We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

spartoo.nl Beoordelingen

spartoo.nl Logo
Klanten zeggen: »Spartoo denkt met je mee!« »Helemaal super!!!!1« »Goede duidelijke site, en snelle bezorging.« 527
Goed
8.8 van 10

527 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (527)
spartoo.nl

Jammer van de lange levertijd (wordt wel vermeld trouwens!!)

Hier kun je gerust je schoenen bestellen, ze worden perfect afgeleverd

Featured review of spartoo.nl

spartoo.nl

Spartoo denkt met je mee!

Ik was al een poosje op zoek naar de perfecte tas. Hij moest ruim en modieus zijn, maar niet onhandig in formaat en gebruik. Ik houd een tas in de praktijk vaak in de hand, maar ik wil, ook mét tas, mijn handen geheel vrij kunnen hebben. Elders op een Franse webshop vond ik de tas van mijn keuze; schouderband en modieuze hengsels en in een geweldige kleurcombinatie, maar door de hoge verzendkosten werd het al met al geen aantrekkelijke optie, en zodoende kwam ik bij het zoeken van exact zo'n zelfde tas, bij Spartoo terecht. Nadat ik vol enthousiasme mijn bestelling had geplaatst begon ik vreselijk te twijfelen of het wel exact dezelfde tas wás als die, die ik had gezien op die andere site... er stonden immers geen precieze maten bij op Spartoo, en de eigenlijke productprijs viel ook iets hoger uit. Nadat ik een paar paniekerige berichtjes via de site zelf had verstuurd, kreeg ik heel uitgebreid en zorgvuldig een geruststellend antwoord met daarbij ook nog het aanbod om de (lagere) productprijs van de tas op die andere site, te matchen, terwijl dat eigenlijk helemaal niet nodig of aan de orde was omdat Spartoo, met verzendkosten en welkomstkorting en al, al onder deze prijs uitkwam.
Heel erg coulant en klantvriendelijk, en de tas... die is werkelijk perfect!

• Sylvia

Helemaal super!!!!1

De service van Spartoo is helemaal geweldig! Via Kiala kosteloze (retour) zending. Geen verdere verzendkosten. En dan ook nog korting bij een vervolgbestelling!

Alleen de link naar/met Selectvracht zou iets beter kunnen. In die zin, dat de track en trace niet echt te volgen is: je krijgt lang het bericht dat het pakket onderweg is van Frankrijk naar het sorteercentrum van Selectvracht en dan opeens,....dingdong,....is het pakket keurig verpakt afgeleverd!

• Annika
  • Geverifieerde koper

Goede duidelijke site, en snelle bezorging.

Ik vond het makkelijk om te bestellen bij Spartoo, en het werd snel bezorgd.

sportieve aparte gymp

ziet er goed uit en zit heerlijk.

zoals beloofd afgeleverd

Het product is zoals beloofd binnen de beloofde tijd keurig afgeleverd. ook fijn dat ik onsertussen op de hoogte gehouden blijf over de levering.

• Geverifieerde koper

prima webwinkel alleen het retoursturen moet makkelijker kunnen

Tussen het bestellen en leveren zat een week ( wel hemelvaart ) de sneakers zaten prima maar de slippers waren veel te wijd. Ik vind het retour sturen heel onhandig bij ze. Je moet eerst inloggen voor een retourbarcode en die weer uitprinten. mijn printer weigerde eerst en kreeg vervolgens een barcode met adres Frankrijk. Dat leek me niet te kloppen dus weer mailen.... voor het pakje de deur uit is.... nu weet ik nog niet hoe lang het terug betalen duurt. Dus dit is wel een verbeterpunt denk ik

• Dirk
  • Geverifieerde koper

Goede service en tijdige levering

Tevreden over de website, bestelling en aflevering

• B

prima verlopen

Na mijn keus gemaakt te hebben en de betaling gedaan te hebben, kreeg ik al vlot de schoenen en...ze passen prima

• Emma

helemaal happy

de verzending duurde langer dan 6 dagen, maar daar konden jullie niets aan doen.

• Geverifieerde koper

Perfecte en nette levering.

Bestelling en aflevering goed verzorgd. Aan te bevelen bij anderen.

• Harry.

Goed.

Alles goed geregeld, ook terugzendingen.

• Nicky

OUDERWETSE GOEDE SERVICE!

Heerlijk eindelijk weer eens een winkel gevonden die doen wat ze beloven!
Netjes aan de telefoon, via de mail en met het nakomen van hun beloftes.
Bezorging en de geleverde goederen zijn in zeer goede staat.
Ben zeer te spreken over de webwinkel en alles erom heen, van mij een dikke 10!

• m.tops

prima service

dikke voldoende

Voordelig en snel

Zeer goed en voordelig

goede service!

Ik ben heel tevreden, ik werd via de mail regelmatig op de hoogte gesteld over de verzending. Ook retourzenden en omruilen ging heel soepel en zonder kosten ! Klein minpuntje, de bestelling kwam pas na zes dagen.

• Mosti

zeer tevreden

ik zal spartoo zeker aan mijn vrienden aanbevelen.

Niet goedkoop, wel goed.

Ik was verbijsterd over de enorme doos waar 1 paar espadrilles in zat! Het had gewoon in een dikke enveloppe gepast. Hadden ze dat maar gedaan en de verzendkosten van het pakket van de prijs afgetrokken!

• M.
  • Geverifieerde koper

Top, een echte aanrader !

Top service !!!

• anoniem

tot nu toe prima

als ik het pakket heb afgehandeld,kan ik pas tot een slotoordeel komen

• MP

Helemaal top

Eerste keer bij Spartoo besteld. Leuke collectie kinderschoenen. Goede levering en top adidasjes voor ons zoontje. Super!!

geen klagen

Een tas gekocht als kado voor een ander.
Klantcontact meer dan voldoende, geregeld een mail van verschillende medewerkers. Ieder heeft blijkbaar zijn/haar eigen taak.
De tas was wat kleuren betreft nog beter dan verwacht. De maten stonden netjes aangegeven en ik heb de indruk dat dat klopte met het artikel. Stevig verpakt.....tja, gewoon goed geregeld. Complimenten voor de service!

• Guust

Geen gezeur garantie

Oeps verkeerde maat besteld. Binnen een week de goede binnen. Kostte 3 mailtjes. Top dus

spartoo.nl

Keurig verzorgd en naar verwachting!

Product, weekendtas, voldoet helemaal aan de omschrijving en wat ik er van verwachtte. Levering volgens afspraak binnen de maximale leveringstijd en zorgvuldig verpakt.

Goed

Nog nooit eerder van spartoo gehoord dus gelukkig hebben ze geen irritante reclamespots. Uitstekende service zoals geen verzendkosten. Verder erg leuk dat je korting kan krassen en ook meteen kan inzetten bij een bestelling. Kortom gewoon goed!

betrouwbaar

Jammer dat de levering wat langzaam is, maar verder alles prima verlopen

spartoo.nl

goede schoenen met een goede service

Er was veel keuze en precies wat ik zocht, er werd gezegt na mijn bestelling dat ik binnen 5 werkdagen mijn schoenen binnen zou hebben, dit heeft echter maar 3 dagen geduurd. Ik was erg tevreden over het aanbod en over de snelle en betrouwbare service

• Nicole

Met schuifelende voeten...

Ik had nog geen ervaring met de website van Spartoo. Met schuifelende voeten dus op weg naar een paar nieuwe schoenen...

Goede communicatie, levering volgens afspraak, prima service, keurige verpakking en... 'last but not least'... de laarsjes van m'n dromen!

Complimenten en veel dank!

• Loes

prima service

duidelijke web site en prima service maar de levering van de bestelling duurde best lang, ongeveer 1 week. Dit was echter wel aangekondigd, het stond op de web site dat levering 6 werkdagen kon duren.

• Ellen

Volledig naar mijn zin!

Snelle levering. Keurige verpakking!

• Irma

Persoonlijk, vriendelijk, goed.

Ik ben heel erg tevreden over spartoo. Een persoonlijke email bij de eerste order. Goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken en nakomen wat is beloofd. En het bestelde product was ook nog een goed.

• JDS

Uitstekende service!

Nog nooit zo'n snelle verwerking meegemaakt van een retour! Top service en veel keuze!

hele goede service

perfect!!!!!!!

Misleid!

Ik ben zeer ontevreden over hetgeen is geleverd. De indruk werd gewekt dat ik voor een goede prijs een rugzak kreeg geleverd in normaal formaat. Uiteindelijk wordt mij een kinderrugzakje toegestuurd. Het retourneren ging wel makkelijk, maar eigenlijk wil je die rompslomp niet.

Antwoord van spartoo.nl

Beste Mevrouw Heijink,
Ten eerste wil ik u bedanken voor uw beoordeling. Dankzij uw mening, kunnen wij de kwaliteit van onze diensten en producten verbeteren. Ik heb u geprobeerd te bellen, maar ik kon u niet bereiken en heb daarom een bericht op uw voicemail ingesproken. Ik begrijp heel goed dat u teleurgesteld bent. U bestelt een rugzak en verwacht een groot model en u ontvangt een kinderrugzakje. Ik heb per e-mail op uw beoordeling gereageerd en ik hoop dat ik u tevreden heb kunnen stellen. Mocht u er nog even over willen praten, aarzel dan niet contact met me op te nemen op 020-8004827. Ik ben bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur.
Met vriendelijk groet,
Janneke
Klantenservice SPARTOO.NL

• mieke

een tevreden klant

Ik heb voor de eerste keer een paar schoenen via internet besteld was eerst een beetje twijfelachtig maar het is me geen 100% meegevallen maar 200%.
Alles is goed geregeld ook het gratis retourneren bij gebreken zoals de maat de pasvorm en zoal meer.
zal er zeker vaker gebruik van maken moet jij ook doen.

• Vicky

Super!

Snel site, snelle bezorging.

Supersnelle levering!!!!

1e keer een bestelling gedaan, je wordt van iedere stap op de hoogte gehouden. Super en een hele snelle levering top!

• Frank

Goede service, maatbepaling moeilijk

Duidelijke website, leuke producten, echter het bepalen van de juiste schoen bij wat bredere voeten blijft moeilijk. Het zou mooi zijn als hier ook een selectie/maataanduiding voor op de site zou komen en evt. een betrouwbare methode om zelf thuis de voetbreedte te meten.
Nu 2 keer 2 paar besteld waarvan elke keer 1 paar te smal was. Jammer...

• Miquel

Snelle Service

Ik vind de snelle service en de klantenservice heel erg goed.

• Hans

Prima organisatie

Bestellen en leveren ging prima, na maanden bleek het product niet goed, het retourneren en opnieuw aanleveren was prima verzorgd. Mijn complimenten.

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten