We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Schaaplekker Beoordelingen

Schaaplekker Logo
Klanten zeggen: »SUPER leuke schaapjes winkel« »Schaapachtig goed !!« »Aangenaam contact. Snelle en vlotte service.« 59
Uitstekend
9.3 van 10

59 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (59)
  • Esther

Prima geregeld!

Alles conform afspraak en heel erg snel geregeld! Zou zo weer bestellen....

Featured review of Schaaplekker

SUPER leuke schaapjes winkel

Als familie Schaap met drie dochters hebben we natuurlijk veel schapenknuffels ed gehad bij de geboortes van de kinderen.
Af en toe koop ik nog wat met een schaap maar alleen de leuke spullen en die zijn moeilijk te vinden: deze website maakt dat in een keer goed! Een van mijn dochters wilde graag een schapenschudbol van Sinterklaas; ik dacht waar haal ik die vandaan? FF Googlen en voila www.schaaplekker.nl. Niet alleen verschillende schudbollen maar ook nog hele leuke!
Echt een aanrader ook voor niet schapen families..

• Esther
  • Geverifieerde koper

Makkelijk en snel en goed verzorgd

Schaapachtig goed !!

Schaaplekker is absoluut aan te raden om online te shoppen !
Zéér correct en snelle levering.
Wij bestellen zeker nog een keertje !

Schaaplekker

Prima service en snelle levering

Omdat ik zocht naar een identieke knuffelschaap voor mijn zoontje kwam ik per toeval terecht op deze website, Mijn bestelling werd supersnel geleverd Echter bij het openen bleek er geen knuffel maar een etui in de verpakking te zitten Nadat ik had gemaild met de klantenservice werd mij medegedeeld dat ik het etui mocht houden! en dat er een knuffel mijn kant op werd gestuurd Dat is nog eens een perfecte service Een vergissing kan natuurlijk altijd gebeuren dus dit had het bedrijf niet hoeven doen Ik kom zeker nog eens terug

Schaaplekker

Aangenaam contact. Snelle en vlotte service.

Fijn contact. Mooie collectie.

• Petra

Super snelle service!

Helemaal goed, door jullie snelle service heeft mijn zoontje zijn favo knuffel maar 1 nacht hoeven te missen. Heel erg bedankt

• carien

helemaal super

prachtige spullen en snel in huis!

• Sandra
  • Geverifieerde koper

Een hele leuke site voor schaapliefhebbers

Ik vind het een leuke site. Overzichtelijk en handig in gebruik. Wat ik wel jammer vind, is dat er geen t-shirts of andere kleding op de site staan m.u.v. sokken en sloffen dan. Verder vind ik de naam ook leuk gekozen. Supersnelle levering. Top!

• nee
  • Geverifieerde koper

Zeer goede service en snelle levering

zeer goede service en levering en een goeie link naar track and trace. zodat je je bestelling goed kunt volgen,wat je bij andere bedrijven vaak mist.

Schaaplekker

Snel bezorgd, niks op aan te merken.

Bestelling was na twee dagen bezorgd, niets op aan te merken.

Super!

Leuke spulletjes, snelle levering en snelle reacties van Schaaplekker.

Super service.

Snelle levering en erg leuke spulletjes. Een ansichtkaart was niet helemaal kreukvrij overgekomen, maar ik heb de volgende dag direct een nieuwe over de post gekregen. Super service. Bedankt!

• Marlie

de wolligste webwinkel!

Leuke spullen en supersnel bezorgd!

Super!

Leuke spullen en supersnelle levering!!

Schaaplekker

precies zoals ik gehoopt had, vlotte levering. Netjes verpakt !

Goede service, dinsdag besteld, vrijdag in huis. Goed verpakt.

• Anneke

Ontzettend leuke producten!

Ik ben al een tijdje fan van Sheepworld en ben blij dat er een grote collectie kaarten beschikbaar is bij Schaaplekker!
Klein nadeel was dat de valentijnscollectie al op 13-feb van de site af was, waardoor de factuur niet volledig over kwam. Maar, op een mailtje met de vraag of ik wel de volledige bestelling geleverd zou worden, kreeg ik snel antwoord dat de order compleet verzonden zou worden.
Zeer tevreden.

• Yvonne

Zeer tevreden

Leuke artikelen, snelle verzending en een erg grappig mailtje. Kortom een aanrader.

Prima service

Beoordeling is goed.

tevreden klant

ik ben zeer tevreden over de afhandeling van m'n bestelling. Bestelling was netjes op tijd en verder zag het product er netjes en verzorgd uit.

• il
  • Geverifieerde koper

snel en betrouwbaar met een dosis humir

Snelle levering, leuke meegestuurde tekstjes en een website vol stoere schaapjes.

Leuk om cadeau te doen!

1 ding was helaas iets minder..., maandag middag besteld en pas vrijdag bezorgd. Had tegen de ontvanger gezegd dat er woensdag iets bezorgd zou worden....dat werd 2 dagen later. Dat was jammer, ben gewend wanneer ik iets online bestel dat het uiterlijk 2 dagen later bezorgd wordt.

Beste Monique,

Wat ontzettend vervelend dat bezorging zo lang duurde! Hij is bij ons gelijk dinsdag met PostNL de deur uit gegaan en idd .. normaal heb je hem dan bijna zeker de dag erna. We hopen dat een volgende keer de postbode net iets harder doorloopt voor je :)

Groeten,
Robert

geweldig!

Suuuuuuuuuuuuuper leuk!!!!!!!

* bloos * Dank je wel :)

Snelle levering!!

Snelle levering. Het volgsysteem is prettig, zodat je weet waar je pakketje zich bevind. De site is makkelijk te bedienen.

Dank je wel Paulien :)

• Linda
  • Geverifieerde koper

Schaaplekker is echt top!

Schaaplekker is een absolute aanrader!! Ze hebben een snelle levering, prima kwaliteit, alles is prima verpakt. En zelfs een extraatje zat erbij! Echt super!

Antwoord van Schaaplekker

Wat leuk om te horen dat je het extraatje leuk vind :)

Schaaplekker

heeel erg leuke speelse en zeker ook goede service!

erg leuke site en zal zeker nog eens bestellen, waar vind je nou een site waar je leuke dingen over schaapjes kunt kopen?
bij jullie!

Antwoord van Schaaplekker

We zien je heel graag nog eens terug Femke :)

Service with a smile

Heel vlotte levering van bijzonder leuke producten

Dank je wel Kitty :)

Super!

Makkelijk betalen, overzichtelijk, netjes bezorgd en kreeg nog een leuk kerstkaartje erbij ook!

* bloos * Dank je wel :)

Alles op 1 site!!

Hallo,

Je moet eens gaan kijken bij deze site. Ik wist niet dat er zoiets bestond. Kei-leuk!!
"Tig" artikelen die met schapen te maken hebben.
Echt heel grappig allemaal.
Zeker de moeite waard.
Ik ga er zeker nog eens langs.

Antwoord van Schaaplekker

Dank je wel :) We zoeken de hele wereld af naar Schaap gerelateerde producten :) We blijven maar dingen toevoegen :)

Schaaplekker

alles snel geleverd en volledig in orde

zeer goed .......................................

Dank je wel Marijke :)

Goede service en levering

Schaaplekker een overzichtelijke website, veel aanbod in specifieke schaapjes.
Ben zeer tevreden over de afhandeling en na een dag had ik mijn schaapjes al binnen, was zeer verrast en nog steeds!
Doe zeker nog is een bestelling.

Antwoord van Schaaplekker

Dank je wel Eveline :) We zien je zeker graag weer terug in ons winkeltje :)

Snelle afhandeling & goede kwaliteit

Ik ben heel tevreden met deze web-winkel.

Dank je wel :)

Schaaplekker

Super snelle levering, product kwaliteit voldoet aan de verwachting

snelle service, vlak voor verjaardag van mijn zoontje een knuffel besteld! Mooi op tijd binnen! Netjes verpakt!

• sander

snelle en nette levering

De bestelling werd netjes en snel geleverd. Jammer is alleen de shopnaam op de verpakking. Hierdoor wist mijn vriendin dat ze een kado kreeg en ook ongeveer wat ze kreeg.

Antwoord van Schaaplekker

Ooooh .... wat jammer idd. Voor de volgende keer even toevoegen in de opmerkingen - dan versturen we hem anoniem :)

erg tevreden.

We waren al een tijdje opzoek naar shaun the sheep en waren zeer blij dat we op schaaplekker deze leuke knuffelschaap hebben gevonden.

• Saskia
  • 2 Beoordelingen

Snelle service, klantvriendelijk, kwaliteit

alles wat je maar kunt vinden over schapen.
Het is ongelooflijk maar waar!
Heb er mijn schapensloffen aan, en zijn echt van kwaliteit ze zitten super!! Als ik weer wat nodig heb , ga ik zeker op deze site kijken!

Knuffelbaar

Deze site is zeker aan te raden, het is net of je een echt schaapje besteld. Je krijgt bijna medelijden met het schaapje alsof je het bij zijn moeder weghaalt. Bovendien is het na bestelling vlot thuisbezorgd. Een aanrader!

Schaaplekker

snelle en prima levering.

de knuffels werden zeer snel na het plaatsen van de bestelling geleverd.

Uitstekende service!

- Uitstekende en flexibele service.
- Makkelijk en persoonlijk in communicatie.

Schaaplekker

Snel geleverd, goede kwaliteit!

Deze website heeft net iets andere schapenproducten die erg in de smaak vielen met Sinterklaas. Keurig en snel geleverd, ik heb de website aangeraden aan de persoon die helemaal schapen-gek is, dat zegt genoeg!

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten