[REPLY]
Købte en Nokia X3-02 mobil sidste år. Det skulle gå hurtigt, da den gamle ikke duede mere. Og wupti, så havde jeg modtaget den nye telefon med posten. Men nu er den gået i udu, og det ser Teletop's hjemmeside også ud til at være... :( Er firmaet lukket?
Modtog min HTC tirsdag den var bestilt i weekenden, kunne se at æsken havde været åbnet , sendte en mail til teletop, fik et hurtigt svar tilbage fra teletop som oplyser at de har tjekket telefonen om den var med dansk sprogpakke, telefoner er uden ridser og virker som den skal, hurtig levering til ok pris.
o.m / Roskilde
Købte en HTC telefon, modtager den faktisk rimelig hurtigt, men da jeg åbner den sidder bagcoveret ikke ordenligt på ! Den er ridset på bagcover og en en smule på forsiden. Tager billeder af telefon og mailer til dem og spørger hvad jeg skal gøre... Intet svar..... rykker for svar .... hvortil svaret er at det kan ikke passe for alle deres varer er nye !! Tja... det er muligt, men leverandøren kunne vel også lave en fejl... og så blev jeg bare igen ignoreret !!
Sagen sagtens være lukket - hvis jeg såmænd havde fået et nyt cover til bagsiden så den ikke var ridset mere... Men istedet for kan jeg så give 1549,- for noget der er ridset !!!! og kundeservicen !! Under al kritik !!
Nok ikke lige et sted jeg gider handle igen !!!!
Peter Brogaard vond deze beoordeling nuttig
Jeg blev fuldstændig paf, da jeg allerede dagen efter fandt en seddel i postkassen om at min nye N8 lå på posthuset. Og kort før havde jeg fået track and trace over mobilen, så jeg kunne følge pakken, men der var den allerede forsøgt leveret. Jeg er meget positiv overrasket, og jeg vil helt sikkert anbefale jer til dem jeg kender. Tak!
Bestilte en iPad til 3899. Fik bekræftelse - alt så ok ud.
Fik dagen efter en mail, at de ikke havde telefonen på lager, og de ikke ville få det foreløbigt. 3 dage senerer har de den stadig på deres hjemmeside, nu bare til 4399. De lokker med gode priser, men vil så ikke stå ved dem. Fuskere
Peter Brogaard vond deze beoordeling nuttig
Har d. 27 november bestilt en mobil til 2630 kr hos Teletop.dk og afventer nu at ordren bliver afsendt.
Modtog telefonen d. 30 nov. Skiftede sproget fra tysk til dansk og lod telefonen opdatere til den nyeste opdatering.
Tilfreds kunde herfra
Enkel og overskuelig bestilling af varer. Konkurrencedygtig pris. Hurtig levering. Varer fuldstændig i orden.
Bestilte en telefon Fredag og har den allerede med posten nu. Hurtigere kan det vidst ikke gøres.
Kan varmt anbefales
Dbh
Knud Sørensen
Jesper vond deze beoordeling nuttig
Leer uw klanten kennen.
Claim uw bedrijfsprofiel hier. Krijg een echt inzicht in uw klanten en beantwoord uw klanten. Het is gratis.