[REPLY]
binnen 2 dagen spullen in huis.
Wij waren in eerste instantie teleurgesteld met de ontvangen bestelde waterfilters.Dit bleek echter een vergissing te zijn door een van de magazijnmedewerkers.
Dit is na een telefonisch contact voortreffelijk opgelost...
Onze dank hiervoor.
Wij zullen bij de eerstvolgende bestelling hierdan ook zeker rekening mee houden.
Met vriendelijke groeten,
Theo Raaijmakers
Perfect geregeld en besteld zoals gezegd. Zal een volgende keer weer voor Waterfiltersonline kiezen.
Waterfilter besteld en enkele dagen later kwam hij bij mij thuis toe. Fantastische service!
Goed product, op tijd geleverd. Prima
vlugge en correcte levering
Goed overzicht, eenvoudig te bestellen, prima afgehandeld en snel geleverd.
2 derde van de doos was leeg dus de doos was veel te groot. denk aan het milieu.
Onze bestelling werd zeer vlot en snel verhandeld.
Levertijd, levering methode, en allemaal in zeer goede kwaliteit.
Ik heb laatst een waterkan van brita gekocht en had nu weer waterfilters nodig en die vond ik op waterfiltersonline .het is een overzichtelijke site, je kan snel alles makkelijk vinden en je heb veel keuze hoe je wilt betalen echt top
En ik had alles snel in huis .
Ik kan u deze webwinkel echt bij u aanbevelen
groeten john van der zee
prima allemaal, de drogist waar ik de filters kocht is er niet meer. Lang gezocht, dit was de oplossing.
Ondanks het feit dat ik het pakketje pas een week na levering bij het TNT-filiaal heb opgehaald. Het pakketje was binnen een dag aangeboden. Keurig!
snel, vlot, betaalformulier mag vereenvoudigd
Ik vind het een mooie webshop, makkelijk gebruik van te maken. Alleen ik hoop dat er nog speciale/ andere producten bij komen, want deze producten kun je overal kopen.