We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

SB Supply Europe Beoordelingen

SB Supply Europe Logo
Klanten zeggen: »Zeer goede webshop« »Goedkoop en Snel« »Eigenlijk zoals het hoort, maar toch verrassend« 48
Goed
7.6 van 10

48 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (48)

Betrouwbaar en snel

Bestelling geplaatst,2 dagen later netjes afgeleverd.
Top

Featured review of SB Supply Europe

• Wendy
  • Middelkerke, BE
  • 4 Beoordelingen

Uiteindelijk ok als je er rekening mee houdt dat 48 uur ook 96 uur kan worden...)

2de edit: De bestelling werd maandag geleverd, zoals telefonisch aangekondigd. Al bij al is dat een zeer redelijke leveringstermijn (alleen een beetje ambetant als je rekent op de 48/72hr levering zoals aangekondigd. Het zal Murphy zijn die me stalkt: ik kom hem wel vaker tegen!). Ik werd vrijdagavond nog opgebeld met een uitleg waarom een contactname niet was gelukt, wat ik meer dan ok vind. Als ik nog iets nodig heb, zal ik zeker opnieuw deze firma gebruiken (misschien wel met iets meer tijd, zodat ik niet hoef te stressen als het een dagje later dan gepland arriveert. )

Edit: Blijkbaar was het gebrek aan communicatie te wijten aan storing in de telefooncentrale... Kan gebeuren. De verduidelijking maakt al veel goed. Als de levering nu ook nog maandag arriveert, dan wordt het helemaal ok.

Bestelling geplaatst op dinsdag 10/01/2012 - rekening houdend met de 48/72hr garantie had ik gehoopt uiterlijk vandaag mijn bestelling te krijgen. Contactname telefonisch lukt me niet (bandje waar ik een bericht insprak deze morgen, doch niet ben teruggebeld - hoewel hun klantenservice volgens de site bereikbaar zou moeten zijn), mailtje gestuurd, contactformulier ingevuld, maar reactie blijft uit.
Nochtans bij elke contactname via de diverse kanalen gemeld dat één item van mijn bestelling redelijk dringend is...
Bestelling info: 500000852

Betrouwbare webshop

Voor de 1e maal een bestelling gedaan bij SB Supply.

Op zondagavond besteld en op woensdag een mooie gele hardkartonnen DHL omslag in de brievenbus. De artikelen waren mooi en stevig verpakt.

Enkel jammer dat - door inlogproblemen - ik de status van mijn bestelling niet kon volgen.

Zeer goede webshop

Dit is goede shop voor Apple accessoires! Je krijgt waar voor je geld. De beste prijs voor de beste service! Een echte aanrader!

heb voor de eerste keer iets besteld bij sbsupply.nl
motto voor 17.00 uur besteld de volgende dag in huis......en...
dat is helemaal waargemaakt.

• Arjan
  • Nieuw Balinge, NL

Snel

Zondagavond bestelling gedaan (artikel op voorraad). Levering binnen 24 uur. Nou zou dat niet lukken gezien de bestelling op zondagavond. Maar dinsdag vriendelijke man van DHL aan de deur met een pakketje van SB Supply. Ik vond het alleen vreemd dat de bestelde artikelen (2 zappers voor de Wii) niet in een verpakking zaten maar in 2 boterhamzakjes. Maar ja aan de andere kant voor de prijs hoef je het niet te verwachten en de verpakking gaat rechtstreeks naar het oud papier.
Kortom zeer tevreden (was eerst nog wat huiverig gezien wat andere reviews) zal hier zeker weer bestellen

Vlot verloop

Er werd gemeld dat de levering binnen de 48 u bij ons zou zijn en dat was ook zo. Geen enkel probleem.
Zeer tevreden!!!

Snelle en correcte levering

Bestelling werd in het weekend aangevraagd, en woensdag afgeleverd. Alles in orde met de gekochte bumper.

SB Supply Europe

Deze klantenbeoordeling is gemeld bij de klantenservice voor de schending van onze richtlijnen voor het schrijven van klantenbeoordelingen.

De klantenservice is in het proces deze klantenbeoordeling te onderzoeken.

Naar aanleiding van dit onderzoek, zal het worden geschrapt of teruggestuurd worden naar Trustpilot.

Zie hier onze richtlijnen voor klantenbeoordelingen.

SB Supply Europe

Bestelling inmiddels in tweevoud binnen

Edit 2: Vol spanning heb ik naar de brievenbus zitten staren en ja hoor, de bestelling viel in tweevoud op de deurmat. Eentje retourneren dus maar! Ik moet SBSupply dus complimenteren voor hun, in tweede instantie, toch snelle reactie en adequate actie.

Edit: Inmiddels telefonisch contact gehad, mij is verteld dat er iets mis is gegaan bij PostNL. Op kosten van SBSupply zou de bestelling vandaag voor een tweede keer verzonden zijn. Voor het contact zoeken krijgt SBSupply een extra ster en als de bestelling morgen op de deurmat valt, komen er twee sterren bij.

Bestelling op 28 november geplaatst, zou geleverd worden binnen 24 uur. Inmiddels zijn we drie dagen verder en de status van de bestelling staat nog steeds op 'Bezig met verwerken'. En dat terwijl ik het morgen moet hebben! Heb geen informatie ontvangen over vertraging van de zending en ze zijn telefonisch ook niet te bereiken. Kortom, beloftes worden niet waargemaakt en de klantenservice is belabberd.

Mocht iemand van SBSupply deze post lezen: mijn bestelnummer is 400009375.

Snelle levering iPad2 case

Makkelijke online bestelling, levering na 3 dagen. Slechts € 2,99 leveringskost. Ik zocht een rode iPad case die bij mijn rode iPad smart cover paste en die vond ik voor een heel redelijke prijs (€ 14,99) bij sbsupply.be. Ik ben tevreden!

Goedkoop en Snel

De goedkoopste adverteerder op dit moment van de orginele Nintendo Wii Remote Plus controllers met Nunchuk. Deze zaterdags betaald en via DHL op dinsdag binnen. Bedankt voor de snelle service

SB Supply Europe

Eigenlijk zoals het hoort, maar toch verrassend

Ik bestel zelf een verkeerde dockstation. Stuur hier een mail over naar sbsupply. Reactie dezelfde dag. Zonder portokosten geretourneerd en een juiste dockstation ontvangen. Ales binnen 1,5 week opgelost.
Waar vind je nog zo' n service? Nou, bij sbsupply dus. (je maakt het wel anders mee met internet winkels)

Wii Lan-adapter - eerste ervaring met SB-Supply

Op 3 november 2011 (16.20u.) plaatste ik een bestelling voor één Wii-LAN-adapter. De prijs (€17,98 inclusief verzendkosten) was zeer laag in vergelijking met andere aanbieders. (rond 30 euro of meer). De opgegeven leveringstermijn bedroeg 2 a 3 dagen. Na het plaatsen van de bestelling ontving ik buiten de traditionele bevestigingsmails ook een mail met de vermelding dat DHL mijn zending behandelde en dat ze het pakket binnen 48/72Hr zouden afleveren. Er stond echter ook bij dat dit eventueel langer kon duren. Ik ontving mijn pakket op donderdag 10 november, dus één week later. Wat mij betreft, vind ik dit echt geen minpunt. Op slechts één week tijd een artikel leveren tegen een zeer gunstige prijs is voor mij een zeer goede service. SB-Supply mag dan ook het aantal tevreden nieuwe klanten met één verhogen.

• Bart
  • Brussel, BE

Lange levertijd

Ik had 2 setjes besteld van protectors voor mijn iphone 4 s op vrijdag en werden pas op donderdag de week nadien geleverd! De bestelling werd dus niet binnen de beloofde termijn van 48/72 H geleverd. Het pakketje is niet omvangrijk en kon gewoon op de bus en met de post geleverd. Het produkt op zich voldoet aan mijn wensen!

Geachte heer,

Onze excuses voor het ongemak. Op postgebied zijn wij ook afhankelijk van BPost.

Sander

SB Supply Europe

macbook pro kabel naar hdmi

snel, goedkoop en op tijd geleverd! Merci

snelduidelijk

niet duur , helder. Prettige site en bovenal snelle en correcte levering.

SB Supply Europe

zeer snelle en correcte levering

twee items besteld voor een ipod, heb ze in goede orde snel en afgewerkt ontvangen. Goede e-shop!

de I-pad oplader werkt niet

De bestelling werd snel geleverd en was volledig. Helaas werkt de oplader niet. Ik kon enkel het Europese opzetstukje gebruiken door dat op mn Amerikaanse lader te plaatsen. Dus bijna 15 euro weggegooid geld vrees ik.

Geachte heer,

U reageert niet op onze e-mails om het probleem op te lossen. Zo kunnen we het probleem ook niet oplossen.
We willen u te allen tijde helpen met het oplossen van dit probleem.

info@sbsupply.be

Prima, snelle levering

Geen probleem, precies wat we snel nodig hadden.

WII composite kabel

De kabel is van goede kwaliteit en zeer lage prijs.

De leveringstermijn was 4 dagen (naar België).

ipad Europese adapter

Snelle levering en correcte afhandeling

• Tonny
  • Hellevoetsluis, NL

Supersnelle levering

Geloof ik nog nooit meegemaakt, rond 15.00 uur besteld, om 17.00 nog een telefoontje i.v.m. een foutieve code en volgende dag in huis........ mijn complimenten!

Snel en correct geleverd

Na de snelle bestelprocedure volgde een snelle en correcte levering

• Jan
  • 3300, BE

Snel en goed...

Snelle service en kreeg een direkt antwoord op mijn mail.
Wat wil een mens nog meer...

SB Supply Europe

Geen wehkamp mentaliteit, zeer duidelijke taal!

Had 1,5 maand geleden een iPhone 4 bumper besteld. Deze ging vorige week stuk. Mail gestuurd en kreeg een nieuwe opgestuurd. Heb meteen extra stickers voor mijn voor- en achterkant besteld. Prima levering en na mijn mail werd ik direct gebeld!

Voorbeeld voor Webwinkel!

Voortreffelijke service & snelle levering.
Het bestelde artikel op eenvoudige wijze kunnen ruilen. 2 e-mails was voldoende en binnen 2 dagen werd het juiste artikel bezorgd. Het voorbeeld van een webwinkel. Top!

SB Supply Europe

Fijne klantenservice, goede support en snelle levering!

Omdat ik niet wist welke aansluiting ik nodig had om mijn Macbook met een HD scherm te verbinden, heb ik contact opgenomen met de klantenservice per mail. Mijn vraag werd binnen een uur beantwoord met dat ik een Displayport aansluiting had en ik deze kabel moest kopen. Dit heb ik vervolgens gedaan en de volgende dag had ik de kabel in huis. Tijdens het aansluiting kwam ik erachter dat ik het geluid niet op de TV kreeg, ik opgebeld, diegene die achter de telefoon zat, wist alles over de support van de kabels en wist mij te vertellen dat ik de externe geluidsbron onder instellingen moest wijzigen! De mensen daar weten waarover ze het hebben! Ik ben blij met mijn kabel!

• Luc
  • Beek, NL

Zeer goede levering

Besteld en volgende dag keurig geleverd, duidelijke site.

Top webshop!

Lekker snel en makkelijk betalen en zeer scherpe prijzen. Ik heb voor deze shop gekozen omdat ze ook het Thuiswinkel Waarborg hebben en dat hebben ze niet voor niets! Goede producten voor de beste prijs!

SB Supply Europe

Geen fijn bedrijf om zaken mee te doen

Artikelen besteld zouden 1 week later binnenkomen, weekje geen probleem. Echter 1 week later op vrijdag de melding dat het pas een week later zou gaan worden! Dan begint de irritatie daar men de klant niet op de hoogte houdt, je moet wederom emailen om na te vragen.

Order gecanceld en is ook bevestigd door hun en terugbetaling via Paypal is in gang gezet. Krijg ik vandaag een email dat de bestelling onderweg is en zal worden afgeleverd incl. trackingnummer??

Kennelijk is het administratief ook niet echt op orde!

Geen bedrijf waar wij nog zaken mee zullen doen.

Geachte heer,

Er is een fout gemaakt bij de refund via PayPal, deze is niet in ons systeem doorgegeven waardoor uw bestelling nog op de status backorder stond. Dit is onze fout en daarom hebben we besloten dat u de bestelling mag houden voor het geleden ongemak.

• Evert
  • Tilburg, NL
  • 2 Beoordelingen

Goede ervaring

Mijn ervaring (bij mijn eerste bestelling) is ronduit positief.
Ik heb vooraf per mail gevraagd of ze de zaken op voorraad hadden en dat bleek zo te zijn.
Toen de bestelling geplaatst en betaald met iDeal en gelijk een bevestiging gekregen. Om 00:00 daarna gelijk een verzendbevestiging ontvangen. De dag erna was mijn bestelling netjes binnen.

Daarbij heb ik de ervaring dat op mijn mailtjes werkelijk binnen 1 a 2 uur inhoudelijk werd gereageerd.

• FVK
  • 2 Beoordelingen
  • Geverifieerde koper

NIET BIJ DEZE CLUB BESTELLEN !!!

Veelbelovende website, ziet er profi uit.
Dit wordt op GEEN ENKELE manier waargemaakt. Telefonisch niet te bereiken (á EUR 0,35 / min) 10 minuten in de wacht hangen en dan nog geen antwoord. Per mail krijg je of een nietszeggend antwoord of geen antwoord.

NIET BESTELLEN BIJ DEZE CLUB DUS!

Geachte heer,

Zoals eerder via de mail bericht, is uw bestelling verstuurd met PostNL.
Zij garanderen bezorging 95% van de gevallen binnen 24 uur.
Wij hebben uw bestelling 12 juni uitgeleverd. Als uw bestelling na een week nog niet is geleverd, kunnen wij pas bij PostNL een claim plaatsen. Mocht u uw bestelling dinsdag nog niet hebben ontvangen, sturen wij uw bestelling alsnog voor de tweede keer na.
Wij kunnen hier echter geen rechten ontlenen aan de bezorgingstermijn.

laag

Ik wacht drie weken na bestelling en betaling nog op aankoop. Ik wordt onvoldoende op de hoogte gehouden van de voortgang, reden van vertraging of verwachte leverdatum.

Beoordeling gewijzigd:

Inmiddels bestelling binnen. Reactie op vragen gaat snel en uiteindelijk is alles goed gekomen.
Advies: duidelijker aangeven (o.a. in de bestelstatus) wanneer een artikel naar verwachting geleverd wordt!

Geachte heer,

Uw bestelling staat in backorder. U hebt namelijk een product (iPad 2 Dock) besteld en deze wordt ook pas in week 25 geleverd. Dit staat duidelijk aangegeven.

• patrick
  • lier, BE
  • Geverifieerde koper

bestelling

Graag zou ik ook graag info hebben over mijn bestelling daar deze gelaatst is op 24/05/2011 400001691 35,97€ enhet werkt ook niet met0031909-2444263 vanuit belgie

Geachte heer,

Via SBSUPPLY.be kunt u ons Belgische nummer vinden. Dit is namelijk een ander nummer. Uw bestelling is reeds geleverd. De bestelling is later geleverd, daar u een bestelling had geplaatst in backorder.

Nette, overzichtelijke site. Snelle levering

Nette, overzichtelijke site. Snelle levering

Goed, goedkoop en snel

Binnen een dag geleverd voor een uitstekende prijs. Enig minpuntje was dat de beschermfolie niet zo "bubbelvrij" aan te brengen was als de omschrijving op de site deed vermoeden. Maar dat kan ook aan mij liggen. Zal hier zeker nog eens bestellen als dat zo uitkomt.

Dat is snel!

Iets wat ik in het weekend voor mijn Iphoen 3GS besteld had lag als expressenvelop maandag al op de mat. Kijk dat noem ik nou pas echt service!
TOP

SB Supply Europe

Correcte afhandeling van de aankoop

bedankt voor snelle afhandeling... 't is wel jammer dat er geen specifieke tracking van de zending is...

Supersnel

Erg snelle levering van het door mij bestelde product wat ook nog eens erg goed verpakt was. Hartelijk dank.

SB Supply Europe

Beoordelen van iets wat ik nog niet onvangen heb????

Zoals boven al genoemd wordt zou het fijn zijn als ik mijn spullen binnen zou krijgen.........ik betwijfel of ik een tweede keer zal gaan bestellen.

Geachte heer,

Uw bestelling zou ook pas later geleverd worden zoals aangegeven.

SB SUPPLY

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten