[REPLY]
Voor mijn rookoven heb ik diverse artikelen besteld bij Stoveman. Door het afwijkende assortiment leek mij dit een goede keuze, echter helaas bleek dat een illusie.
Stoveman leverde pas nadat ik meerdere malen contact had opgenomen. Ze leverden niet wat ik besteld had maar hebben op eigen houtje een aantal prodcuten vervangen voor producten waar ik niets aan heb en die nog goedkoper zijn dan de oorspronkelijke producten ook. Ik heb minstens 5 mails gestuurd waar Stoveman nooit op heeft geantwoord. Ook zijn zij telefonisch compleet onbereikbaar voor aftersales. Blijkbaar willen ze je alleen helpen als je iets wil kopen en zelfs dan moet je er zelf achteraan.
Waardeloze non-service. Ik bestel hier nooit meer.
Dit verhaal komt ons onbekend voor, nooit hebben wij zonder vooraf overleg met de klant producten vervangen voor een alternatief product.
Email verkeer met deze klant heeft niet plaatsgevonden er zijn nooit 5 mails ontvangen met een reclamatie betreffen de een verkeerde zending. Wellicht verward de persoon ons met een andere leverancier.
wij zouden graag met deze persoon in contact komen.
Stoveman