[REPLY]
Ville til en hver tid igen handle her, det gik hurtigt og nemt at få min nike bluse. :)
Det er første gang jeg har handlet her men det er absolut ikke sidste
Jeg var så overraskende at det gik så hurtigt, jeg fik pakken allerede dagen efter.
God service - hurtig levering - kan ikke gøres bedre.
Fin service - hurtig levering - desværre dårlig pasform på en enkelt beklædningsdel. Derfor kun 4 stjerner
Meget fint! Hurtig levering og fik det rigtige. Ingen problemer :)
Det gik jo super fint! Jeg fik min fodboldstøvler et par dage efter bestillingen. Det gik meget smertefrit
Fra jeg bestilt til jeg fik varene gik der 4 hverdage. Det var hurtigt, nemt og enkelt
Og der er endda adresseseddel med i pakken hvis varen skal returneres.
Super service, kan anbefales.
Det er nemt, bekvemt, hurtigt og ingen problemer i tilfælde af bytning. Kæmpestort udvalg. Drengene vil rigtig gerne shoppe tøj her.
God og overskuelig hjemmeside. Nem at finde relevant vare. Hurtig ekspedition
Det er dejligt at handle et sted hvor tingene bare fungerer
Det er let, hurtigt, sikkert og stabilt at handle hos Smartguy. Der er aldrig problemer med at bytte og der er ikke skjulte ekstra udgifter i den forbindelse. De har super gode tilbud som er lette at finde og der er alt for enhver smag, både det dyre og det lidt billigere.
SUPER side nem at bruge.
SUPER kundeservice tjekker varen på lageret mens man er i røret.
SUPER hurtig levering GRATIS.
SUPER at hvis noget skal retuneres er det GRATIS.
SUPER KAN IKKE SIGE ANDET END SUPER
Smartguy og smartsport mv. lever som altid op til den høje standard de har.
Overskuelig hjemmeside. Nem og hurtig bestilling. Kort leveringstid!
Vi fik leveret en forkert vare
Den mest overskueligt hjemmeside, fragtfri levering og super hurtig levering..
This was only the second time I shopped online and I couldn't be happier! It was easy, safe and SO fast. I felt like I had just orded my new sneakers and they were on my feet. I'll be shopping with SmartGuy.dk again and again!!
Lidt rabat er altid godt, og hurtig levering (afhentning i GLS pakkeshop er super), meeen...lang tid ved returnering og før man får sine penge. Og syntes ikke det fremgår tydeligt nogle steder at det koster at returnere.
Bruger den meget populære er den ja
Så har ikontinent ting ind under
Så denne badedragt får *****
Du får en effektiv og god service. De har et bredt udvalg med det nyeste sports tøj
Det er utrolig nemt at handle hos jer, og jeg har aldrig oplevede nogle problemer! I er det eneste sted hvor jeg shopper tøj på nettet, fordi jeg har fuld tillid til jer.
Stor ros
Mvh. Henriette biller
Fint korrekt produkt, men forsendelsespolitik med udlevering fra lokal PostDanmark
Pakkeudlevering, når man har modtagerflex ordning for at sikre hurtig og personlig levering, da posthuset ligger langt væk på en omvej -DET er ikke god service. Hvorfor denne absurditet? Hurtig levering fra smartguy men så er postdanmarks udleveringssted lukket / stærkt begrænset i åbningstid 12-17 og kun på hverdage.
Jeg handler ikke igen på den måde.
Fik varen hurtigt og kan uden bemærkninger anbefale SmartSport
Kan lige starte med at sige, jeg handler rigtig meget på nettet. Og har ikke før oplevet at blive begejstret, allerede inden jeg får set den vare jeg har købt. Men det gjorde jeg, da jeg åbnede pakken fra SmartGuy.dk. For der ligger lige så fint, en returseddel, og en Track & Trace label. I tilfælde af man har behov for at sende varen retur, af den ene eller anden grund. Det kalder jeg superservice...
Har handlet der flere gange, og der har aldrig været nogle problemer. Dog denne gang blev pakken kun leveret til posthuset, og der stod mit navn eller var det addresse? vist ikke på pakken. Det gjorde at det var lidt besværligt for personalet på posthuset at finde den.
Det var nemt at finde hjemmesiden og den vare jeg gerne ville købe. Jeg havde varen 2 dage efter bestilling - super !
Det har været en fornøjelse at handle hos SmartGuy.dk og kan kun anbefales.