[REPLY]
Ik had 4 iPhone laders besteld en binnen 24 uur binnen ze werken echt perfect eindelijk eens een winkel met goeie prijzen en juiste service
In eerste instantie had ik weinig vertrouwen in de internet-winkel. Er werd laat op email gereageerd en telefonisch was men niet bereikbaar.
Gaandeweg werd het steeds beter en werd er wel op email gereageerd.
De levering duurde iets langer dan ik verwacht maar toch binnen een redelijke termijn. Bij levering bleek 1 van de bestelde produkten, een autolader voor iphone 3Gs helaas niet te werken. Na een email is dit perfect persoonlijk opgelost en heeft men mij een andere lader geleverd.
Ik ben, eerst sceptisch geweest, achteraf heel tevrden met de geleverde service. Probeer dit vast te houden en men zal meer tevreden klanten kunnen krijgen.
Ik heb een artikelen besteld op deze oplichter. Ben ruim 3 weken bezig om contact te leggen met de meneer. Elke keer weer een smoesje, geen adres, ben niet thuis ect. ben het helemaal zat met dit bedrijf. KOOP HIER NIETS. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Autolader besteld en t.g.v. kerstdagen (te) laat ontvangen. Bleek echter na opening enveloppe defect. Na melding direct nieuw exemplaar ontvangen. Top ! !
Reageerde eenmalig op mijn mail, daarna geld overgemaakt en niets meer gehoord. In deze tijd met een ander mailadres gemaild, waarop ik meteen reactie kreeg? Weer met mijn oude mailadres gemaild met de vraag waarom geen reactie? En ook nu weer geen reactie.
Weken later een ´´pakketje´´ binnengekregen.
Erg jammer dit!
Beste wijshers wij willen dit altijd met u oplossen en doen hier ook alles aan zou u mij willen aangeven naar welk adres u gemaild had zodat we dit direct kunnen oplossen
Snelle levering . Product naar wens ! Ga zo door
Bestelling werd 2 weken later pas geleverd pas na meerdere e-mails. Op e-mails werd ook vertraagd, dagen, gereageerd. Uiteindelijk werd geschreven dat hij ze verstuurd had.
Zoals ieder kan lezen beloofde de telefoonkoning op 10 dcember, dat de klacht opgelost zou worden . . .'t is nu 29 februari en .. . . .nog steeds geen bericht!!!
Contact gehad met klant voor een oplossing. zal erna feedback aanpassen.
Kabel besteld voor mijn iphone alles toppie !