We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Quadfun bvba Beoordelingen

Quadfun bvba Logo
Klanten zeggen: »Directe respons, vlotte afhandeling, handige info« »Dik in orde!« »zeer goede service« 23
Goed
8.4 van 10

23 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (23)
Quadfun bvba

Directe respons, vlotte afhandeling, handige info

Zaterdagavond besteld, zelfde avond nog respons en de maandag kon ik bij jullie terecht voor mijn onderdelen.
Ook leuk contact en toch wat nuttige info meegekregen.

Niet gevonden op de website en misschien iets om je assortiment aan te vullen--> dichtingsringen voor van voorste bocht van uitlaat naar einddemper te gaan.

Mijn volgende bestelling zal dus ook hier gebeuren.
Een winkel naar mijn hart!

vriendelijke groeten

Featured review of Quadfun bvba

Quadfun bvba

Een goede (online) shop met veel artikelen aan scherpe prijzen !!!

Ik rijd nu toch al zo'n 3 jaar met quads. Ben begonnen met een raptor 350 en zit nu meestal op de banshee ;P
Bijna alle onderdelen voor deze quads heb ik bij jullie besteld / gekocht. Al meer dan 8 online bestellingen gedaan en 2 keer jullie shop komen bezichtigen, ook handig om ondertussen wat banden mee te nemen. ;-)

Ik ben zeer tevreden over jullie service, 1 keer heb ik wel zeer lang moeten wachten, dat was voor een stator van een raptor 350 ( meer dan 2 maand .... )

De prijzen zijn ook zeer concurrentieel ! Ik heb hier 2 quadwinkels in straal van 25km van mijn woonst, maar de prijzen zijn bijna altijd goedkoper bij jullie.

Ik vind het vooral super handig dat jullie zoveel onderdelen / artikelen verkopen voor alle modellen van quads !!
En ik zie dat jullie maar blijven uitbreiden ;-)

Jullie shop is 120km rijden voor mij, maar ik kom er steeds met plezier naar toe, en een volle portefeuille ;P

Ga zo door ;-) Want jullie zijn bijna de enigste online shop voor quad onderdelen!

een echte quad-liefhebber !

Concrete en directe afhandeling

Goed georganiseerd en geeft vertrouwen om meer te bestellen...
ook de pakket tracking-code is zeer makkelijk.

Dik in orde!

De bestelde onderdelen lagen klaar. Vriendelijke ontvangst en veel keuze. Ik ga in de toekomst hier mijn onderdelen kopen.

Goede prijzen

Veel voorraad en snelle servers

zeer goede service

zeer soepel in omgaan met missingen en bied altijd een snelle en goede oplossing

Kan niet beter

Zeer goede service, snel en professioneel afgewerkt, werkelijk niets op aan te merken !!

goede service

De verwerking gebeurt zoals het moet, dik in orde.

Quadfun bvba

Product in nette staat ontvangen

Enkel levering via rembours had iets sneller mogen zijn, maar dat valt onder de pakketservice en niet onder U.

Mvg

Quadfun bvba

Jammer dat dat de levering na meer dan 2 maanden gebeurde nadat ik te kennen had gegeven de bestelling te annuleren en mijn geld terug te storten !

Na meer dan 2 maanden waren de bestelde banden nog steeds niet voorradig ! Ik kreeg een mail met een voorstel voor een ander merk van band te nemen. Ik bevestigde voor akkoord , maar ook deze werden niet geleverd .Twee dagen nadat ik had geschreven om de bestelling dan maar te annuleren kreeg ik een besteelingsstatus toegestuurd dat de origineel bestelde banden "onderweg" waren en inderdaad na het weekend werden deze thuis geleverd!
Eind goed , al goed laten we zeggen maar hopelijk een volgende keer wat vlotter !

Quadfun bvba

Goede zaak voor onderdelen!

Bij Quadfun heb ik meerdere malen onderdelen besteld voor mijn quad. De onderdelen had ik elke keer snel binnen, zelfs in Nederland. Ook op vragen over de mail heb je vrij vlot een antwoord terug. Kortom gewoon een goede zaak!

Quadfun bvba

Handig veilig en betrouwbaar ...!

Super... een bestelling in alle vertrouwen plaatsen en binnen de week geleverd ... stevig verpakt ... met track controle.

uitstekende service

Je wordt altijd op maat geholpen,
vriendelijk en snel.

De beschikbaarheid van de onderdelen zijn oook optimaal

M.a.w:een dikke tien :)

Quadfun bvba

goede service en mooi materiaal

beste quadfun

het bestellen en betalen gaat makkelijk en aan een mooie prijs .
leveringen ook prima tot nu toe
de track en trace is ook prachtig!
als iemand iets besteld wil je het natuurlijk zo snel mogelijk hebben en zo kun je dat makkelijk volgen

ga zo door

uitstekende service

Al meerde malen wat bij jullie besteld.
Dit wordt tot nu toe altijd vlot afgehandeld.(binnen paar dagen in huis)
Ik zou zeggen, ga vooral zo door.

Zeer goede levering

Bij vragen over de zending word binnen goede termijn gereageerd wat toch belangrijk is voor stukken die zo vlug mogelijk nodig zijn.
De zending is ook correct en degelijk verpakt.

Niks dan goed voor mij.

Quadfun bvba

Goede service, geweldige groot aanbod.

Alles wat je rond en op de quad nodig hebt is hier te verkrijgen.
Korte levertijden ik koop al mijn benodigdheden voor men quad vanuit men zetel op quadfun.be !

Quadfun bvba

ik vindt het goed hoe u te werk gaat

meschien duurt het soms iets te lang dat de bestelling toe komt maar voor de rest is het goed

top

dit zijn top mensen die hun vak kennen
nog maals bedankt
mvg tim

een eerlijk bedrijf

prima niks meer aan doen

Zeer tevreden!

Goede service, snelle levering.

the place to shop

Enorme keuze topprodukten aan scherpe prijzen.

vlotte behandeling

klantvriendelijk,goedkoop en met zorg behandeld..

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten