[REPLY]
ik had hiervoor een bericht gestuurd wat dus niet waar was ik was gewoon een beetje in paniek dat omdat de site het niet meer deed maar heb nu het kaartje binnen en doet het perfect voor maar 7.50 echt geweldig
met nogmaals excuses voor het verspreiden van dingen die niet waar zijn :S
xx elisa
Had hier een R4i kaart gekocht een tijdje geleden.
ik had in het weekend een update gedaan van mijn nintendo 3ds gevolg kaart werkte niet meer.
Het was mij niet gelukt op die weer werkend te krijgen,in het weekend een mail gestuurd natuurlijk verwacht je niet dat je dan gelijk antwoord krijgt.
Maar wat gebeurde er een half uur nadat ik mijn mail verzonden had kwam al een reactie terug met de oplossing en een link naar de juiste software,gevolg de kaart werkt weer als voorheen.
Dit is gewoon super service
P.Hoefsmit
Ik had het zelfde probleem als de schrijver onder mij. Binnen enkele uren probleem opgelost. Klasse.
Groeten,
Marco
Bestelling geplaatst voor 15.00 uur en direct na bestelling een ordebevestiging ontvangen, vervolgens een verzendbevestiging en de dag erna binnen. Kaartje besteld met installatie en werkte direct! Uitstekende service.
Hier al meerdere keren wat gekocht voor vrienden en familie en altijd de volgende dag in huis zoals beloofd!.
Met een nieuwe update moest onze kaart geupdate worden en het service team van deze webshop heeft ons hier uitstekend bij geholpen.
Snelle leveringen en reacties op emails maken het een leuke ervaring om bij deze webshop iets bestellen.
Snelle levering.
Na problemen met de software, snelle reactie via de mail, met adequate oplossingen. Heel veel problemen en evt defecten zijn hierdoor voorkomen.
Toppertjes.
Niets dan lof over deze webshop.
Snelle levering en direct antwoord op alle vragen die ik had toen ik het product ontvangen had.