We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Soccerfanshop Beoordelingen

Soccerfanshop Logo
Klanten zeggen: »Goede service, goede prijs & goede levering.« »Soccerfanshop is TOP!« »Super Slecht! Amateurs« 16
Middelmatig
6.7 van 10

16 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (16)
Soccerfanshop

Goede service, goede prijs & goede levering.

Meerdere malen iets besteld bij soccerfanshop.nl ik ben er zeer tevreden over! Ik ben erg te spreken over de prijs, levering en service. Ik raad het ook aan bij al me vrienden.

Featured review of Soccerfanshop

Meerdere Ajax bestelling

Voor mijn zoontjes al meerdere bestellingen gedaan. Het Ajax uit-tenue. Vlak nadat ik het gekocht had werd Ajax kampioen en heb ik ze retour kunnen sturen om er sterren op te laten drukken. Onlangs het Ajax thuis-tenue besteld, ook super in orde en de communicatie is ook snel en vriendelijk. Qua prijs ben ik ook zeer over deze site te spreken, zou er zo weer bestellen.

• Jaco
  • Eindhoven, NL

Soccerfanshop is TOP!

Ik heb meerdere bestellingen gedaan bij de SFS, alles altijd netjes op tijd geleverd, Ga er zeker in de toekomst weer bestellen.

Zeker een aanrader op het gebied van online shops voor voetbal spulletjes!!

Super Slecht! Amateurs

Ik had een psv uitshirt besteld met bedrukking, de lever tijd was 4 tot 6 werkdagen. Na 2 weken ga ik eens bellen want ik heb niks gehoord en niks binnen. Leveringsproblemen.. Fijn dat ik ook wordt ingelicht. De man belooft mij dat die vrijdag binnen is. Vrijdag kwam er gewoon niks binnen. Ik maandag weer bellen oh ja we zullen wel even kijken. Word ik dinsdag gebeld jaa we zijn met uw shirt bezig alleen we hebben geen officiele bedrukking meer. Ik akkoord met de standaard bedrukking komt die na 3 weken eindelijk binnen. Hebben de AMATEURS het alarm label van de winkel er in laten zitten. Ik donderdag bellen jaa stuur hem maar op u krijgt m dan zaterdag of maandag binnen en nu eindelijk op donderdag na 22 dagen wachten is die eindelijk binnen! KORTOM ik bestel er NOOOOITT!! meer wat

Tonno Wezenbeek

Bestel regelmatig complete tenues bij soccerfanshop.
Ooit een keer een verkeerde maat binnengekregen maar dat werd meteen netjes gecompenseerd door het bedrijf zelf.

Met Vriendelijke Groet
Tonno

Heel Goed

Heb al een aantal keer wat besteld bij soccerfanshop en dat zegt eigenlijk al dat ik tevreden ben. Bestelproces vind ik eenvoudig, betalen met ideal gemakkelijk en het bezorgen is vaak al binnen een dag. Top! Heb nu net nieuwe bidons besteld voor mijn voetbal elftal, en dat zal zeker het laatste nog niet zijn.

Heel erg bedankt!
Groetjes Cor

Jaantje Nagtzaam vond deze beoordeling nuttig

• Faat
  • Amsterdam, NL

Trage service

Ik heb op dinsdag 27 maart 2012 een barcelona shirt besteld. Maar na 3 dagen hoor ik niets meer van hen over de datum van aflevering en ik heb intussen twee boze mailtjes gestuurd en naar de soccerfanshop gebeld en ze zeggen dat het niet op voorraad is. Maar ze hebben nog steeds mijn mailtjes niet beantwoordt. Ik heb €60,- voor dat shirt betaald. Erg frustrerend dit.

Soccerfanshop

Prima geadviseerd over de maat.
Product netjes binnen 48 u. geleverd
De collectie is geweldig.
Ze hebben ook een winkel.
Soccerfanshop haagdijk 8 Breda tel 0765201783.

• JP
  • Amsterdam, NL

Slechte ervaring.

Barcelona en manchester city shirt met Balotelli bedrukking.

Ik bestelde op deze website omdat er een levering van 1-3 dagen werd gegarandeerd. Ik kreeg de bestelling pas na 2 weken binnen. Overigens hebben ze wel keurig laten weten dat het langer zou duren.

De shirts waren een cadeau maar het manchester city shirt was te groot voor de ontvanger. Ik belde naar het nummer op de website, legde mijn verhaal uit en kreeg toen te horen dat het niet geruild kon worden omdat het 'gepersonaliseerd' was. Het shirt staat als een standaard product op de website. Sterker nog, het is het enige Manchester City shirt die ze verkopen. Als ik er nou mijn eigen achternaam op had laten bedrukken had ik het kunnen begrijpen. "Had ik de algemene voorwaarden maar moeten lezen" a 2800 woorden in 6 verschillende lettertypes met spelfouten.

Barcelona shirt was wel de goede maat. Maar de 85 euro is weg gegooid geld.

Janny

Alles super, bestelling ok hebben telefonisch contact met me opgenomen dat bestelling 2 dagen later kwam i.v.m. shirt even niet op voorraad. alles netjes afgehandeld.

Super

Ajax Thuisshirt

Product 9/12 besteld 19/12 toegekomen (België). Ik kreeg geen mailtje of het product al onderweg was dus heb ik zelf een mail gestuurd. Antwoord gekregen en pakket goed ontvangen :)

Juventus tenue uit

Bedankt voor de snelle levering van het Juventus tenue uit.
Vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon!
Ik zal zeker nog een keer bij jullie bestellen!

Groetjes,

Marion

Real Madrid minikit thuis 2011-2012

Beste Bruce,

Bedankt voor de goed verzorgde en snelle levering van het Real Madrid wedstrijdpakje! Het is helemaal geweldig! Ik ben blij dat u mij zo goed heeft geïnformeerd over de maten. Ik ga de volgende keer zeker weer bij soccerfanshop.nl bestellen! Nogmaals bedankt!

Groetjes

Angela

Ajax shirt

Ajax shirt besteld om 16:00 vrijdagmiddag volgende dag zaterdag om 13:00 had ik hem in het shirt in huis.

Groetjes, Gers

Antwoord van Soccerfanshop

Beste Gers,

Bedankt voor je positieve review.

Goed om te zien dat niet alleen mensen met slechte ervaringen hun review geven.
Wij verzenden tientallen orders per dag, waarvan 99% soepel verloopt.

Daarom vinden wij het jammer om te zien dat we hier 2 slechte beoordelingen hebben, die andere duizenden orders die prima zijn verlopen kunnen wij hier helaas niet terug vinden.

Wij zijn een jong, sterk groeiend bedrijf in de voetbalniche makrt, dat van zijn fouten leert.

Jos Nagtzaam
(eigenaar soccerfanshop.nl)

076-5201783

• ith
  • den haag, NL
  • 4 Beoordelingen

geen geld terug en zelfs dreiging advocaat om plaatsing review

Bestelling was te laat omdat ze mijn factuuradres postcode in afleveradres postcode hadden gezet.
Hij claimt de retourzending niet ontvangen te hebben en ik kon fluiten naar mijn geld.

Hij dreigt nu zelfs een advocaat op mijn dak te sturen als ik slechte reviews op internet plaats.

Niet doen dus

soccerfanshop

ik zou er nooit weer wat bestellen, als er iets verkeerd word geleverd, hebben ze zogenaamd de mail niet ontvangen en mjin kind zit dan met een te grote broek, daar is het toch te duur voor. er zijn vele betere websites naar mijn mening.. voor mij geen soccerfanshop!!

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten