[REPLY]
Op 8 september hebben we met een groep meiden via Puur Wie Kent de Mol gespeeld in Amsterdam. Ondanks dat de uitvoering in principe prima was, zijn er helaas een aantal dingen mis gegaan. De communicatie vooraf voelde rommelig aan, meermaals moest ik Puur mailen/bellen om alles vooraf geregeld te hebben. Helaas bleek op de dag zelf dat niemand van de deelnemers vooraf was gemaild, terwijl dat wél was afgesproken. Bovendien bleek De enige persoon die uitgesloten was van de Mol-functie deze functie tóch te hebben gekregen, terwijl ik er speciaal over had gemaild. Deze persoon moest eerder weg dan de rest en heeft dus de taak doorgegeven aan een ander, die daardoor onvoorbereid moest mollen. Dit heeft zeker veel invloed gehad op de activiteit.
Wat ook erg jammer was was dat het café waar gestart en geëindigd werd meermaals kwam met cola zonder prik danwel zonder smaak, waar uiteindelijk wel betaald moest worden.
Al deze kritiekpunten heb ik neergelegd bij Puur, die aangeeft het erg jammer te vinden en voor een volgende keer korting aanbiedt. Wat natuurlijk een sigaar uit eigen doos is, bovendien zou ik er niet over peinzen nog eens bij hen te boeken. Korting op de activiteit die is tegen gevallen zou natuurlijk logischer zijn, maar helaas, daar heeft Puur niet meer op gereageerd.
Ik ben bij Puur terecht gekomen voor een bedrijfsfeest. Ik ben zelf niet van het plannen en regelen dus geef dat graag uit handen. Daarmee was ik bij Puur aan het juiste adres.
Vanaf het eerste contact ben ik uitstekend geholpen. De medewerkers zijn erg vriendelijk en denken goed mee. De mogelijkheden zijn eindeloos. Uiteindelijk was alles tot in de puntjes geregeld en het feest is een daverend succes geworden.
Kortom, Puur gemak.
Zelf heb ik het genoegen gehad om een aantal soorten evenementen te mogen ervaren, welke georganiseerd waren door Puur*. Vanaf het eerste contact met het kantoor of de begeleiding op locatie, merk je direct dat zij veel kennis en liefde voor hun producten hebben en met je meedenken om jouw speciale dag met collega's, familie of vrienden zo'n gepast mogelijke invulling te geven. Of het nou gaat om reguliere programma's of geheel maatwerk, Puur* komt altijd met een originele benadering voor jouw behoeften. Top!
Ik heb gevraagd om Puur Events voor ons een groot bedrijfsfeest te organiseren. Zij hebben dit fantastisch en op een professionele manier aangepakt. Het is altijd moeilijk om iedereen het naar zijn zin te laten hebben maar Puur Events is daar zeer goed in geslaagd.
Puur amsterdam verzorgde voor ons een tot in de puntjes verzorgd evenement. De werknemers van Puur zijn flexibel en professioneel. Ook was de crew tijdens ons vaartje super gemotiveerd en zorgde in het geheel voor een perfecte avond!
Puur Amsterdam heeft zich voor mij al vele malen bewezen als organisator van diverse events. Puur heeft zich voor mij vooral onderscheiden door de creatieve en meedenkende instelling van het bedrijf. Na al een aantal feesten in handen van Puur te hebben meegemaakt, weet hun team mij iedere keer weer te verrassen met nieuwe ideeën en oplossingen voor elke situatie. De communicatie met de medewerkers van kantoor is uiterst prettig, professioneel en snel.
Puur is voor mij de perfecte partner voor ieder feest.
Er werd ontzettend meegedacht en de verschillende wensen en behoeften die we hadden en nooit kreeg ik het gevoel dat het lastig was of moeilijk, er werd continu in mogelijkheden gedacht en naar inventieve invulling gezocht. Heel prettig samengewerkt met een fantastisch eindresultaat. Mijn complimenten en dank.
