We are hiring!

Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (3)

lidt af en øv-oplevelse!

På forsiden af deres hjemmeside stod der at alt var til 50%. Da jeg gik til betaling blev de 50% ikke trukket. Jeg skrev en mail til dem, men fik ikke svar. Da jeg en uge senere prøvede igen, ville de 50% godt blive trukket, men der var det jeg ville købe udsolgt:(( Hjemmesiden er ser billig ud og virker heller ikke altid når man klikker på et link. Og man kan ikke være sikker på at varerne har samme farve som på foto. Meget forvirrende. Men billigt...

Utrolig lang ekspeditionstid/manglende svar

Jeg har nu handlet to gange hos Sportii, desværre begge gange med samme resultat:
Først besked om, at ½ delen af ordren ikke kan leveres og når man så efterfølgende mailer vedr. ordren tager det utrolig lang tid at få et svar. Jeg venter her d. 28/6 stadig på svar på min mail fra d. 18/6 vedr. en ordre fra d. 5/6!
Fint nok at de har rimelige priser, men tror nok jeg fremover vil vælge et udbyder, der tager sine kunder lidt mere seriøst.

Fin oplevelse

Købte noget Kari Traa ski-undertøj til min kone i julegave.

Et eller andet gik galt i.f.b. betalingen.
Fik dog god betjening via mail, og derefter forløb alt planmæssigt.

Is Sportii uw bedrijf?

Leer uw klanten kennen.
Claim uw bedrijfsprofiel hier. Krijg een echt inzicht in uw klanten en beantwoord uw klanten. Het is gratis.