We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Vifjeans Beoordelingen

Vifjeans Logo
Klanten zeggen: »Goede afhandeling na retouren« »Vette jeans!!« »Unieke collectie en 100% tevreden« 9
Goed
8.7 van 10

9 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (9)

Vette jeans!!

Elke maand koop ik wel een te gekke jeans bij vifjeans.nl. Leuke exclusieve modellen, waar niet heel Nederland in loopt!

Featured review of Vifjeans

Goede afhandeling na retouren

Via google kwam ik vorig jaar VIFJeans tegen, ik heb toen een g-star t-shirt besteld en deze kreeg ik 2 dagen later in huis. Helaas was hij een maat te klein (je kent het, 30+ en een buikje:)). Opgebeld maar helaas bleek het shirt niet meer op voorraad in de goede maat. Op advies van de verkoopster heb ik toen een Hilfiger Denim shirt geruild die ze wel in de goede maat hadden. De paste gelukkig precies:)

Unieke collectie en 100% tevreden

Ik shop al jaren bij vif, ze hebben steeds een leuke nieuwe collectie die mij aanspreekt en de levering gaat altijd vlot en correct. Ik bestel dan ook regelmatig op hun site.

Echt een leuke webwinkel

Altijd de nieuwste collecties van leuke merken. Koop bijna elke maand wel wat op www.vifjeans.nl! Altijd snel geleverd en goede service.

Goede acties

Elke dag een porduct met 25 procent korting uit de 'nieuwe' collectie! Regelmatig wat besteld! Ze noemen het 'de dagmazzel', het is een sorrt ibood maar dan voor kleding! Service e.d. is ook in orde.

Exclusieve fashion winkel

Erg cole shop! Zowel in de winkel als online een erg gave collectie. Ze hebben ook exclusieve schoenen en sneakers!

Vifjeans

Leuke shop en snelle levering

Gistermiddag 2 gave spijkerbroeken besteld en vandaag al in huis. De spijkerbroeken zitten ook nog goed, dus ben er erg blij mee. 1 van de spijkerbroeken was ook nog met 50% korting, ideaal!

Simon Hogenkamp vond deze beoordeling nuttig

Topcollectie, gebruiksvriendelijke webshop

Het personeel is erg vriendelijk. Online hebbben ze altijd een goede collectie en snelle service.

Verder werkt de webshop lekker makkelijk, je kan shoppen op profiel! Echt ideaal!

• Anne
  • Anne
  • Rotterdam, NL
  • 3 Beoordelingen

Top webwinkel

Vif jeans heeft naast een gave collectie, altijd leuke nieuwtjes op hun blog staan. Verder goede service en leuke acties.

Willem & sjoerd vond deze beoordeling nuttig

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten