[REPLY]
Købte en fin kjole i str 54/56. Bruger normalt 52 men ville gerne have den sad lidt løst. Kunne slet ikke få kjolen på. Min veninde som bruger 48/50 kunne passe den. Det er dog ikke forretningens skyld, men indehaveren af mærket.
At bestille på Poshpeople er super nemt, og leveringen kom før den lovede tid.
Nemt bekvemt og hurtigt
Prisen på de sandaler jeg købte var super fin, men de andre varer er ret dyre.
Forsendelse var ret hurtig, men da jeg spurgte om noget vedr. en vare inden bestilling måtte jeg spørge to gange, da jeg ikke fik svar første gang. Kunne godt finde på at handle der igen.
Jeg synes det var rigtig let at handle og følge min varer i leveringen.. Super godt og hurtig
Jeg er glad for min kjole, men det ærger mig, at jeg ikke kan finde den kjole, der er beskrevet sammen med cardigan i sidste reklame.
Varene kom raskt og var kjempefine. God kvalitet. Det eneste som trekker ned er at frakten er dyr.
Jeg har købt en rigtig flot kjole hos Poshpeople. En god kvalitet til billige penge.
Fik pakken inden for et par dage.
Så bestemt et sted jeg vil handle igen.
Dejlig hurtig levering til aftalt tid, god information ang. de bestilte ting, hurtig e-mail om størrelse ikke var der, alt i alt en god oplevelse.
Alt virkede efter hensigten og varerne var super fine.
Hurtig svar på besked på ordren (samme dag), hurtig levering :-)
Nemt at bestille og hurtig levering..varerne er af god kvalitet.
Venlig, fyldestgørende løbende information om levering, som i øvrigt skete superhurtigt. Fine varer til rimelige priser.
STOR tilfredshed herfra - det er ikke sidste gang jeg handler hos PoshPeople :-)
Jeg havde bestilt noget tøj hos Poshpeople, og det viste sig, at et af de stykker tøj, jeg havde bestilt, var udsolgt. De ringede derfor direkte til mig for at høre, om jeg var interesseret i noget andet, der mindede om det, jeg havde bestilt. Den nye top kostede endda 30 kr. mere, end den jeg havde bestilt i første omgang, men jeg fik den til samme pris, som den først bestilte. Super service!
Posh People er se overskriften, men det kniber mere med Post Danmark. Eks. varen bestilt fredag, sendt fredag, men først onsdag kom varen! Kontaktede Posh People som fandt ud af hvad der var sket. Fin service og hjælp.
Råd: bestil i god tid.
Jeg har kun ros tilovers. En ualmindelig god service. Hurtig respons. Varene kom hurtigt og uden problemer.
Poshpeople er nok den bedste internetbutik jeg nogensinde har handlet i, selvom det er over nettet føler jeg at jeg har fået en personlig service.
Helt klart en hjemmeside jeg vil anbefale til alle.
Jeg blev ringet op af Poshpeople samme dag jeg havde afgivet ordren over hejmmesiden, fordi de ikke havde den ene af varerne hjemme og ville høre om de skulle sende det i to omgange, eller jeg ville vente 1-2 dage med så at få det hele tilsendt samlet.
Det har jeg aldrig oplevet før!
Da min bestilling kom, var hver vare pakket fint ind i lilla silkepapir og på følgeseddel var der en håndskreven hilsen: "Tak for ordren, håber du bliver glad for varerne" Mvh. Poshpeople Alt i alt en ret fantastisk oplevelse!!
Jeg syntes, at det var nemt, hurtigt og billigt at handle med Poshpeople. Jeg købte mine vare om tirsdagen og torsdag havde jeg mine vare.
Posh People får ingen stjerner fra mig da de havde glemt at oplyse mig om at de holdt ferie, så varen blev ikke afsendt før over en uge efter bestilling og der var ingen form for kompensation af nogen art.
Leverancen var noget forsinket på grund af en enkelt vare i restordre - uden at butikken gav besked herom. Kvalitet på de leverede varer er ikke god. Så her handler jeg ikke mere
Jeg har aldrig før handlet på nettet hvor jeg har fået en opringning fra netbutikken. Det fik jeg hos Poshpeople - tænk de ringede og spurgte om de kunne hjælpe med noget andet - idet det jeg havde bestilt i mellemtiden var udsolgt - helt fantastisk. Jeg returnerede så noget af det bestilte og der gik kun 1 dag inden mine penge var tilbage på min bankkonto FLOT FLOT
Fedt at I forhandler Carmakoma, og endda til super gode tilbudspriser billigere end Carmakomas hjemmeside :) Meget tilfreds med mit køb!
Og fedt, at I er med i gode rabatordninger som sweetdeal :)
I øvrigt lynhurtig levering.
Anbefales!!
Det virkede rigtig fint, det var let at bestille, der var mange varer at vælge imellem, fin information om at varerne var registreret, hvornår den blev afsendt, da pakken så var fremme fik jeg en sms om at den kunne afhentes, det var så nemt.... Og så lå der en lille personlig, håndskrevet besked på ordresedlen, det synes jeg var sødt og gjorde det hele lidt mere personligt.
Jeg bestilte en nederdel og fik den hurtig leveret. Og nederdelen fra Carmakoma er så fantastisk, sidder som en drøm.
Kommer helt sikkert tilbage.
I et misforstået forsøg på kundeservice fik jeg en anden størrelse end den jeg havde bestilt, da det pågældende produkt er småt i størrelsen. Der stod i kommentaren på fakturaen, at jeg bare kunne returnere det, men der var ingen returslip vedlagt. Nu var det bare sådan, at jeg skulle bruge præcist det, jeg havde bestilt, og det virker lidt sært at sende noget andet uden returslip, så jeg selv skal bøvle med det.
Jeg fandt jeres side ved et tilfælde, skulle Selvføldig kigge hvad det var for noget. Købet en julegave til min datter, som jeg selv blev vild med og bare måtte eje selv. Det er en side jeg vil holde øjne med og gerne handler der igen.
Fantastisk service med en opringning om, at min vare var lille i størrelsen, om de skulle sende en i et nr. større? Størrelsen et nr. Større var perfekt, og jeg undgik at skulle returnere og bytte.
Super side og hurtig betjening
Poshpeople er et af de bedste steder jeg endnu er faldet over på nettet. Nemt at navigere på siden, lækre varer og en superhurtig og god service, selv her i julemåneden havde jeg min kjole dagen efter bestillingen
Fin levering trods uoverensstemmelser som blev løst tak :)
Vil gerne anbefale jer til andre og handler selv gerne med jer igen.
God Jul
Kærlig Hilsen
Jacqueline
Super fin og hurtig netshop.Også når det gælder retunering af mine varer.
Købt værdibeviser på sweet deal. Ingen problemer med at bruge flere på engang
Bukserne blev afsendt samme dag som jeg bestilte.
Lidt forviklinger om GLS levering, men klaret hurtigt via mail og telefon.
Lækre bukser. Så jeg kan sagtens anbefale butikken igen.
Kanon oplevelse at handle hos poshpeople.dk, ingen restriktioner fordi man handler med en sweetdeal, derimod fin hjælp til at indløse 3 gave beviser i et køb. Tøjet er af høj kvalitet, sidder perfekt og er lækkert. Carina var utrolig hjælpsom, og jeg glæder mig til at vende tilbage og bruge hendes webshop igen snart. Altså 5 stjerner herfra.
Mona Lauridsen
Poshpeole, lyn hurtig levering og supert tøj
Mona Lauridsen vond deze beoordeling nuttig