We are hiring!

Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (6)

Simple " småtyve "

Jeg kan kun støtte op omkring alle de kommentarer der er her på dette " firma ". De hæver og lover efter behag, men holder intet. De har nu truet mig med at melde mig for telefonchikane, da jeg en gang har ringet for at tale med[navn], som skulle være direktør. Ligeledes har jeg bedt om svar fra Line, som skulle være kundeserviceansvarlig, hvilket nok også er usandt. Jeg skrev tilbage til dem at jeg ville se frem til en politianmeldelsefra dem, men at de desværre var for sent på den, da jeg allerede havde sendt min anmeldelse. Jeg har foreslået at køre til Hjallelse på Fyn og hente kopier af mine påståede tilmeldinger, men får ikke svar, og det er nok heller ikke den adresse der gælder i denne uge.
Så hold jer langt væk fra dette " skuffefirma "

Mistænksomt

Oprettede en bruger hos Qfashion hvor jeg kunne få en El-tandbørste i introduktionstilbud. Efter nogle hvor der stadig ikke var trukket penge, skrev jeg til deres kundesupport, hvor vi efter lidt skriven frem og tilbage aftalte, at jeg skulle oprette en ny bruger og se om betalingen ville gå igennem. Men der var stadig ingen betaling der ville gå igennem - altså lige indtil 3 uger efter, hvor der lige pludselig var blevet trukket 2 * 8 kroner fra min konto.
Jeg skrev derfor til deres support igen, for at få en af disse betalinger refunderet, og så modtage El tandbørsten for den anden betaling.
Men det kunne lige pludselig ikke lade sig gøre - nu prøvede de gudhjælpemig at spise mig af med en Ice Age 2 DVD, og påstod at det var for dyrt for dem at tilbageføre penge.
Nå, men jeg sagde nej tak, og tænkte at så måtte jeg bare give de i alt 16 kroner for den ene El-tandbørste. MEN men men. Der er stadig INTET sket, også selvom der er gået langt over de 14 dage som Qfashion/Noviento skal bruge til at sende varerne ud.

Opdatering:
Noviento har på deres hjemmeside skrevet at det er på grund af for stor efterspørgsel de endnu ikke har leveret. Jeg håber derfor selvfølgelig at min intro-gave vil dukke op inden længe.

Opdatering 2:
Har efter ca. 2 måneder modtaget min tandbørste med posten.

Louise Thorup vond deze beoordeling nuttig

Kære Danni Jakobsen

Vores kundeservice har fuldkommen ret, det er alt for dyrt at overfører 2 x 8kr og de tilbyder dig derfor en lille ekstra ting endda til en værdi af 50kr.

Jeg kan ligeledes se at du har fået tilsendt din gave og alt formentlig er som det skal være.

Rigtig god sommer

qworld.dk

Pengemaskine helt uden moral og etik

Dette firma fortjener 0 (nul) stjerner, men desværre skal man give mindst en stjerne.....

Qworld/Noviento/[fjernet henvisning] er meget dygtige til at lokke godtroende internetbrugere
til at deltage i konkurrencer om f.eks. et gavekort til 100 kr. til [henvisning fjernet]. Man skal blot betale porto på 8 kr.

Man kan kun deltage i konkurrencen ved at acceptere betingelserne
og disse betingelser er (til manges overraskelse) et medlemsskab!!!
Dette medlemsskab skal opsiges inden 7 dage, da man ellers bliver trukket for 295 kr. pr. måned.

Man bliver altså medlem hvis man ikke gøre noget aktivt. Det står helt nederst i betingelserne.

Normalt plejer man at melde sig ind i en forening/klub hvis man ønsker at deltage. Her skal man altså udmelde sig hvis man ikke ønsker at deltage.

I min verden er dette bondefangeri og tangerer næsten fup og svindel. Det er samtidig udtryk en meget lav moral og en total mangel på etik.

Det er meget svært at komme igennem på telefon og mail til deres
"kundeservice".

Jeg har kun dårlige erfaringer med disse firmaer og vil derfor advare andre mod at bruge jeres tid og penge på dette.

Hej Mikael

Nu er det sådan at alle kan ringe og skrive til vores kundeservice og alle får svar inden for de tidsfrister som er angivet. PÅ telefon har vi åbningstider og på email er der 24 timers svar tid.

