fotoboek! HET IS ZEER AANMTE RADEN ! ! !

Dank voor de goede & vlotte samenwerking!!!!!

schilderij op doek

ik ben meer dan tevreden met het produkt, het is mooier geworden dan verwacht.
ook de levertijd is super snel. 5 dagen nadat ik de bestelling had geplaatst, was het al binnen.
ik heb dan ook meteen een nieuwe besteld.

Erg tevreden

ik ben erg blij met het fotoboek die ik gratis kreeg ,wat is het boekje mooi geworden.Ook de levering was zeer snel.Ik had alleen wat moeite met
teksten erbij te plaatsen en er kwam een waarschuwing dat bepaalde foto's niet goed waren.Heb ze gewoon laten staan en tot mijn verbazing zijn ze toch heel scherp en duidelijk .
Als ik weer een fotoboek wil laten maken kom ik zeer beslist bij Photobox als klant terug.

• Moon
  • rotterdam, NL

Foto's?

Foto's besteld, nooit aangekomen, 2e zending het zelfde, nooit geleverd! Valentijnsfoto's nooit b innen gehad.
Enigste pluspunt is dat ik mijn geld wel terug kreeg!

Antwoord van Photobox.nl

Beste Moon, dat het pakketje niet toekwam kan PhotoBox niet kwalijk genomen worden. Eens we de bestelling verzonden is, is het uit onze handen. Als ik het goed begrijp heeft de klantendienst je bestelling opnieuw verzonden en uiteindelijk de bestelling terugbetaald. Dit lijkt me een goede service die meer dan 2 sterren verdient? Ik zou het appreciëren indien je daarom je score een beetje zou willen aanpassen.

Tevreden klant

Gratis, excl de verzendkosten? Aanbieding kreeg ik niet correct op mijn scherm, 1 telefoontje en het probleem was verholpen en binnen afgesproken tijd kreeg ik een prachtig canvas!

Prima prijs-kwaliteitsverhouding

Prima prijs-kwaliteitsverhouding op het canvas doek

Uitstekend!

Ik heb een foto op canvas besteld bij Photobox. De levering was ongeveer 5 dagen, maar dat is zeker het wachten waard! De canvas was heel erg mooi en van goede kwaliteit. De foto was heel scherp. Een echte aanbeveling!!

uitstekend

de post had mijn agenda niet geleverd direct werd er een nieuwe agenda opgestuurd daarvoor mijn hartelijke dank

goede service, leuke aanbiedingen

De kwaliteit van producten is zeer goed. Hoewel zijn ze prijzig,komen er soms leuke aanbiedingen. Ook heeft Photobox zeer goede klantenservice. Mijn probleempje met onjuiste code was binnen 10 min opgelost.

Fotoboeken Prestige

Ik ben heel erg tevreden over de verwerking en uitvoering van deze fotoboeken. Nadeel is wel dat alles online plaats moet vinden en je niet de mogelijkheid hebt om het rustig op de computer offline te doen.Hoewel behoorlijk prijzig zijn er toch vaak aanbiedingen.

canvasphoto

grandioos gemaakt het lijkt wel een schilderij
erg snel geleverd en heel correct verzorgd
bedankt en tot de volgende keer

Heel goed

ik had voor het eerst een foto boekje gemaakt
in een ring boekje van 20x20 cm een heel fijn formaat.
de werk wijze ging heel goed en makkelijk.
alleen zou ik graag willen zien. dat er een melding komt over een dubbele foto die je er in stopt.
maar verder ging het uitstekend.
kom zeker terug om weer een foto boekje te maken

Canvas

Had een Canvas doek besteld, is super mooi geworden, goede service van Photbox, alleen jammer dat er een week overheen gaat voordat je het in huis hebt vanaf het moment dat het is verstuurd.

1 Beoordeling

27-02- 2012

had mijn 1ste canvasdoek besteld
en kreeg een mail dat hij opgestuurd is
tevens kon je zien door een trackcode waar hij was
duurde even voordat hij er was
maar het wachten was beloond hij is erg mooi geworden

Themamok

Ik heb onlangs een mok met fotoos laten bedrukken en deze is werkelijk prachtig geworden; de mok was een kadootje voor een lieve vriendin in Gambia, West Afrika, die er ontzettend blij mee was. In zo'n arm land is een kadootje als dit natuurlijk sowieso uniek, maar ook iedereen in onze omgeving, die de mok vooraf gezien heeft, vond het fantastisch. Kwalitatief erg mooi en het bestellen ging ook heel gemakkelijk; binnen 8 dagen hadden we de mok in huis, overigens in zeer schokvrije verpakking !

Foto-album van 100 pagina's

Het programma waar Photobox mee werkt is erg traag en omslachtig. Van de 230 fotos die ik graag in het album wilde plaatsen kon ik hiervan ruim 50 exemplaren niet downloaden! Diverse malen opnieuw geprobeerd maar het lukte echt niet. Tijdens het samenstellen van het album herhaalde malen gehad dat ik moest afsluiten omdat de te gebruiken foto's onderin de balk niet meer zichtbaar waren en tot overmaat van ramp moest ik een paar uur stoppen want er was totaal géén beweging meer in de website van Photobox !!! Al met al nogal wat gedoe om een album samengesteld te krijgen en nu maar hopen dat het resultaat wel ok is !!! Zal niet gauw meer kiezen voor Photobox, daar andere aanbieders werken met gebruiksvriendelijke software zonder haperingen en afwachten of je al je foto's wel kunt downloaden.

Antwoord van Photobox.nl

Beste, het spijt me te horen dat u problemen hebt ondervonden tijdens het ontwerpen van uw fotoboek. Hebt u de grootte en het formaat van de foto's nagekeken die u niet kon uploaden? Foto's dienen namelijk in het jpg. formaat te zijn en minimum 20Kb.

Voor een optimale ervaring kan u uw browser updaten tot de laatste versie en uw cookies en internetgeschiedenis verwijderen. Best kijkt u ook na dat Java en Adobe up to date is.

Met vriendelijke groeten.

Foto op canvas

Helemaal tevreden, is geworden zoals we het in gedachten hadden. Bezorging duurde wel even maar de route was te volgen via internet. Zeker de moeite waard om nog eens bij Photobox te bestellen.

had mijn 1ste canvasdoek besteld
en kreeg een mail dat hij opgestuurd is
tevens kon je zien door een trackcode waar hij was
duurde even voordat hij er was
maar het wachten was beloond hij is erg mooi geworden

• Joanne
  • s'Hertogenbosch, NL

Prima kwaliteit

Een zeer tevreden klant ben ik, altijd goede kwaliteit afdrukken en prachtige posters en fotoboeken.

Photobox.nl

Het canvasdoek ziet er hartstikke mooi uit!

Het canvasdoek ziet er hartstikke mooi uit!
Vond alleen dat de levering sneller kon, heb zo'n 10 werkdagen (2 weken) moeten wachten.

Photobox.nl

Snelle en nette aflevering van mijn foto's

Binnen vijf dagen had ik zoals beloofd mijn vergrote foto's binnen en ook nog netjes en steving ingepakt.

nagenoeg onbeperkte mogelijkheden

Wij hebben hier voor de feestdagen 3 kalenders gemaakt voor diverse familieleden. Hun reacties waren geweldig. Door de vele mogelijkheden en simpele wering is het maken van een top resultaat een makkie.
Zal dit zeker aanbevelen aan vrienden die een leuk en origineel cadeau willen geven waar de ontvanger met heel veel plezier nog vaak naar terug zal kijken.
Mvrgr, Gerjan en Lucinda

Super service !

Naast een snelle levering en goede kwaliteit foto's, moet ik vermelden dat de klantenservice helemaal top is. Na een mailtje kreeg ik supersnel een reactie op mijn vraag en toen bleek dat er iets niet helemaal in orde was met mijn promotiecode is dat hersteld en kreeg ik voor het ongemak een tegoed bijgeschreven op mijn account. Ik ben meer dan tevreden en kan Photobox echt aan iedereen aanraden !

Goede kwaliteit

Heb een foto al ruim een jaar buiten hangen en is niets in kwaliteit achteruit gegaan. Bij een andere firma ook een canvas voor buiten besteld. Deze begint na een half jaar al vaal te worden.

Fotocollage

Snel geleverd, hele goede kwalitiet en gemakkelijk om te maken.

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten