[REPLY]
Havde bestilt øreringe med navn. Da de ikke kan komme til tiden fik jeg et "Gavebevis" med navn til gavemodtageren :)
Jge har et rigtigt godt indtryk, og føler mig tryg ved, at skulle handle der næste gang!
Super god service:-)
Produktet som forventet og i meget fin indpakning.
Jeg bestilte et Dagmarkors en lørdag eftermiddag - det kom allerede tirsdagen efter.
Nem og overskuelig hjemmeside - gode priser og Dagmarkorset var helt som det skulle være - samt at det var mindst 5-600 kr billigere end ved at handle i de lokale smykkeforretninger!!
Desværre - var det ikke det rigtige Dagmarkors der var sendt - det var et andet - jaja flot var det oss... men ikke det rigtige - desværre opdager jeg først den fejl så sent at det ikke kan nå at byttes med det rigtige...
hvad værre er - den kæde jeg havde købt med til korset knækkede da jeg skulle give hende den på i kirken - uanset kvalitet - skal den ikke knække første gang man skal have den på.
Panikken bredte sig - heldigvis kunne det reddes med en lånt guldkæde - men oplevelsen omkring det var bare rigtig ØV - og har ikke fået svar på hvad og hvordan endnu - men er ikke sikker på at jeg vil bruge jer igen!!
Jeg var RASENDE da det skete - det må bare ikke ske!!!!!
Der er ingen ord at knytte, alt gik som planlagt, varen ankom inden for 48 timer, fin gaveæske, samt kort. ja... Alt var bare super nemt :)
Jeg ledte efter et sæt med slipsenål og manchetknapper og faldt derfor over Silver-z.dk Inde på deres hjemmeside fandt jeg et rigtig fedt sæt i stål, til en fair pris, så det bestilte jeg . Allerede dagen efter modtog jeg min ordre og er fuldt ud tifreds. Og det håber jeg også min lillebror bliver, da det er en gave til ham :) Jeg vil helt sikkert handle hos dem igen, hvis jeg falder over noget jeg kan bruge :)
Perfekt. Hurtig levering og smuk indpakning.
Super god og hurtig service :-)
Kan bestemt anbefales.
Super hurtig service og forsendelse. Modtog varen dagen efter bestilling! Varen levede op til mine forventninger, så jeg handler helt sikkert igen hos Silver-z
Gode priser, fint udvalg og super hurtig levering :-)
Super oplevelse. Overskuelig hjemmeside, levering hurtigt og problemfrit. Kan anbefales.
Nemt at handle på deres hjemmeside. Fik hurtigt mail fra dem og pakken kom hurtigt.
Hjemmesiden har et stort udbud med flotte designsmykker.
Bestilling, betaling fungerede uden irritationsmomenter og varerne blev levert i fine æsker sammen med et rabatkort på 50 kr til en evt. efterfølgende køb.
kan varmt anbefale at købe dine smykker hos Silver-Z
Det bør være simpelt at handle smykker på nettet. Det er der desværre få udbydere, som har forstået. En af dem som har fanget god kundeservice via nettet er Silver-Z. Pakken kom inden for 1 arbejdsdag, og jeg blev en populær fyr! Samtidig tog Karina sig tid til at skrive på min følgeseddel, der kom med pakken, hvor der stod; "Tak for ordren :)!"
Skulle der ske noget som helst med forsendelsen, så er jeg sikker på, at Silver-Z også hjælper med en løsning på det.
Jeg vil til enhver tid handle hos Silver-Z igen, skulle jeg mangle en gave til ung eller gammel. Udvalget er stort og der er noget til enhver smag. Der er mange unique smykker og andre sjove og søde ting fx sparebøsser. Sådan en vil jeg købe snart til en barnedåb. Jeg købte en navnehalskæde i guld og nogle hjerteørestikkere. Synes at jeg fik meget for pengene. "Karina" kan man iøvrigt chatte med, når man er på hj.siden og skulle man få brug for at stille et spørgsmål. Jeg fik gjort dette og fik et svar promte og leveringstiden var også som aftalt. Gaverne blev pakket ind som ønsket og var i smukke stilfulde æsker, meget smukt! Kan kun anbefale denne netbutik. Der er også konkurrencer hvor man kan vinde smykker på FB. Håber at jeg bliver den heldige vinder en dag!
Vh. Hella Barcos
Jeg bestilte og 2 dage senere var det i postkassen med et gavekort på 50kr;-)
Jeg er fuldt ud tilfreds med servicen og hvor hurtigt min vare blev leveret!
Det er ikke sidste gang jeg bestiller fra Silver-z :)
Der er ikke rigtigt andet at sige, end at jeg klart kan anbefale Silver-z.. Jeg havde min pakke efter 2 dage og indeholdet/gaven var et hit hos mine kæreste og selv var jeg også meget meget tilfreds! Tusind tak for god service og kvalitet!
Har for 3. gang handlet hos Silver-Z og det bliver ikke sidste gang.
Handlede i går og fik pakken i dag.
Foruden hurtig ekspedition, så er det nogle meget smukke smykker der bliver lavet hos Silver-Z og til en rigtig god pris.
Jeg bestilte en dåbsgave hos Slver-Z ogkan varmt anbefale andre at handle her. Gaven blev leveret få dage efter bestilling og flot indpakket.
God service. Jeg vil helt sikkert handle her igen.
Intet at klage over:) alt fungerede som det skulle
Skulle købe et smykkeskrin til min datter til hendes 8 års fødselsdag, og blev fanget af Silver-z. Det er virkelig en god hjemmeside, med mange flotte ting til en god pris. Leveringen var ca. 2 dage efter bestillingen. Super :-)
Det er nemt og hurtigt at bestille, gode billeder og beskrivelser af smykkerne.
Leveringstiden var perfekt! Jeg købte pakken en sen aften og modtog den allerede om formiddagen 2 dage efter. Pakken havde jeg bedt om, at få pakket ind som gave og en personlig hilsen ved siden af. Den personlige hilsen manglende desværre :(
jeg er meget glad for smykket som bliver beundret af alle
Dejligt let at finde rundt på hjemmesiden, og varerne blev leveret med posten.
Vil hel sikkert komme tilbage igen ;-)
<3 HEJ JEG VIL LIGE FORTÆLLE AT JEG ER MEGET TILFREDS MED AT VÆRE KUNDE HOS DIG OG JEG BLEV MEGET OVERRASKET OVER AT DE SMYKKER JEG KØBTE ER MEGER FLOTTERE I VIRKELIGHEDEN END PÅ BILLEDERNE <3 SÅ 5 STJERNER TIL DIG <3 VENLIGST IRENE HOFFSTETTER --HAR ANBEFALET DIG TIL FLERE AF MINE VENNER <3 HA EN GOD DAG <3
Bjarne Mosegaard vond deze beoordeling nuttig
God oplevelse, flot indpakning og pæn ring som forventet.
Silver-z er et seriøst internet handel firma. Alt virker bare perfekt. Fremhæves skal at man kan få varen i gaveindpakning
Bjarne Mosegaard vond deze beoordeling nuttig
Smukke smykker til en pris, hvor alle kan deltage og fin indpakning.
Jeg er meget imponeret over den hurtige levering - modtog varen dagen efter at jeg bestilte den. Og det til trods for at det var i ugen op til jul. FLOT.
Havde bestilt 3 pakker, - de skulle pakkes ind. Ingen gæt, der blev skrevet på fakturaen, hvilke pakker der indehold hvad,- forskellige farvede bånd. Det kan ikke være nemmere.
Bjarne Mosegaard vond deze beoordeling nuttig
Leveret til tiden, pakket flot ind uden ekstra udgift, så kan det ikke gøres bedre. Bare mandens bedste ven i en travl juletid.
Jeg kan varmt anbefale Silver-z, de tager kunden seriøst og de sender varen meget hurtigt efter bestillingen, jeg bestilte min smukke øreringe en onsdag ved middagstid og fredag formiddag havde jeg dem i hus.
Priserne er overkommelige, det ksoter hvad dte koster og ikke så meget lirurm larum der, siden er sat flot op, nem at finde rundt på og ydermere er en chat der kører på siden, se dete r da kunservice så det batter, desuden kan man komme i dialog via Facebook og det er bestmet også en fin ting.