Du skriver at vi er et fup firma, dette vil vi gerne afvise og iøvrigt beder om en dokumentation for den anklage.

Vi synes ikke det er fair at blive beskyldt for at være fup, snyd og svindel uden konkret dokumentation for denne påstand. Du vil jo heller ikke bryde dig om at vi anklagede dig for usande påstande vel ?

Mvh. Qworld.dk Kundeservice
qworld.dk

Hold da op nogle smålige mennesker!

Kære Qworld.dk
Jeg vil gerne takke jer for 2 mdr. med godt abonnement hos jer. I er altid søde og hjælpsomme når jeg ringer ind til jer. Ved godt i kan have travlt, men så venter jeg gerne. :) hehe
Mit gavekort kom som lovet efter 1 uge faktisk, og har allerede været i Imerco og købe en ekstra julegave.

Ville jo lige støtte jer lidt, nu hvor jeg kan se der er så mange mennesker som åbenbart ikke læser hvad de deltager i, eller tydeligt ikke vil stå ved deres ansvar.. SKAM JER!

Min veninde og jeg sidder tit og læser alle de spændende artikler på jeres side.

Bedste hilsner fra Lise Albertsen

Snyd og bedrag

Service af værste karakter. Abonnement og fraskrivelse af 14 dages fortrydelse "gemmes" så godt og flot man tror det er bevist. Jeg har ikke set noget så ringe i mine mange år på nettet. Jeg synes at virksomheden burde skamme sig. Mvh. Jan Hougaard Rasmussen

Opdateret 20.11.2011 med kundenummer: 2003844 & fakturanummer: 2606.

Sonja Egekjær vond deze beoordeling nuttig

Kære Jan Hougaard Rasmussen

Vi beklager at du har fået dette indtryk, som vi på det kraftigste må afvise.

Vi forsøger bestemt ikke at skjule fraskrivelsen af fortrydelsesretten. Der står meget tydeligt på alle kampagner hos os, at man aktivt fraskriver sig fortrydelsesretten og at man er enig i dette, når man krydser af med sin accept.

Grunden til at fortrydelsesretten afskrives ved tilmelding, er at man som kunde får adgang med det samme og dermed tager sin elektroniske serviceydelse / abonnement i brug med det samme.

Med Venlig Hilsen

Qworld.dk

• Kaj
  • Glyngøre, DK
  • 7 Beoordelingen

Bondefangeri/svindel

Min kone havde været inde for at kigge på siden men ikke tilmeldt sig noget hos "Qworld" men alligevel får hun en regning på 295,- som jeg ikke vil betale når der ikke er tilmeldt noget medlemskab. Jeg ringer derind og får bare at vide at jeg skal kontakte it-afdelingen hos politiet for de kan ikke gøre noget hos "Qworld"
Bare rolig "Qworld" jeg har meldt jer til it-afdeling ved politiet som vil følge op på jeres bondefangeri af nye medlemmer som ikke har tilmeldt noget medlemskab hos jer.......
Alle andre herude pas på med alle sider på internettet hvor der står "Qworld" luk side med det samme hvis ikke i skal i fælden

Mikael Holst, Anonymous, Elisabeth Meldgaard Steffens, Ulrich Juul Skøtt & Sonja Egekjær vond deze beoordeling nuttig

Kære Kaj

Vi er forundret over at du og din kone intet kender til Qworld.dk, da vi kan se jeres tilmelding samt dokumentation for indgåelsen af jeres aftale på et prøve abonnement til Qworld.dk

Vi kan se I har deltaget i en konkurrence, hvor man kan vinde et 1000 kr gavekort til Matas og samtidig få 7 dages adgang til Qworld.dk. Det har I samtidig krydset af aktivt i en boks, at dette var I indforstået med.

Alle kunder kan prøve magasinet helt uforpligtende i 7 dage, hvor man samtidig modtager en flot velkomstgave på 100 kr gavekort. Ønsker man ikke at fortsætte efter de 7 dage, så opsiger man sit abonnement.

Hvis du har yderligere brug for hjælp eller andre spørgsmål så kan du skrive til vores kundeservice eller ringe til os.

Men din påstand om at vi har svindlet jer eller bondefanget jer, er simpelthen ikke korrekt og I må stå ved jeres tilmelding.

Med Venlig Hilsen

Qworld.dk