[REPLY]
Autolader voor hp gekocht voor 26 euro.
Is goed
Had een nieuwe accu (A1189) bestelt voor mijn Apple laptop. Bij gebruik bleek deze maar halve capaciteit te hebben. Dit per email gemeld bij Viadennis op tweede Paasdag en op diezelfde dag antwoord gekregen. Na een paar vragen werd voor mij kosteloos een vervangende Accu opgestuurd. Deze werkt prima. Goede en snelle service!
Een prettig bedrijf om zaken mee te doen. Alles is duidelijk beschreven en de afhandeling is snel. Kreeg de volgende dag al een vervangend artikel nog voordat de oude retour gezonden was. Prijzen zijn zeer concurrerend en de producten van hele goede kwaliteit. Vriendelijke medewerker gesproken die gelijk handelde en zich niet in allerlei bochten wrong of moeilijk deed. Ben zeer blij met mijn nieuwe HP laptop-accu en adaptor. Succes!!
Gisteren om half vijf gebeld. Omdat ik niet in de gelegenheid was om een HP voeding direct via Ideal te betalen omdat ik op m'n werk was, hebben ze hem direct verstuurd op rekening! Perfect, hij is nu al binnen en m'n laptop draait weer als een zonnetje!
Prettig zakendoen met dit bedrijf!!!
Fantastische service, je kunt gewoon binnenlopen en je word zeer bekwaam geholpen.
We dachten al bijna een nieuwe laptop aan te moeten schaffen, maar zijn met een nieuwe accu en lader de deur uit gelopen.
Niks nieuwe laptop, eerlijke uitleg en een bakkie koffie!!!
Gisteren besteld, vandaag in huis.
Wat wil je nog meer
Anja Slotengraaf
Hasselt
België
ik heb eerst telefonisch contact gehad..
want wis niet precies welke lader ik nodig had.
echt heel goed werd ik aan de telefoon geholpen
en hun vertelde welke ik nodig had
heb het betaald en de volgende dag al in huis.
dit is een echte aanrader..
petje af..
groetjes luciana
Zeer snelle en goede afhandeling van de levering.
Mijn complimenten.
Wat mij betreft uniek.
Veel besteld hier, producten zijn altijd goed.
Bij Viadennis zijn het vriendelijke en deskundige mensen.
Adapters en accu's zeker voor de beste prijzen.
Joop
Goede snelle service, Fijn bedrijf voor snelle levering en om zaken mee te doen.
perfecte adapter voor mijn laptop gekocht ,
Doet het goed , En perfecte service .
Leuke spontane verkoper ,
Dus weet waar ik voortaan moet zijn .
groetjes kitty
Snelle levering en de service is top.
Volgende keer gewoon weer viadennis!
Wat een service. Binnen een dag had ik mijn nieuwe adapter binnen. aardige jongeman aan de lijn die wist waar die het overhad.
Zeer vlotte service en de volgende dag al mijn adapter in huis.
Was de eerste keer dat ik viadennis bestelde maar kom zeker terug.
F.Hulsebos
Nes Ameland
Super kwaliteit en snelle levering.
Erg tevreden over Viadennis.
Zeer snelle en professionele service
Ik heb s'avonds om 20:00 besteld, volgende dag om 09:30 in huis!
Leuk was dat ik stap voor stap op de hoogte gehouden van de bestelling via de mail en hun website.
Originele HP Compaq laptop onderdelen voor een prima prijs.
Volgende keer zeker weer Viadennis.nl mijn ervaringen zijn tot heden altijd goed.
Al vaker laptop adapters besteld hier en ook iedere keer zeer snel geleverd.
Nu na maanden 2 kapotte terug gekregen, maar had geen aankoopbon meer. Deze laders op zaterdag opgestuurd met begeleidend schrijven, op dinsdag telefoon van Dennis dat het garantie was en op woensdag de nieuwe al in de bus.
Over service gesproken!!! :)
Een echte aanrader dus!
Macbook oplader dinsdag besteld en vanochtend om half 10 al binnen gekregen. Vragen over de mail werden snel beantwoord, kortom super service. Na slechte ervaringen met PC4everyone die hun afspraken niet na kwamen heb ik het voor de zekerheid onder rembours laten verzenden, maar deze site laat zien dat het ook anders kan! Rembours was niet nodig geweest, ga deze site zeker aan andere mensen aanraden! Groetjes Esther
Nooit meegemaakt dat ik nog ,op mijn pc,aan het bestellen ben en dat de telefoon gaat:"ik zal de adapter voor uw laptop dadelijk op de bus doen".Dat was vrijdag laat in de middag,maandag morgen kwamen ze hem al brengen.........................niet te geloven !!! En alles klopte ook nog.Als ze in de politiek zo zouden werken...............................
groetjes Wim
Acer aspire 5630 batterij gekocht.
Goedkoop en prettig geregeld.
Alex van Dongen
Goede spullen en prima service
Al sinds 2008 ben ik klant bij Viadennis.nl en naar volle tevredenheid.
Goed aanbod, scherpe prijzen maar wat erg prettig is is de service en het meedenken van het personeel! Altijd tips en adviezen wanneer men wil of nodig heeft.
Heb een keer een autolader gekocht, thuisgekomen deed de lader het niet. Terug in de winkel eenvoudig omgeruild. De autolader werd ter plekke in de auto getest en het bleek dat de autozekering niet goed was.
De autozekerering vervangen en nu nog steeds veel plezier van mijn autolader.
Viadennis kan ik iedereen aanbevelen
Japie R.
Oude oude accus waren versleten, bij viadennis supersnel nieuwe accu's gekocht.
Goedkoop en goede accu's
Pakket was erg snel geleverd binnen 16 uur.
Bedankt en veel succes met jullie leuke bedrijf
Janus de Jong
Adapter 90 wat voor acer gekocht.
Mijn batterij wordt weer opgeladen.
A.E
Toetsenbord werkte niet meer en kon volgens Mediamarkt niet los vervangen worden. Reparatie (als dat al mogelijk bleek) zou plm. 5 weken gaan duren. Bij ViaDennis uitgekomen en voor slechts 35,- Euro een nieuw toetsenbord besteld.Drie dagen later in huis en alles werkt weer zoals het hoort. Snelle en goede service tegen een scherpe prijs. Vriendelijk personeel. Kan ViaDennis iedereen aanbevelen.
Eerst had ik mijn twijfels over een accu van 59,50, dezelfde accu van apple kost 179 euro. De accu heb ik nu 4 maanden en hij werkt zeker naar behoren. 6 uren plezier en dan nog 25 procent capaciteit over.
De levering was snel en de betaling was snel gedaan met paypal.
Viadennis bedankt, ik zal jullie bij iedereen aanraden.
Martin Rijskamp
Zeer snelle & vriendelijke service, betaling na ontvangst dus je loopt geen risico. Top!
Vorig jaar bij Dennis een vervangende accu gekocht voor Sony Vaio laptop. Door problemen met de laptop kon ik nu pas de accu vervangen .
Blijkt dat ik de bijgeleverde dvd kwijt ben geraakt (slordig....mijn fout)
Om 20:06 gemaild met emailadres op de bon ,die ik nog wel had.
Om 20:15 reactie van Dennis met de vraag welke accu ik heb.
Om 21:00 reactie met site en uitleg.
Om 21:37 werkt mijn laptop op nieuwe accu.
De originele Sony-accu kost ongeveer 100% meer......
Waar vind je dit soort service nog ?
Bedankt Dennis !!!
Een lader voor mijn Dell notebook besteld bij Via dennis nadat mijn konijn de kabel doorgebeten heeft. Goedkope adapter en snelle verzending, men reageerde binnen 10 minuten al op mijn mail op de avond. Dinsdagmiddag besteld om 16:30, Woensdag in huis! Klasse!
Aanrader, bestel hier zeker weer!
Heb met veel succes diversen adapters kunnen vinden, Vrouw had wat problemen door ING en kon geen betaling doen, Voor Dennis geen probleem, werd gelijk gebeld dat alles goed kwam en alles kwam goed.
Laptop werkt weer als nieuw en volgens mijn vrouw zelfs sneller, kijk dat is pas een service, Vriendelijk en betaalbaar.
Via Dennis staat bij mij hoog in de favorieten, zodat ik hem weer snel weet te vinden. Grote Klasse Dennis....Ga zo door...!!!!
In de afgelopen maanden voor diverse scholen in de regio Venray accupakketten en voedingen voor laptops besteld.
Telkens tot volle tevredenheid van de scholen.
E-mails met specifieke vragen worden snel en vakkundig behandeld.
Prima service.
Ik had een Adapter besteld voor mijn laptop. Snelle levering, heel klantvriendelijk geholpen. Ik ben zeer tevreden over jullie. Kom zeker terug!
Afgelopen week een adapter besteld voor mijn Medion laptop. Veel gezoek naar de juiste lader uitgekomen bij Viadennis. vriendelijk geholpen en de volgende dag al in huis inclusief factuur! helemaal top dus!
Via Dennis is een zeer goed bedrijf snelle lever tijden klant vriendelijk en goed bereikbaar en een aanwinst voor Leeuwarden. Een aanrader voor wie een lader of accu nodig is voor zijn of haar laptop.
Door de lage prijzen een sterke concurent op deze markt.
Gisteren een HP adapter besteld en vandaag geleverd. Mijn laptop doet het weer en dat voor een prima prijs!
Zeer goede en snelle levering tot de volgende keer !!!
Betrouwbaar en goed!
Na herhaaldelijke bestellingen, gaat alles bij mij altijd goed!
Ben tevreden met de snelle levering/afhandeling en ook de goede service, 24 uurs levering die ook echt zo is.
Zeker aan te raden dus!
In Juni een Originele dell pa-10 Family adapter gekocht voor mijn dell latitude d600 (d610 series), de lader werkt naar behoren en de prijs was uitermate gunstig.
Nu voor mijn dochter een acer aspire 5315 adapter gekocht en die werkt ook goed.
Prijs/kwaliteit is goed en volgens google shopping de goedkoopste.
Via dennis krijgt deze waardering omdat het een webwinkel is die dat verdient, beide adapters heb ik via overboeking besteld.
Marcel S.
Goedkoop, goed en snel geleverd
past goed en doet het ruim 3 uur zonder stroom mijn oude accu deed het nog precies 10 seconden
Geweldige service, accu vanaf mijn telefoon besteld
Accu was de voordeligste via de prijsvergelijk
Hij functioneerd perfect
lader en autolader voor mijn acer aspire 5315 gekocht snelle levering en goedkoop
Andries