[REPLY]
Ook ik ben opgelicht, afgelopen 16 augustus mijn bestelling geplaatst en direct betaald via iDeal; en nooit mijn producten gekregen! Ook wordt er niet gereageerd op mijn mails. Wie van deze slachtoffers heeft een idee hoe / of ik mijn geld terug zou kunnen krijgen?
Ook ik ben opgelicht door tanninglotion.nl Ruim een maand geleden heb ik besteld en met iDeal betaald. Nooit iets ontvangen en op mails reageren ze niet.
Ongeveer twee weken terug heb ik besteld bij tanninglotion.nl Mijn producten zijn nog steeds niet binnen. Ook op mijn mails wordt niet gereageerd. Ik heb al betaald, dus dit begint te voelen als oplichting.
Ik ga nu de stappen doorlopen via Consuwijzer, hopelijk geven ze nu wel thuis!
Niks kopen want je kan fluiten naar je geld
Ik heb op tanninglotions.nl via Ideal een bedrag van 74,95 euro betaald voor een DC_SPECIALRESERVE zonneban creme. Dit heb ik op 07-10-2011 gedaan. Het product was op voorraad en ze vermelden duidelijk op hun website dat als je voor 16:00 besteld je het de volgende dag in huis hebt. Na dagen niets ontvangen te hebben besloot ik ook maar een e-mail te sturen. Hier niets op ontvangen, toen maar weer een paar mails gestuurd maar tot op heden niets van ze vernomen, Het vervelende is dat je ze niet kan bellen. Ik kan in principe niets vreemds vinden over dit bedrijf op google maar ik voel me toch belazerd want wel betaald maar nooit meer iets vernomen. Ik raad dus aan niets bestellen en zowel niet vooruit betalen!!