[REPLY]
Kan klart anbefale Webapoteket. Bestilling er nemt, priserne er gode og levering er hurtig.
Det er nemt at finde rundt på siden og finde det man skal have, og så er det tit billigere end andre steder.
God hjemmeside med gode produktbeskrivelser. Varerne bliver hurtigt sendt og uden fejl. Derudover kan man være heldig at finde nogle produkter en del billigere. Absolut ikke første eller sidste gang jeg "webshopper" der.
Foretog bestilling af håndkøbsvarer om formiddagen og næste dags formiddag blev varerne leveret med pakkeposten. Hurtigt og nemt.
Jeg bor i Tyskland, og hernede kan man ikke købe Omnimin mere. Heldigvis fandt jeg det billigt på nettet, og da min mand skulle bruge Kinin, bestillte jeg det hele hos Webapoteket. Næste dag var pakken i min postbakke på arbejdet. Simpelt hen hurtig levering og forholdsvis billigt.
De var de billigste og havde min bestilling 2 dage senere.
Fungerede perfekt - som sådan noget jo også skal hvis man vil have succes.
Jeg bestilte mine varer nemt og enkelt på nettet. Varerne blev leveret hurtigt. Super. Vil helt sikkert bruge det en anden gang.
hurtig ekspedition super godt,
Jeg troede når der stod om det skulle sendes som brev,rRegnede jeg med det ville havne i min postkassen.
Men ak! jeg skulle selv på posthuset som ikke ligge om hjørnet.
Der var ingen indlæg seddel med i pakken så jeg kunne se doseringen. I skriver på bagsiden af fakturaen en god ide.
Jeg kan kun varmt anbefale at handle hos Web Apoteket.
Priserne på mine varer var billigere end jeg plejer at give.
Levering meget hurtig og vigtigt også korrekt.
Ordren blev hurtig ekspideret, og varen kom hurtigt. Kan varmt anbefale dem
Jeg kan kun anbefale Webapoteket jeg havde varene dagen efter min bestilling super service:)
Var nemt at handle på Webapoteket..
Jeg vil ikke holde mig tilbage fra at bruge Webapoteket fremover
Varerne leveret med det samme. Der var endda lagt en sæbe som lille gave i pakken. Priserne var lavere end andre steder. Jeg vil helt sikkert handle der igen.
Webapoteket havde de bedste priser, leverede hurtigt og alt var bare i orden. Det var første gang jeg handlede der, men absolut ikke sidste. Og så slipper man ovenikøbet for at stå i kø på apoteket.
Det er ikke sidste gang jeg handler med Webapoteket.Det var hurtig levering og servicen var i top
Det er fint at handle på Webapoteket helt uden problemer
Rigtig god og hurtig kommunikation, kan varmt anbefales
God webhop og lynhurtig levering, endda med en lille vareprøve i. Perfekt og handler der meget gerne en anden gang.
Handler gerne her igen. Gode priser og hurtig levering:)
Jeg er meget tilfreds med de bestillinger jeg ind til videre har fået leveret
Jeg købte Zylkene til min hund, jeg fik dem allerede få dage efter, og så lå der en pakke tyggegummi i æsken :-)
Jeg hat nu handlet flere gange hos Webapoteket og hver gang super leveringer
samt gode produkter.
Skønt med en website, hvor man hurtigt får sine varer leveret til døren OG sparer penge!
Priserne inkl. fragt er billigere end i butikkerne. Og jeg fik endda mine varer hurtigt og i den flotteste indpakning.
Kan klart anbefales :)
Som overskriften siger, hurtig levering og billige vare, kan klart anbefales.
Mvh. Winnie