[REPLY]
Det kan varmt anbefales at bestille kuffert og andet hos Travel Freak.
Det er super nemt at bestille og pakken når hurtigt frem.
Og så bliver man så glad når man ser den håndskrevne hilse " God Ferie :) ".
Jeg bestilte min nye kuffert hos travelfreak rimelig sent, da jeg skulle rejse under en uge efter. Jeg ringer så dagen efter bestillingen og lige sikrer mig, den når at komme - der når jeg knap, at sige noget - så er kufferten på vej. Rigtigt nok dukkede den op dagen efter og endda med en lille håndskrevet note; God ferie! :-)
Hurtig levering, nem og overskuelig hjemmeside og fantastisk service...
Alt var som det skulle være. De varer, jeg havde bestilt kom som de skulle.
Travelfreak.dk har leveret nogle seje kufferter, som efter beskrivelsen, gjorde at jeg bestilte det meste af serien: Demsey.
Da jeg er invalidepensionist grundet lidelse i ryggen, er det vigtigt, at jeg kan stole på beskrivelsen af varen, som foruden at skulle være stabile & lette, også sku' være nemme at 'fise rundt med'..... Hvilket jeg i den grad er taknemmelig for, - holdt stik på en ferie til Gran Canaria, jeg netop er vendt hjem fra, hvor jeg var sammen med børn & børnebørn. - Jeg ku' ikk' kalkullere med hjælp fra mine voksne børn, - da de selv havde så rigeligt at holde styr på med børn ned til 4 år! - Men da kufferterne er lavet i letvægtsmateriale m/4hjul & i en super god kvalitet, - blev både ud- & hjemtur meget nemmere end frygtet, og efter at ha' pakket ud, så jeg til min store glæde, at mine flotte nye fuchsiafarvede kufferter på ingen måde havde lidt overlast, selv efter en tur-retur, hvor ens bagege ofte bli'r beskadiget, - efter at være kastet rundt med fra hhv. kuffertvogn, fly & bagagebånd x 2.
Så jeg bestilte uden tøven den største kuffert i serien, dagen efter jeg kom hjem, - som blev leveret ved min hoveddør - kun 2 dage efter. Det er da service så det batter! En god ferie kræver bl.a. godt værktøj. 👍 Thoms up for Travelfreak.dk & Go' Ferie! - Mvh. Suss.... :o))
Hurtig levering, hvis post danmark ikke havde klokket i det og sendt pakken retur, uden at den blev forsøgt afleveret. Der Travelfreak var så venlige at ringe mig op og fortælle hvad der var sket og få tingene bragt i orden, så jeg fik min pakke 2 dage senere. Da jeg fik pakke var den helt som den skulle være.
Pakken var undervejs i 1 uge. Var strandet på lageret hos post danmark.
God hurtig handel tak for det
Varerne var helt i orden og kom hurtigt, selv om det var så billigt, som det var.
Enkelt, hurtigt og professionelt.
Alt var som det skulle være - og mere til! Kan klart anbefales :)
nemt og hurtigt - varen blev bragt til døren efter få dage...
Jeg havde bestilt en kuffert som jeg skulle give væk i julegave.
Leveringen var utrolig hurtig. Men kuffertens farver levede ikke op til mine forventninger ud fra billede. Fandt da en anden kuffert som jeg ville have. Men kunne få den billiger på en anden dansk side. Ringet da til Jan og sagde dte som det var. Ingen problemer sagde han. Returner kufferten og bestil den anden med det sammen så skal jeg sørge for at sende den med det samme.
Igen GOD SERVICE OG HURTIG LEVERING!
Havde da et spørgsmål til kufferten, den mail fik jeg svar på under 10 minutter efter jeg havde sendt den!
Kan varmt anbefale alle at handle med dem!
Super hurtig levering af varen, som levede helt op til hvad jeg havde ønsket mig.
Super web shop hurtig epedering så fem stjerner
Arne Pedersen
Det er når der opstår tvivl eller problemer, at en virksomheds kundeservice sættes på prøve. Og her får travelfreak.dk absolut topkarakter herfra.
Leverandør og producent blev kontaktet og jeg blev løbende holdt underrettet. Jeg var tryg ved handlen fra start til slut, selv om der var lidt "problemer" med varen (som var travelfreak.dk uforskyldt) .
Levering inden for få dage.
Desværre faldt kufferten ikke helt i min kones smag, og måtte returneres.
Pengene retur inden for få dage.
Modtog personlige e-mails undervejs i processen.
Kort sagt: Helt perfekt og behagelig nethandelsproces.
Og vupti så blev den kuffert sendt. Det blev jeg så glad for. Tak for det
Overskuelig hjemmeside, dag-til-dag levering, personale der tager telefonen og har styr på lagerstatus/priser/levering.
Jeg havde spørgsmål til min bestilling og blev ringet op hurtigt efter min besked til Travelfreak.dk. En god og venlig betjening og en online-butik med styr på tingene. Købte en kuffert, men ved gennemgang af hjemmesiden er der bestemt andre ting som kan friste. Havde lavet en fejl i adressen så der gik lidt koks i fremsendelsen, men oplevede den bedste behandling fra firmaet som hurtigt sørgede for, at julegaven alligevel kom frem.
Hurtig leverance ingen bøvl, alt som det skal være.
Et Fantastisk sted at handle. flot service og hurtig levering, ikke sidste gang jeg handler
hos Travelfreak - og har vidregivet adressen, til venner og familie.
Selv i den travlt juletid lykkedes det mig at bestille og modtage på 2 dage ;o) En perfekt kuffert til en god pris!
Skønt at kunne sidde i udkantsdanmark og alligevel kunne vælge og vrage blandt et utal af kufferter i diverse design og til gode priser. Leveringen var super hurtig - 2 dage - og det hele var pakket rigtig godt ind.
Jeg bestilte varen kl 10.30 og havde den næste dag kl. 9.30, det må da siges at være OK.
Bestilte en kabinekuffert sent torsdag, den kom allerede om fredagen.
Desværre havde lyslåsen en produktionsfejl så den var istykker.
Kontaktede FreakShop med det samme, 'de' ringede retur på under 5 min.
FreakShop fik via producenten fremsendt en hel ny kuffert uden problemer.
Undervejs - virkelig god orientering via mail.
I det hele taget, en meget kundevenlig kontakt.
Jeg vil gerne handle med Travelfreak igen.
:-) Super service kan kun varmt anbefale dem.
Kufferten skulle gives som gave og der var ingen problemer med at ændre datoen, så de 30 dages returret først var gyldig fra den dag gaven skulle gives. Kufferten blev leveret i forsvarlig emballage og under 24 timer efter jeg havde bestilt den på hjemmesiden.