We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Scooterdiscounter Beoordelingen

Scooterdiscounter Logo
Klanten zeggen: »hallo opzich was ik tevreden over mijn besteling...,maar nu..« »Zeer slecht bedrijf, Bestelling betaald 120 € nooit geleverd« 2
Middelmatig
6 van 10

2 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (2)

Featured review of Scooterdiscounter

Scooterdiscounter

hallo opzich was ik tevreden over mijn besteling...,maar nu..

Hallo de besteling was er snel,er waren alleen 2 producten niet geleverd en ik heb een helm die te klein is en ook nog eens de verkeerde kleur,okay achteraf stond er wel bij dat hij grijs was maar op de site leek de helm toch echt mat zwart.dus toen had ik met de klantenservice gebeld en daar vertelde ze aan mij dat ik de helm retour kon zenden voor eentje die maat L is en kleur mat zwart,ook moest ik vermelden dat ik de niet geleverde spullen nu niet meer nodig had en daarvoor wilde ik een bus teflon spray en carter olie voor mijn runner.dus ik heb een mail gestuurd met mijn verhaal(maar ik heb nog steeds geen code om de helm retour te sturen)hopelijk mailen jullie die morgen aan mij door want er zit best haast achtereen helm voor mij aan.
groeten alex

Scooterdiscounter
  • Roy
  • Zaandam, NL
  • 2 Beoordelingen

Zeer slecht bedrijf, Bestelling betaald 120 € nooit geleverd

Ik heb ooit iets besteld bij scooterdiscounter.nl dit was dan ook al meer dan 2 jaar geleden. als je ze belt dan krijg je een wachtmuziekje te horen met u bent de 3rd in de wachtrij (Dit is elke keer zo) en als je ze emailt dan krijg je een standaard bericht van: sorry dit artikel hebben we nu tijdelijk niet op voorraad en de levering loopt wat vertraging op, u heeft de mogelijkheid om uw geld terug te krijgen of een ander artikel te bestellen.

Als je dan reageert met ik wil mijn geld terug of ik wil een ander artikel dan reageren ze gewoon niet meer!

Nog nooit ook maar dan ook nooit zo een slecht bedrijf meegemaakt, hoe durf je op zo'n manier je geld te verdienen!

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten