[REPLY]
Ik koop al een aantal jaren bij Visdeal en dat bevalt tot op heden buitengewoon goed.
Het is leuk om bij hen online in te kopen omdat je de zaken eerst goed kunt bekijken voordat je de beslissing neemt. De aanbiedingen zijn voor iedereen bereikbaar en er komt op gezette tijden wel iets van je gading langs. Als de spullen worden geleverd ben ik iedere keer weer blij verrast door de correcte afwerking van de order en de overwegend goede kwaliteit van de spullen.
Ga vooral zo door!
Als je twijfelt over het aanschaffen van een visproducht bijvoorbeeld een hengel,
dan heb je bij visdeal vaak een aanbieding met zoooo'n grootte korting dat je eerder over stag gaat om hem te kopen.
Tot nu toe alleen maar kwaliteit ontvangen.
Geen deal is beter dan "visdeal", nu nog vis vangen.
Tevreden over de tot nu toe afgesloten deals!
Dit is een prima site voor aan een voordelige prijs kwaliteits produten te kopen.
En dit voor alle soorten vissers.
Zowel de betaling , de opvolging en tot de levering lopen uitstekend.
Jullie zij een aanrader.
mvg Bart
Soms is de kwaliteit van de geleverde spullen bij een korte draagtijd dik onvoldoende. Rits kapot na 3 mnd[ vis parka] kosten 29 euro voor een nieuwe rits.
Levering>communicatie dik in orde.
Jilles.
VisDeal is uitstekend als je toevallig tegenkomt wat je nodig hebt. Goede prijzen, dat je even moet wachten op de verzending weegt wel op tegen de goede prijzen
Door middel van de nieuwsbrief zie je leuke nieuwe innovaties. Ik heb al een paar maal leuke aankopen gedaan voor een leuke prijs. Nog geen miskopen gehad en alles redelijk snel en goed verpakt binnengekregen.
mijn eerste bestelling is goed gegaan en zal zeker nog eens wat bestelling.
Zeker de moeite waard om iedere dag op de hoogte te zijn van leuke aanbiedingen!, iedere dag weer een nieuwe aanbieding, voor ieder facet binnen de sportvisserij! Van witvisser tot karpervisser, en van roofvisser tot zeevisser voor ieder wat wils. En dat iedere dag weer tegen zeer leuke en scherpe prijzen!
Aanrader!
Zou alleen graag ook nwe merk artikelen die net uit zijn op de markt aangeboden zien door jullie.
Denk aan de aller nieuwste Penn / Shimano molens en bv strand/zeehengels.
Nu worden er een gigantische hoeveelheid nieuwe artikelen verkocht via de hengel sportwinkels die onderling de prijzen hoog houden voor de consument.
Dus daar hoef je geen enkele medelijden mee te hebben gezien hun onderlinge afspraken. ( kartelvorming ).
Daar zijn wij nu ook de dupe van, dus wat mij betreft gooi de knuppel maar verder in het hoeder hok en lever ons tegen internet prijzen/ gereduceerde prijzen ook het aller nieuwste materiaal.
PS Graag hoor ik uw reactie op mijn info.
M.vr.gr. J.de Visser
Het is mijn 1e bestelling.maar deze werdt snel en goed geleverd.dit was niet de laatste bestelling.want ik zit iedere dag te kijken.en als ik niet uit kijk blijf ik kopen.
Prijs ook vak in goede verhouding met gekocht product.
Diversiteit ook aanwezig.
Ik wacht al 12 dagen op een bestelling direct betaald via ideal nu 12 dagen geleden en heb nog niets ontvangen van de week gebeld ja zou direct nog deze week gestuurd worden nu zaterdag middag 15.30 uur en nog niets ik bestel hier nooit weer wat .
Zijn er wel betere die wel snel leveren en een berichtje doen als het niet lukt .
Ik hoor en zien niets meer gr Jan
Ik heb een Franse trilaminaat jas gekocht, bij passen bleek dat de mouwen te kort waren. Meteen contact opgenomen met Visdeal en uitgelegd. Was geen probleem kon geruild worden voor een grotere maat. Deze werd meteen toegestuurd nadat de andere jas was ontvangen. Ik ben zeer te spreken over de communicatie en service van Visdeal.
Mooi product goed afgewerkt en goed verstuurd.
Niks,maar dan ook niks op aan te merken,gewoon bijna saai goed!
Zeer snelle levering van een kwaliteits jack.
Ben zeer tevreden
Ik raad iedereen aan bij visdeal producten te kopen, goede verhouding prijs / kwaliteit. Gedegen service, kwalitatief goed materiaal.
Uitstekend verpakt en kwaliteit materiaal, ben uiterst tevreden.
Nick
Duidelijke tekst makkelijk betalen en en versturen ging goed
Ben uitermate tevreden over de snelheid van leveren. Ook de artikelen, zoals beschreven in de advertentie, kwamen prima overeen met het beschrevene.
Uitstekende aanbiedingen.
ik ben zeer tevreden van mijn aankoop , en ik zal mijn vrienden
er opwijzen van jullie nieuwsbrief zodat hun ook kunnen profiteren van jullie aanbiedingen .
Ik raad iedereen aan om van de aanbiedingen gebruik te maken.
Het is overzichtelijk betrouwbaar en uiteraard heel belangrijk :
HET SCHEELT BEHOORLIJK IN DE PORTEMONEE !!
visdeal is goed ik beveel het iedereen aan
ik bestel altijd en ik krijg wat ik heb besteld, dat is een perfecte deal.
Altijd goede kwaliteit spullen bij VisDeal en meestal voor een hele mooie prijs. Het duurt wel even voor je de spullen in huis hebt in verband met de lengte van de deals, maar het is altijd de moeite waard. Snelle verzending en prima thuisbezorging!
Visdeal is een goede en makkelijke manier om goedkoop aan uw vis materiaal te komen.
Een kleine opmerking de adviesprijzen die vermeld staan zijn aan de hoge kant , als je even op internet zoekt vind je beduidend lagere prijzen dan de adviesprijs.
Maar de prijs van visdeal is naar mijn mening nog niet geevenaard
Het is echt een goede "winkel"
Een winkel met goed materiaal en goede service telefonisch goed bereikbaar met heldere en duidelijke uitleg geef 4 sterren maar hadden er net zo goed ook 5 kunnen zijn maar ik geef nooit hoger
bij een bestelling miste ik een klein onderdeel. Dit werd meteen recht gezet door het ontbrekende onderdeel alsnog zonder enige twijfel toe te sturen.
Dag vriend.
Ik heb een site ontdekt die mij iedere dag een visdeal voorstelt.
Moet je zelf ook proberen! Bestelde al enkele keren iets dat ik wilde.
Zaken die je in een winkel niet vind of erg goedkoop zijn. Het zal van de winstmarge afhangen? Een paar weken later krijg ik dan het gevraagde toegestuurd. Zelfs hengels! Goed verpakt en in nieuwstraat. Ben erg tevreden van visdeal. Stel voor dat je U daar ook op aanmeld zodat je deze deals ook ontvangt. Je zal er erg tevreden van zijn en je doet ermee wat je wil.
Dag
Ik vind jullie service wel goed en je krijgt het netjes bezorgt zonder dat er wat mis mee is. En stel het ook op prijs daten jullie goed naar de klanten luisteren voor als er een deal bijvoorbeeld goed gelopen heeft maar je net ff te laat mee was daten jullie tog kijken of jullie die deal dan weer terug kunne krijgen omdat er dan wel vraag naar is. Ga zo door en de klanten blijven tevreden net zoals ik;)
Mvg leroy
Goede deals alleen lange levertijd. Krijg de hengel die ik besteld heb voor mijn vakantie als ik al met vakantie ben. De 7 dagen levertijd wordt jammer genoeg niet altijd gehaald
Briljante, heldere en duidelijke site. Goede acties bij vlagen in deze windstille tijden.
ik heb pas een karpernet gekocht, helemaal super en ook nog eens binnen de termijn die ze zelf aanhouden.
ik kan een ieder aanraden om spullen via visdeal te kopen.
komen hun belofte na, spullen zijn goed verpakt.
ik ben bijzonder blij mjet ze
Volgens de beschijving zou het een fijnmazig net zijn, dit is niet het geval, alleen het onderste gedeelte van het net is fijnmazig.
De deals zijn niet altijd van dezelfde kwaliteit, maar zeker de moeite waard qua priis. De meeste dingen zijn écht de moeite waard!!! Ik ben zeer tevreden over de snelheid van levering en vind dan ook de portkosten verwaarloosbaar. Visdeal.nl is een aanrader voor elke visser!!!