We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Trailrunshop Beoordelingen

Trailrunshop Logo
Klanten zeggen: »trailrunshop.nl scarabee-sports.nl Scarabee Sports & Outdoor« 1
Goed
7.4 van 10

1 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (1)
Trailrunshop

trailrunshop.nl scarabee-sports.nl Scarabee Sports & Outdoor

Beste, snelste en volgens mij ook goedkoopste aanbieder van trail-run artikelen in Nederland met een uitgebreid aanbod met o.a. Salomon

+ Goed telefonisch advies
+ Snelle en adequate reactie via de email
+ Geleverd binnen één dag
- een heel klein minnetje is dat soms niet altijd alle info bij de schoen zelf vermeld staat, maar vond ik onvoldoende om geen 5 sterren te geven.

Let wel op, bij gmail komen de bevestigingsmails in je spambox.

Uitgebreider:
Ik woon in Midden-Nederland, daar heb je nauwelijks trailrun winkels. Daarom via web gezocht. Ik zocht schoenen met meer profiel voor de winter en misschien in de toekomst af en toe ook trails. Een lastige mix van eisen.

Twijfelde tussen 3 modellen van Salomon, gebeld, van elk werden de voor en nadelen benoemd vanuit de praktijk, + modellen benoemd waar ik nog niet aan had gedacht. Verkoper greep namelijk gewoon terug op eigen ervaring uit afgelopen winter met een aantal modellen en ervaringen van andere cross- en trailrunners. Verkoper was niet gehaast, maar nam de tijd om door te vragen en dingen toe te lichten.

Daarop een paar dagen nagedacht, reviews gelezen over de overgebleven modellen en een beslissing gemaakt.

Vervolgens ging er wat mis met de bestelling (eigen fout) waardoor de bestelling niet lukte. 's avonds gemaild, had diezelfde avond nog antwoord van Marc en kon de bestelling alsnog afronden.

Een dag later waren mijn schoenen geleverd, netjes verpakt met een doos om de originele Salomon schoenendoos en een dvdtje van Salomon

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten