We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

PlanetXL Logo
Klanten zeggen: »Genoeg om nog vele malen terug te komen!« »Goede, snelle en nette service« »goede kwaliteit , snelle levering« 906
Uitstekend
9 van 10

906 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • Mervyn

Super snel geleverd.

Fijne service, snelle levering.

s'avonds besteld en volgende dag al in huis zoals beloofd op de site.

Featured review of PlanetXL

PlanetXL

Genoeg om nog vele malen terug te komen!

Perfecte eerste ervaring; vanaf het moment van bezoeken van de site, gemakkelijke betaling tot de super snelle levering de volgende dag. Zoon heel blij met zijn mooie kado! Een ervaring met een 10 als eindcijfer; tot de volgende keer!

PlanetXL is ok

Bestellen bij PlanetXL is makkelijk en snel, heel klantvriendelijk. Ook is het makkelijk om je pakket te volgen bij PostNL.
Maar het is vervelend dat PlanetXL afhankelijk is van PostNL. Ik heb op woensdag 15 februari besteld en nog steeds mijn pakket niet binnen omdat het fout gaat bij PostNL. Jammer dat een bedrijf afhankelijk is voor het leveren van een ander bedrijf. Er is iets fout gegaan met het sorteren en dat is nu al 7 dagen.

• LJ

Goed product, prima service

Goede informatie over levertijd, alternatieven worden geboden bij tijdelijk niet te leveren artikelen, keurig en snel mail contact.

• Klant
  • Geverifieerde koper

Goede, snelle en nette service

Telescoop iets na 22 uur besteld en toch de volgende dag al geleverd in een goede verpakking. Erg netjes was de email die de dag na ontvangst kwam met een kopie van de factuur. Al met al een zeer goede ervaring met PlanetXL.

levering nog niet ontvangen

Het is jammer dat ons een snelle levering beloofd is maar dat we tot op de dag van vandaag nog steeds niets ontvangen hebben.

Antwoord van PlanetXL

Zoals besproken in ons telefonisch contact heeft PostNL uw bestelling helaas retour gestuurd aan ons. Wij zullen vandaag de bestelling opnieuw naar het door u telefonisch opgegeven adres verzenden. Onze excuses voor de vertraging en alvast veel plezier ermee!

• Davina

Goede en snelle service

Enige opmerking is de prijzige verzendingskost

goede kwaliteit , snelle levering

super , alles goed en snel ontvangen , goede kwaliteit en service ,
een aanrader

• Munch
  • Landsmeer, NL

Sneller en goede service

Snel geleverd, goede service !

doen wat ze beloven.

Prima webwinkel,perfecte razendsnelle levering.

Perfect

Aardig aan de telefoon, vlotte afhandeling en snelle levering via de post. Zoals het hoort vind ik via een webwinkel.

PlanetXL

In één woord FANTASTISCH!

Op maandag besteld en bedrag overgescheven, op woensdagmiddag het pakje ontvangen. Alle artikelen afzonderlijk verpakt en dan nog eens in een stevige doos. Ik ben voor 100% tevreden, op die manier winkelen is een plezier! Aan iedereen die iets wil kopen NIET TWIJFELEN MAAR DOEN!!!!

• Mees

Zeer klantvriendelijk

's avonds product besteld. Volgende dag 's morgens al een mail ontvangen dat de levertijd lang is en of ik mijn bestelling wilde wijzeigen naar een kleur die wel op vooraard was. Dit heb ik gedaan en dezelfde dag is het opgestuurd.
Goede overzichtelijke site. Helder bestelproces en perfecte afhandeling van de order.

Perfecte materiaal spoedig levering

Ik dank u de spoedige levering en voor de snoepjes !!!
Tot volgende keer

Prima snel levering

valt verder weinig te zeggen...Als kwam in goede staat aan , snel geleverd en het produkt is goe bevonden door mijn zoon!! Wat wil je nog meer...

• Klant

PERFECT

ZEER STIPTE LEVERING!!!

• Jorn
  • Geverifieerde koper

Snelle levering, alles is naar wens!

Snel in huis!

supersnelle service

zullen zeker nog met jullie samen werken. De snelle afhandeling en de goede verpakking van de waren hebben er alles mee te maken. Eveneals de duidelijke faktuur. Toppie!!! Bedankt

PlanetXL

Een zeer snelle service ,ben tevreden hoor.

Ben altijd goed op de hoogte gehouden ,had het zeer snel ,waar voor hartelijk dank ,groetjes.

PlanetXL

Keurige en snelle levering !

Ik ben een zeer tevreden klant. Prima verzorgde levering.
Produkt netjes verpakt en in een prima staat. Levertijd zoals beloofd. Top !

Vlot, simpel en correct

Eenvoudig en goed.

PlanetXL

Strak georganiseerd: bestelling, factuur, betaling en de bezorging.

Uitstekend, doorslaggevend was de toegezegde bezorgdatum, die ook gerealiseerd werd.

Kan niet beter!

een goed product geleverd binnen de beloofde tijd. ben zeer tevreden

PlanetXL

perfect proces van zoeken tot aflevering

een webshop waar het hele proces vanaf het zoeken van je artikel, het bestellen, het betalen en de aflevering geolied loopt.

prima voor elkaar

goed geregeld
niet in voorraad, snel een alternatief
levering volgens afspraak

superservice!

Touw van diabolo was niet goed. Probleem werd snel en keurig opgelost

Wij zijn zeer tevreden

Er is alles aangedaan om op tijd te leveren.
Ook het volgen van de uitlevering via post.nl was heel fijn.
zo konden wij 's, zaterdags 's.morgens toch naar judowedstrijden van een kleinzoon gaan kijken. 'S, middags werd op afgesproken tijd geleverd.
Op zondag konden we onze andere kleinzoon verblijden met de mooie telescoop die hij voor zijn verjaardag van beide opa.'s en oma.'s kreeg.
Al met al prima service en wij zullen dat zeker doorgeven aan anderen.

Zowel aanbod, prijs en levering; +1

Bestel simpel en snel op PlanetXL!! Hahaah

• Hugo
  • Geverifieerde koper

Snel geleverd, vraag direct beantwoord.

Snelle en betrouwbare levering. Kreeg bevestiging van bestelling en betaling 4x geemaild. Toen ik hen daarop wees, hebben ze dat meteen opgepakt.

goeie service

Super snelle services, en alles is mooi verpakt!

• C.

Snelle afhandeling

Ikvind het er mooi uitzien, of het goed is moet ik nog even afwachten wan het is een kado'tje voor mijn kleindochter.
Die mag zeggen wat ze er van vindt.

• Joyce

helemaal perfect

snelle levering en ziet er goed uit!

Correcte afhandeling

Ondanks het ontbreken van een item in stock, werd dit correct opgelost door mij goedkeuring te vragen om een gelijkaardig item op te sturen met een hogere waarde maar tegen dezelfde prijs.

deellevering was ok

Redelijk.
Het artikel wat voorradig was is snel geleverd. Over t tweede artikel hoor ik nix.
Spreekbeurt over dit onderwerp is volgende week.
Sturen jullie dit nog op tijd of krijg ik geld terug?

Antwoord van PlanetXL

Bedankt voor uw review. Na uw e-mail van gisterenavond, hebben wij vandaag gelijk de levertijd nagevraagd bij onze leverancier. Helaas is deze niet op tijd voor de spreekbeurt van uw dochter. We hebben dit artikel geannuleerd en zullen het geld zo spoedig mogelijk terugstorten op uw rekening. Veel plezier met het 3D zonnestelselmodel groot!

PlanetXL

Prima afhandeling,ben erg tevreden.

Heb voor het eerst wat besteld en ben erg tevreden over de snelheid van afhandeling en bezorging van het artikel.

zeergoed!

Zeer goed! Gelieve echter aan PostNL te vragen een briefje in de bus te steken wanneer de zending bij een buur wordt afgeleverd. Dat voorkomt nodeloos zoekwerk.

Hartelijk dank.

Prima!

Overzichtelijke webwinkel, breed assortiment, snelle levering.

Snel, efficient, makkelijk.

Prima service, snelle aflevering. Wel een vrij grote doos voor relatief kleine items.

hulde!

zeer goede klantenservice, uitzonderingen zijn geen probleem!

PlanetXL

Ik zal met vertrouwen een nieuwe order plaatsen.

Een goede afhandeling van de bestelling. Ook als iets niet helemaal loopt zoals gehoopt wordt het probleem zeer zorgvuldig opgelost.

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten