[REPLY]
ik heb vorige week bij de shavingspecialist 32 Gillette Fusion mesjes gekocht. en ze waren binnen twee dagen al binnen en ik ben veel goedkoper uit dan in de winkel.
Een messenkop voor de Braun Cruzer van mijn vriend gekocht. Helaas heb ik tot op vandaag nog steeds geen idee hoe ik het ding moet monteren. Jammer, maar ach!
Service was prima, had een betaalfoutje, de order ging dubbel. De ene was betaald en kwam netjes op tijd binnen. De anderen had ik laten weten dat het niet goed was gegaan en die niet werd betaald, kreeg ik toch een net mailtje dat ik moest betalen. Nogmaals laten weten wat er fout was gegaan en toen was het goed! Super dus.
ik zat op google te zoeken naar verschillende website die elektrische tandenborstels erkochten en toen ik op deze site kwam zach ik de producten die ik nodig had een nieuwe elektrische tandenborstels
en tandeborstels. de prijs was goed en het pakketje was de volgende dag al binnen. dus zeker een website die aantraden is. daarom ook 5 sterren
ik had zonder dat ik er eerst erg in had een verkeerd aantal scheermesjes besteld toen ik belden werd ik goed geholpen en is het probleem gelukkig opgelost en heb de goede aantal scheermesjes ontvangen. ondertussen heb ik er ook een nieuwe scheerapparaat gekocht. ik ben zeer tevreden over de prijs kwaliteit verhouding van mijn nieuwe scheerapparaat.
de website is zeer duidelijk en alles wat ik nodig heb op het gebied van scheren hebben ze. de producten zijn snel geleverd. en als je informatie nodig had dan werd ik snel geholpen
mijn scheermesjes waren op en ik ging is op internet kijken waar ik zo snel mogelijk scheermesjes kon krijgen toen kwam ik bij shavingspecialist.nl en ik had ze gellukig de volgende dag binnen want ik moest me nodig scheren. dus ik ben zeer te tevreden over de service.
Hans van der Bak vond deze beoordeling nuttig
Via website mijn bestelling gedaan. Zogenaamd geen juist eigen adres opgegeven of geen huisnummer of zo iets. Daardoor kon ik naar mijn bestelling fluiten. Geen Track & Trace nummer of iets, heel jammer. Wou een scheerkop van Philips bestellen, maar nooit mogen ontvangen. Nog een tijdje gewacht in de hoop dat TNT een doosje verlaat zou brengen, maar nooit wat gezien.