[REPLY]
Snelle levering en goede kwaliteit
Duidelijke website met veel keus en snelle levering.
Prijs kwaliteit is ook goed.
Goede waar voor z'n geld. De kleurweergave van de das op jullie website is nagenoeg gelijk aan die in het echt. Goed gedaan hoor!
Ben blij met deze mooie stropdas.
15 dezelfde stropdassen besteld. Geen probleem voor ze en netjes
volgens afspraak geleverd. Top.
Prima stropdassen.
Je wordt goed op de hoogte gehouden inzake de levering!
Mijn beoordeling is een dikke 10 !!!
Snel geleverd, uitstekende service.
via de site bestellen lukte niet door slecht internet. Daarop heb ik gebeld en werd ik fantastisch geholpen. Twee dagen later had ik de stropdassen thuis.
Keus te over. Altijd wel een passende das te vinden. Gemakkelijk te bestellen en keurige levering.
ik zocht mooie zwarte stropdassen voor jongens, is moeilijk te vinden maar gelukkig vond ik deze site. helemaal top
Besteld, betaald, en ontzettend snel in huis. Hartstikke goed en netjes.
Correcte afhandeling, ook na een mail werd ik direct teruggemaild en zelfs gebeld.
Bestelde stropdassen zijn geen strop.
Duidelijke webshop en supersnelle levering.
Erg tevreden.
Duidelijke website. Snelle service en erg klantvriendelijk. Vlinderstrik besteld en bij uitzondering dezelfde dag (paar uur later) geleverd. 1 minpunt: de kleur vlinderstrik kwam achteraf duidelijk niet overeen met de afbeelding op de website (die overigens wel heel gebruiksvriendelijk is). Heb hierover de klantenservice gebeld en die heeft aangeboden de vlinderstrik te retourneren. Verder topservice van het hoogste niveau.
Stropdas werd snel geleverd en is van uitstekende kwaliteit.
Ben er erg blij mee!
Prima hoe het is verlopen snelle service en mooie stroppen!!
Super om hier u product te bestellen! Binnen de afgesproken levertijd binnen.
Ik draag al van af mijn jeugd stropdassen, jaarlijks vervang ik er een stuk of tien. Inmiddels heb ik een voorraad van zo'n vijftig "actuele" exemplaren.
Dit keer voor het eerst bij Stropdassen.nl drie stropdassen besteld.
Het is mij prima bevallen. Een prima prijs - kwaliteitsverhouding.
Ik ga zeker meer stropdassen bij Stropdassen.nl bestellen..
ZOALS TELEFONISCH EN ZEER VRIENDELIJK WAS BELOOFD
DAT HET DE VOLGENDE DAG AFGELEVERD ZOU WORDEN.
HELEMAAL WAAR GEMAAKT.
Of het product daadwerkelijk van zijde is, kan ik nergens terugvinden!
Een webwinkel je gerust kan bestellen. De dassen waren snel geleverd, zijn gezien de scherpe prijs van prima kwaliteit en goed te knopen en zijn zoals ze op de website worden weergegeven (nauwelijks kleurverschil). Ik ga volgende week eens rustig alle 90 varianten om de dassen te strikken uitproberen. Klasse!
mooie site , snel geregeld.
Zeer tevreden!! Prima service. Super snel antwoord op vragen aan service afdeling!
Mooie stropdassen.
De vlinderdasjes werden op tijd bezorgd, terwijl we laat waren met de bestelling. Zeer goede kwaliteit!
redelijk.van de 2 stropdassen is er 1 bij waarvan de strop niet goed is
Ik heb een paar overhemden gekocht en daarom zoek ik ongeveer bijpassende stropdassen.Om nu winkels in en uit te lopen voor een paar stropdassen daar heb ik niet zoveel zin in.Dus op internet gezocht.Stropdassen. nl gevonden.Wat een scala aan stropdassen,zeg .En redelijk in prijs. Dus dezelfde dag besteld en de volgende dag wordt het thuis bezorgd.Ik beveel iedereen van harte aan. Groetjes,Julius.
De gekochte stropdassen komen in werkelijkheid goed overeen als op de foto getoond. De levering was uitermate snel, dus geen beletsel om volgende keer weer op dit adres een das te bestellen.
het is gemakkelijk, duidelijk en fijn dat je geen verzenkosten hoef te betalen.
de kwaliteit is goed en erg leuk dat er een dvd bij gestuurd is over hoe je ze kan strikken.
Juiste levering met POST NL en mooie kwaliteit van de das
De stropdas en de levering ervan waren goed. Ook de kwaliteit van de stropdas is goed. De DVD echter raad ik niemand aan.
Dit bedrijf levert ouderwetse, goede service en kwaliteit! Wij zijn zeer vriendelijk en geduldig geholpen!
eerst telefonisch goede info gehad , besteld en de volgende dag in huis en het was echt zoals ze hadden gezegd, de kleur was precies goed maar dat is een beetje mazzel want dat moet je echt zien