[REPLY]
Som de øvrige anmeldelser lod jeg mig desværre og rive med at en prøvepakke til 30 dage, som så viste jeg kun var til 14 dage. Hænger nu på 3 mdrs. abonnement inden jeg kan komme ud af denne suppedas. Det er sgu da bondefangeri på højeste plan. Det værste er nok at de fortsætter med af fuppe folk som gerne lige vil smide et par kilo. Tænk at man kan slippe afsted med at presse folk til at slippe 900 kr før man kan komme ud af denne snedige net. Føj siger jeg bare.
Jeg bestilte i januar en prøvepakke Remonyl, med bevisdthed om at jeg ville fortsætte. Har nu taget dem i over et halvt år -helt uden virkning. Besluttede mig for at stoppe, og meldte mig ud via hjemmesiden. Vidste at jeg efterfølgende ville modtage yderligere 1 pakke, som jeg modtog og naturligvis betalte.
Alligevel sendte de mig endnu en pakke, Den sendte jeg uåbnet retur påskrevet "er udmeldt".
Alligevel modtog jeg efterfølgende en regning, Skrev til firmaet at jeg ikke ville betale. Fik svar at jeg skal afvente svar fra Market Making Traders.
Imens jeg afventer svar fra Market Making Traders har jeg ydermere modtaget en rykkerskrivelse. Denne gang med 100 kr oveni i afgift. De truer mig tilmed med retslig inkasso.
Men jeg har IKKE tænkt mig at betale, da jeg har sendt pågældende forsendelse retur -idet de har sendt pakken til mig EFTER jeg har udmeldt mig retteligt efter deres anvisning...
Dette har jeg nu skrevet i en mail til: finans.dk@gothiagroup.com
Håber herefter at rykkerskrivelser til mig stopper,,,,
18-10-2012 : Endnu en Reminder fra AROS Kapital. Mangler bagmanden penge, den" rutter". . Nu havde jeg ikke hørt fra dem siden 2-8-2012. Hvor jeg både har forsøgt at ringe, sende mails, betalt og næsten truet med bål og brand. Nu hører min tålmodighed altså op.!!! De ? hvem de/det end er, der sidder fordækt bag ved det her fup-firma, så får de ikke så meget som en 10-øre mere af mig, basta!
Berit Nørgaard
Remonyl er det værste fupnummer, og selv om man straks opsiger sit abonnement skal man betale for tre måneder. men ikke nok med det, man får så regninger fra det ene firma efter det andet på det samme beløb, og ender i sidste instans hos RKI.
Henny Mikkelsen vond deze beoordeling nuttig
svindel af væreste skuffe
NOGEN DER ER MED PÅ EN EB ANMELDSE??
manglende kundeservice, kan ikke komme i gennem til dem. igen hjemme side der virker.
har afmeldt på hjemme siden
men modtager inkasso varsler, påmindelser endnu på pakker der er sendt retur og nægtet modtaget.
det telefon nummer der er opgivet virker ikke og det nye venter man mere end 45 min på..
da jeg endelig kom i gennem kunne man ikke få hjælp.
skulle skrive endnu en mail til support men igen svar.
skrev til mailen for krav de skrev jeg skulle henvende mig til support..
så skulle man ringe til det svenske nummer 0046 kode.. hmm dyrt tjaaa det blev det... efter 40 min på vente hold..
HVIS DER ER NOGEN DER KENDER DETTE SÅ LAD MIG DET VIDE....!! står gerne i spidsen for en kyggelig snak med ekstrabladet igen
det er det væreste svindel nummer..
Henny Mikkelsen & Jannie Lytzen vond deze beoordeling nuttig
Det største fuske firma til dags dato, og jeg hoppede selvfølgelig i med begge ben..
Men men..... Der er håb forude, for de folk der stadig modtager rykkere og mdr pakker osv, selv om de flere gange har meldt sig ud.
Jeg var igennem hele møllen, med mange rykkere, tilsendte mdr pakker, trussel med registrering i RKI osv osv..
Jeg fandt lidt info omkring de forsk paragraffer ang købeloven og falsk markedsføring.
Min e-mail til dem var en henvisning til disse paragraffer, samt at der nu kom en advokat på sagen..Jeg opfordrede dem stærkt til at droppe alle rykkere da jeg i modsat fald ville køre en retssag..
Der er nu gået 2 mdr, uden rykkere og uden tilsendte mdr pakker.
Henny Mikkelsen & Jannie Lytzen vond deze beoordeling nuttig
endnu en klage over svindelfirmatet har lige modtaget rykker 3 , men jeg betaler sku ikke ,
Det er det største svindelfirma der findes ....
Der står intet om nogen steder at man binder sig for 3 mdr når man bestiller det det står først når du åbner den første pakke , men ikke med mig desuden blev jeg syg af det så jeg betaler ikke en krone ....
Alt blev sendt retur jeg sagde bare jeg ikke ønskede at modtage det eftersom det ikke var noget jeg havde bestilt ,...så nu er jeg spændt på hvor lang tid de vil blive ved med at sende rykkere ....
Henny Mikkelsen & Buller vond deze beoordeling nuttig
Jeg har hidtil betalt og betalt, selvom jeg ikke tør bruge pillerne pga stærke mavesmerter og diarre
Så faldt jeg over denne skønne side - Og nu vil jeg høre jer:
KAN man ende i RKI for dette???
Har opsagt abb. men ikke fået svar
Opdatering:
Har modtaget brev med varsel om inkasso, og har gentagne gange skrevet mails til dem, men intet svar fået før idag
I det brev var der ikke bare inkassovarsel til mig, men også til 3 andre kvinder! Hvad fortæller det om deres måde at føre et firma på?!
Så skrev tilbage i mailen, at jeg intet betaler og vil have en forklaring og løsning på, at jeg kan få andres post!
Hvis der er nogen der kan hjælpe mig med at lave en god mail til dem og forbrugerombudsmanden, så modtager jeg meget gerne hjælpen
jannielytzen@hotmail.com
Henny Mikkelsen vond deze beoordeling nuttig
Det er da utrolige at kloge mennnesker som os, kan blive fuppet af sådan et firma. Hvordan kan de blive ved med at sende pakker, selv når de har bekraftigt at man har opsagt abonnementet. Og rykker breverne kommer med forskellige fakturer. Sådan en snyde firma, det kan kun komme til at gå ud over alle de ærlige firmaer er eksister på f..
jeg skal hvertifald ikke prøve at købe der mere. og jeg betaler ikke en krone for de skal ikke berige sig på min bekostning.
Ulla
Henny Mikkelsen & Inge Larsen vond deze beoordeling nuttig
Så meget svindel, de vil bare have penge ud af folk..
Buller & Henny Mikkelsen vond deze beoordeling nuttig
det firma er da det værste jeg kender har nu sagt mine piller op 3 gange aflige velle bliver jeg ved med at få noogle
de svare aldrig på min mails har så senets som i dag skrevet til dem med meget store bokstaver hvis de ikke stopper nu med at sende mig noget vl de ikke se penge for flere vare
majbrit
Er hoppet på limpinden, modtog en prøvepakke fra et Internetfirma, der sælger mange varer på nettet.Det produkt jeg modtog : Winner Smoke er ubrugeligt, opladeren virkede ikke.
jeg har returneret lortet til en adresse i Svendborg, jeg efter lang tids søgen fandt og tillige opsagt mit abbonoment.Problemet er at de mail jeg sender, kommer retur : ERROR og jeg får vedholdende pakker fra firmaet, som jeg nægter at modtage ! Alligevel får jeg så rykkere på beløbet fra 2financierinsgvirksomheder i Sverrige ...varerne kommer fra England.
At man ikke kan komme ud af det igen når man først har fået en produkt,man bliver truet med rykkere og det bliver sendt videre til andre bolag som så også sender rykkere,et tips til politiet må dette være
Og der er også blevet en jounalist til at undersøge dette fupfirma
Min historie er meget lig de andre 35 herinde.
Modtog prøvepakke, åbnede, og vupti var man bundet af et 3 mdr. abonnement. Jeg betalte den første pakke og har herefter returneret pakker 3-4 gange. Denne lille leg har stået på siden 1. januar.
I morgen ryger sagen omkring Forbrugerombudsmanden. Jeg vil opfordre alle til ikke at betale flere pakker. Returnér pakkerne og vær ligeglad med rykkerskrivelserne. Og meld det til Forbrugerombudsmanden, så vi kan få det stoppet en gang for alle. Der er tale om ulovlig markedsføring af et iøvrigt fuldkomment værdiløst produkt.
Ærgerligt at tænke på, at der sidder en person fuldstændig blottet for moral et eller andet sted, som på nuværende tidspunkt sikkert allerede har tjent kassen på at bondefange godtroende forbrugere. Det er noget forbandet svineri!!
Hvis nogen overvejer at sende en samlet klage ind, er I velkommen til at henvende jer til mig på min e-mail adresse: misslis@live.dk
Mvh Lis
Buller vond deze beoordeling nuttig
Har lige som jer andre sprunget på og håbet det kunne hjælpe mig lidt i hverdagen, men nej nej nej, det hjælper ikke en disse. Det eneste der taber sig er ens tegnebog... Så stop med at sende flere pakker.
Sender helt sikkert pakken tilbage og vil IKKE have flere... Og betaler ikke for deres l...!!
I får -5 stjerner, da I ikke er store nok til at besvare email skrevet til jer. Jeg har nu 4 gange returneret pakker til jer - og I bliver ved at sende til mig. Stop nu - med det plat - det hjælper ikke en pind !!!
Jeg bliver mere og mere irriteret, når jeg ser pakken i postkassen og jeg så skal til posthuset og betale for at returnere pakken.
Jeg skal også ringe til Gothia og fortælle, at nu har jeg igen returneret en pakke - de sletter mig så.
Så vær nu voksne og erkend jeres fup og humbug -
tænk, jeg skal også give jer en stjerne, for at dette kan fungere.
LATTERLIGT.
Kan jeg ikke finde en hadeside og hænge jer ud på ??
Hej med jer alle.
Kan se jeg ikke er alene om fup firmaet - har prøvet pillerne uden virkning. mailet til dem at jeg ikke ønskede flere, men fik af vide at jeg var bundet til 3 måneder og at returnere pakkerne ikke fritog mig for at betale. Jeg har nu fået inkasso varsel fra Gothia. Jeg har ringet til dem hver gang de sendte rykker, og mailet til remonyl. Men intet har hjulpet. Så idag har jeg skrevet til Gothia, "remonyl" og Smarten Trading (som står bag pillerne) og vil skrive til forbrugerombudsmanden osse.
Hilsen Joan
email: joanhedegaard@forum.dk
Hej samme skete som I skriver herunder!!
Nu fik jeg enda en regning med rykker efter 3md's betaling og opsigelse!!! Trussel med inkasso!
OK, vil nu prøve en skriflig NEJ TAK til dem, og så håbe!!
mvh Lene A
ingensmallesteder@yahoo.dk
Bryder mig ikke om at blive taget ved næsen.
Jeg synes bestemt ikke, at der tydeligt er noteret, at når man bestiller en prøvepakke, så er man tvunget til 3 måneders abonnement, hvis ikke man svarer inden 14 dage . . .
Jeg har i dag skrevet til Forbrugerombudsmanden - dette firma MÅ og SKAL stoppes!
Der er helt klart tale om dårlig og måske endda ulovlig markedsføring.
Jeg bestiller et produkt der hedder Reducil og modtager et produkt der hedder Remonyl.
Jeg har mailet til dem, at jeg betaler for prøvepakken, men sender de yderligere, bliver det returneret med modtagelse nægtet, og de får ikke en krone.
De skriver så jeg er bundet for 3 måneder, og jeg sender samme svar tilbage.
Prøvepakken er for man kan prøve produktet og så tage stilling.
Jeg har ikke tænkt mig at give firmaet flere penge, og jeg tænker hvis vi kunne lave en samlet klage, vi kunne få stoppet den måde, at prøve at franarre folk flere penge.
Jeg vil bare gerne meldes ud...
Fik en "gratis" prøvepakke og blev tvunget til at købe produkter for 1000kr.
Det måtte jeg jo så acceptere, og meldte mig så ud med det samme. Det er over 3 mdr siden jeg fik bekræftelse på mail om at jeg ville modtage den sidste pakke i slutningen af marts.....meeeen nu er der .......kommet en mere, og jeg har skrevet til firmaet 2 gange...uden svar
Håber jeg kan få kontakt gennem denne mail
Michelle nr 15842
Jeg har ligesom I andre været godtroende øv øv øv.
Jeg vil ikke have deres produkter mere, men kan ikke finde nogen adresse, hvor jeg kan få fat på dem! Deres hjemmeside eksisterer ikke mere. Det er en stor omgang fup!
Jeg vil ikke finde mig i dette, og har tænkt mig, at sætte en advokat på sagen. Er der nogen, der har andre adresser, hvor man kan gøre noget???
Fup firma
Hvis i også har hoppet på den så af melde dem til forbrugerombudsmanden. Jo flere vi er jo hurtiger får vi dem stoppet
Jeg læste ikke deres vilkår på deres hjemmeside da jeg bestite. Jeg antog at som de skrev i annoncen var rigtigt, at hvis man fortrød modtaget prøvepakken havde jeg 14 dages opsigelse. Noget andet står på deres hjemmeside og de mailer de sender til dig. Pludselig hæfter du for 3 månedspakker og kan da først opsige denne. Betaler aldrig jeg har overholdt min del af aftalen og betalt for prøvepakke. PAS også på jeg blev ret dårlig af pillerne!!!
Forbrugeombudsmanden kører nu min sag. Husk også at skrive til dem der sender deres faktura Gothia Finalcial Grup om hvordan det virkelig forholder sig, så de kan stoppe for rykkerbreve. HJÆLP med at få dem stoppet.
Hjemmesiden er slettet og de sælger nu under navnet Reducil,. Hjemmesiden er den samme de har bare ændret navnet.
I er velkommen til at skrive til mig.
Judith@poulsen.mail.dk
Gitte Wiberg & Buller vond deze beoordeling nuttig
Hej alle
Jeg er også blevet fanget, bestilte godt nok en prøvepakke - har aldrig modtaget den. Men har modtaget breve med rykkergebyrer og en månedspakke.
Hvad gør I med dem, jeg har ikke åbnet - men kan læse at det ikke hjælper.
Pernille
Jeg har også dummet mig og købt dette fup produkt! Det virker ikke og man kan ikke komme af med det igen! hvad er det dog for en fupshop!
Jeg har overhovedet ikke tabt mig efter opstart af disse piller. Jeg har spist det samme som jeg plejer, og det er ikke fed og usund mad jeg taler om her.
Der stod at man til enhver tid kunne opsige sit abonnement, men nu ser jeg på deres hjemmeside, at man er bundet til 3 måneders køb. hmmm.
Det skal endvidere siges, at jeg har fået mega mavepine af pillerne.
Har skrevet to mails til dem ved opsigelse.
Jeg er DESVÆRRE ogsåen af dem som er røget i fælden. Jeg vil opfordret ALLE utilfredse kunder til at sende et klage brev ind til Gothia Financial Group. Hvis vi ikke betaler kommer vi i RKI Jo flere vi er jo stærkere står vi.
Jeg har sendt 3 pakker retur og afligevel hæfter jeg for betaling. Efter dansk lovgivning skal man ikke betale for en vare man ikke har brugt el modtaget.
Jeg tog af prøve pakken i 5 dage, og blev så syg og dårlig at jeg måtte søge læge og være sygemeldt fra mit job. Min læge advarer mig om at tage disse pille/tabletter.
Efter følgende har jeg gjort firmaet opmærksom på at jeg ikke kunne tåle deres tbl. Og ville sende pakkerne retur, da jeg ikke havde noget at brug dem til. Jeg har intet hørt fra Firmaet. De er åbentbart ret ligeglad med deres kunder. Jeg har sendt et brev ind til Gothia Financial Group. og har skrevet hvordan min sag er. De opfordre at alle skrive til dem. Så er der større chance for de kan hjælpe. Venlig hilsen Susanne Jensen. mob 21 49 46 56.
Jeg vil opfordre ALLE til at henvende jer til Gothia Financial Group. Og indgive jeres sag. tlf. 70272795.
Hej Alle.
Der er en journalist som vil finde ud af alt det her med og omkring Remonyl.
Jeg har talt med hende idag. Og vil opfordre ALLE til at kontakte hende. I kan ringe til mig for at få hendes nr. Venlig hilsen Susanne Jensen.
Inge Larsen vond deze beoordeling nuttig
Jeg har fået tilsendt en prøve pakke som jeg slet IKKE har bestilt.
Jeg har skrevet til support at jeg ikke vil modtage mere, men det kan jeg åbbenbart ikke, foruden at jeg skal bruge penge på at sende prøvepakken tilbage, uåbnet...
Jeg har haft tilbudt at jeg vil betale for prøvepakken men de er ikke til at tale med, så nu får de ingenting.
De kan sende lige hvad de vil det ryger retur...
Mvh. Anita
Buller vond deze beoordeling nuttig
Svindlerfirma
Hej Tøser, jeg hoppede på den samme limpind som alle I andre. Jeg modtog en prøvepakke, åbnede den og afbestilte fremtidige pakker, som jeg ifølge annoncen, til en hver tid kan gøre. Svaret kender I, man hænger ifølge Remonyl på 3 månedspakker, med mindre man returnerer prøvepakken, som man har betalt for, uåbnet.
Svindel og humbug og helt klart i strid med markedsføringsloven, så derfor betaler jeg naturligvis ikke. Jeg har foreløbig modtaget to månedspakker med faktura, som jeg ikke har betalt. Efterfølgende har jeg modtaget rykkerbreve med flere hundrede kroner i rykkergebyr og et brev om at sagen vil blive overgivet til incasso.
Jeg ser med sindsro frem til en evnt. retssag. Remonyl har ikke en chance for at vinde. Kære medsøstre, lad være med at betale, ha' is i maven, vi vinder.!!
Line-mor, Reikimester Randi Hellberg & Bitten Bech vond deze beoordeling nuttig
Når man modtager en prøvepakke, er det vel for at prøve produktet. Når man så finder ud af, at det ikke virker og vil afbestille fremtidige produkter, ja så skal man returnere prøvepakken??? Embalagen er lukket så man skulle tro det aldrig skulle åbnes, så selvfølgelig går det i stykker, ja så kan man jo heller ikke returnere i original embalage og vupti, så er man fanget, 3 måneders leveringer, det er det værste svineri jeg har oplevet nogensinde.... Der vil ikke blive modtaget flere pakker af mig. Så jeg støtter op om forbrugerombudsmanden og kontakt til KONTANT, det må lige være noget for dem.
Jane Jensen.
Anita Mølgaard vond deze beoordeling nuttig
FUP... helt enkelt.
Bondefangeri så selv veluddannet og nær læsende hoppe i :-(
Hvordan kan en "prøvepakke" føre til 3 md. abonnement?
Ligger der ikke i ordet "prøve" at det netop kan prøves?
PILLERNE ER DESUDEN TIDLIGERE SOLGT UNDER ANDET NAVN, HVOR DET VAR SAMME OMGANG ROD...
Sætter mig ned og venter på at jeg bliver klogere... ØV
Inge Larsen vond deze beoordeling nuttig
Jeg er også hoppet på den med prøvepakken og opdagede senere at man var bundet i 3 måneder. Jeg skrev ret hurtigt til Remonyl at jeg ikke ønskede flere piller, og de svarede at mit abonnement stopper efter 3 måneder.
Nu har jeg så fået mega stærke mavesmerter det ligesom svier i tarmene og det eneste jeg kan tro er at det må da være de slankepiller jeg ikke kan tåle, så nu tør jeg ikke spise dem mere. Har ikke spist dem nu i 4 dage og jeg har stadig ondt i maven. Smadder ærgeligt at have 3 md. piller til ca. 1000,00 kr. liggende som man bare kan smide ud.
Fremover vil jeg gå ind og læse hvad andre har skrevet inden jeg hopper i med begge ben.
Ville have opsagt da jeg fik prøvepakken, men kunne ikke finde ud af hvordan jeg gjorde, har lige fået nr. 1 pakke ind af døren og går ind for at melde mig ud - ha ha ha - først efter 3. gang - flot så tjener de jo omkring 1000 kr. hver gang :-)
Anita Mølgaard vond deze beoordeling nuttig
er også blevet taget ved næsen af remonyl. Samme historie som går igen her på siden. Jo flere vi er, der protesterer, jo større sandsynlighed for at de bliver stoppet
Helle
Tak til jer alle for at bringe dette produkt til diskussion - for at være sikker.... Jeg har modtaget prøvepakken, har skrevet til dem at jeg ikke ønsker flere end prøven, da produktet på ingen måde virker - jeg fik så mail tilbage om at jeg var bundet de tre mdr frem og at det ikke nyttede noget at sende tilbage eller at lade være med at betale
Hvad gør jeg nu? undlader at tage imod pakken som kommer og at betale yderligere, eller bliver jeg nødt til at modtage og betale en mdr? Skal jeg sende mail og klage til forbrugerklagenævnet?
Tak :)
det er i den grad ulovligt det i gør, og hvordan i al verden kan i sende prøvepakke til NOGEN der ikke har bestilt??? og pludselig er man fanget i et abbonement selv om man utrykkeligt har gjort opmærksom på at man ikke ønsker det, I får IKKE en krone af mig og i er nu meldt til politi og forbrugerrådet. OG jeg HAR sendt pakken uåbnet retur, så hvad f..... foregår der lige???
Aldrig har jeg været med til noget så svinsk, fik prøvepakke for havde set ved returnering af tom embalage ku man få penge retur. Nej nej fik jeg så at vide så skulle prøvepakken ikke være åbnet ha ha hvad er der så ved en prøvepakke. Håber andre tænker inden de handler jeg fik ikke tænkt inden og hænger nu på den i flere måneder. Hjælper gør det ikke slet ikke ikke en dyt.
Lone Andersen
Jeg har igen fået rykker selv efter jeg har forsøgt at skrive til Aros kapital som har det nu kan jeg forstå. De skriver jeg ikke har henvendt mig men det har jeg jo, de har også modtaget for de har sendt at den er modtaget, så snyd snyd og atter snyd.
Ingen penge herfra stadigvæk ikke
Leer uw klanten kennen.
Claim uw bedrijfsprofiel hier. Krijg een echt inzicht in uw klanten en beantwoord uw klanten. Het is gratis.