Een aantal weken geleden heeft Puur een themafeest op maat voor ons bedrijf georganiseerd. Alles was aanwezig voor een geslaagd feest, een goede organisatie, leuke mensen en drankjes en hapjes! Wij waren zeer tevreden met de flexibiliteit en professionaliteit van de collega's van Puur Amsterdam. Hierdoor hebben wij zelf ook volop kunnen genieten van de avond zonder ons zorgen te maken of alles wel goed geregeld zou worden, echt een onvergetelijke avond! Een volgende keer zullen wij zeker weer voor Puur kiezen om ons feest te organiseren!
We hebben genoten van een perfect georganiseerd evenement! Vooral het directe persoonlijke contact met de medewerkers van Puur was erg prettig.
Ik denk met veel plezier terug aan de goed georganiseerde, en prettig verlopen feestavond. Het personeel was erg vriendelijk en vakkundig. De locatie was helemaal naar onze wens en de sfeer en het entertainment waren top! Kortom; volgende keer weer bij Puur!
M. Kalmann
DAP Europe BV.
Ik moest verleden maand ons bedrijfsfeest organiseren, via internet heb ik bij meerdere bureaus een offerte aangevraagd, Daisy van Puur nam contact met mij op en door haar enthousiasme heb ik voor Puur gekozen. Vanaf mijn eerste mail tot de foto's die ik na afloop van het feest heb gekregen was Daisy mijn contactpersoon en heeft zij er alles aan gedaan om ons feest zo leuk mogelijk te maken. Volgend jaar organiseert iemand anders ons feest maar 1 ding is zeker. Ook hij gaat het samen met Puur organiseren.
Het aanbod is ruim en zij denken goed met je mee. Inmiddels heb ik twee keer een event laten organiseren in Amsterdam door Puur. De deelnemers en ik waren tevreden over het resultaat. Puur heeft veel ervaring en dat merk je!
I had a great day and the organisation had a very big part of it.
We met at the place and everything, from a-z, was taken care off.
Very very nice, i would recommend it to every company or bachelorparty!
beste Harry,
ik zou je nog even de naam doorgeven van het gidsenburo voor je uitstap met je bedrijf naar Amsterdam. Ik ben met mijn personeel en aanhang door Amsterdam geleid door de mensen van Puur Amsterdam en het was ongelooflijk super, Amsterdam zo als je Amsterdam wilt zien!
kijk even op hun site.
als je nog meer info wilt, je hebt mijn nummer.
groetjes
Mark Meijer
Puur! organiseerde voor ons een wandeling door de oude binnenstad met aansluitend een rondvaart door de grachten. Het was zo prettig om samen te werken met de staf van Puur! Iedereen was behulpzaam om alles tot in de puntjes te regelen. Het was voor ons een speciale dag en Puur! Zorgde ervoor dat niets ontbrak om het overgetelijk te maken.
Hallo Hans,
Wij hebben vorige zomer een puzzeltocht over De Wallen gedaan, verzorgt door PUUR, wat een mooie dag was dat. Heel erg leuk om Amsterdam zo mee te maken. Meeste van onze gasten kwamen uit Amersfoort en omstreken, je kan wel nagaan hoe verrast ze waren.
Groet, Hans
Na in eerste instantie een standaard pakket te hebben gekozen, bleek Puur zodanig flexibel te zijn dat individuele wensen en aanpassingen, wel drie keer tot een aanpassing hebben geleid. Dit bleek geen enkel probleem te zijn. De Puur medewerker was erg klantvriendelijk en bleef meedenken in mogelijkheden. Uiteindelijk heeft het geresulteerd in een middag die door iedereen als verrassend en erg prettig is ervaren.
Een paar maanden geleden hebben wij onze jaarlijkse reünie van oud collega's geregeld via Puur Amsterdam. Wij hebben 3 uur door Amsterdam gevaren en aansluitend in een leuk restaurant gegeten. De organisatie door de werknemers van Puur Amsterdam was echt fantastisch, alles klopte van begin tot eind, niks was te veel gevraagd waardoor wij een zeer ontspannen en gezellige dag hebben gehad. Wij komen zeker bij hun terug voor onze volgende reünie.
Ons uitje was goed geregeld, mensen bij Puur zijn vlot, vriendelijk en tot the point!
Wij hebben met een koppel de wallen rondleiding, borrelboot, en rooftop bbq geboekt. Een prima keus, het is een leuk en origineel arrangement waarvan we erg genoten hebben. Makkelijk en snel info via de site, gemakkelijk boeken, goede en gezellige begeleiding, het was gewoon allemaal prima.
Een absolute aanrader, ook als je Amsterdam al kent!
Heerlijk gegeten in de Jordaan, de prive rondvaart was top en de schipper idem. Gewoon een geweldige avond, goed georganiseerd. Dank daarvoor.
Wij hebben met een groep mensen een floating dinner over de grachten geboekt bij Puur. Vanaf het eerste contact werd alles heel professioneel en netjes aangepakt. De uiteindelijke tocht werd een groot succes, niet in de laatste plaats door de prima begeleiding vanuit Puur Amsterdam.
Voor de 50e verjaardag van mijn vrouw een hele dag in haar geboortestad Amsterdam doorgebracht. Begonnen met een hightea, daarna een wandeling door de Jordaan. De dag afgesloten met een moorddinner.
Alles was perfect georganiseerd. De high tea was zeer lekker, de gids erg leuk en het moorddinner lekker en hilarisch.
Ondanks alle positieve zaken, toch ook een negatieve ervaring gehad. Na de wandeling een borrel gedronken in de Heffer. Personeel daar was zeer ongeinteresseerd en zelfs chagrijnig. Gelukkig werden we na een uur opgehaald door twee enthousiaste dames voor het dinner. Daar was de bediening prima.
Ik heb de laatste jaren diverse malen gebruik gemaakt van de diensten van Puur* Amsterdam, naar volle tevredenheid. Fijne medewerkers, die hun vak verstaan en met je meedenken. Elk voorstel kan op maat worden aangepast, wat heel prettig is. Ik zal in de toekomst zeker nog van hun diensten gebruik maken. Als iets goed is, hoef je niet op zoek naar iets anders, met alle risico's van dien.
Al een paar keer met Puur Amsterdam een evenement geörganiseerd. Ook dit keer weer een goed gevoel over en de medewerkers hebben het weer voor elkaar gekregen. Schot in de roos. Op de dag zelf is alles vanaf de ontvangst tot de laatste minuut een groot feest geweest.
Een aanrader!!!
Uw bedrijf heeft voor ons een gezellig uitje geregeld. De persoonlijke aanpak en benadering voor het regelen van de activiteiten is een pré voor uw bedrijf.
Inmiddels heb ik uw bedrijf aan meerder contacten doorgegeven voor een super uitje in Amsterdam.
We zijn in het voortraject al enorm goed geholpen en geadviseerd waardoor onze activiteiten zo goed mogelijk aansloten bij onze doelgroep, aantal en prijs.
Hierdoor hebben wij een prima georganiseerde en prettig verlopen dag beleefd waar wij Puur dankbaar voor zijn!
Hulde aan Leonie en de andere organisatoren van Puur Amsterdam.
Een echte aanrader!
Vond het goed geregeld en het contact was ook erg goed op het moment dat er iets was.
Vanaf het eerste contact tot en met de afronding ging alles naar tevredenheid. Het beslissingsproces (om de juiste combinatie van activiteit/locatie/prijs/overige omstandigheden te vinden) duurde enige dagen. De contactpersoon van de organisatie dacht mee met dit zoekproces, gaf goede antwoorden en suggesties. Deze flexibele en servicegerichte instelling werd zeer gewaardeerd. De contactpersoon was zeer attent.
Op het moment dat er een aanvraag naar Puur gaat heb ik het idee dat de radertjes meteen gaan draaien. Heb dan ook snel een antwoord en kan daardoor snel handelen.
Met collega's in een salonboot door de grachten van Amsterdam en daarbij lekker eten.... het was super gezellig en uitstekend georganiseerd.