We are hiring!

Antwoord van Webwinkelsoftware

[DATE]

[REPLY]

Webwinkelsoftware Logo
Klanten zeggen: »Laaiend enthousiast« »oranjefan-shop« »Goed aanbod, goede service!« 70
Uitstekend
9.4 van 10

70 klanten beoordelingen
Beoordeel

www.kitesurfshop.com

Na 3 jaar bij een andere webshop bouwer overgestapt naar SEO Shop. Gelijk vanaf het begin viel het gebruiksgemak van de backoffice op. De overstap verliep vrijwel moeiteloos. Goede klantenservice duidelijk en to the point.

Featured review of Webwinkelsoftware

Laaiend enthousiast

De vormgeving en de gebruiksvriendelijkheid zijn nergens anders op vergelijkbaar niveau voor zo´n lage prijs te verkrijgen. Tevens is de service die bij het opstarten en de beginfase van de webwinkel wordt geleverd zeker de (lage) prijs waard! Ook wat betreft de vindbaarheid in de zoekmachines ben ik dik tevreden met SEOshop. Ik zou dit platform dan ook aan een ieder aanraden die op een laagdrempelige manier een strakke en goedlopende webwinkel wilt starten! Ga zo door SEOshop team!

• Rene
  • Houten, NL

oranjefan-shop

..............

• Ad
  • Roosendaal, NL

Een tevreden klant

Na verschillende jaren met andere software gewerkt te hebben kwam ik op SEOshop terecht. Alle specificaties bekeken en net als zovelen claimden zij de besten te zijn. Nu ben ik een korte tijd bezig maar ben uiterst tevreden. Alles gaat vrij eenvoudig en zelfs met de standard template ziet het er superprofessioneel uit. Een enkele keer een ticket geschreven met een vraag maar hij was nog niet verstuurd of ik werd al gebeld. Complimeneten tot nog toe.

Mildcosmetics.com vetrouwt op SEOshop

Voor online webshop voor natuurlijke en hypoallergene make up & cosmetica Mildcosmetics.com staan kwaliteit en service hoog in het vaandel. Daarom vertrouwen wij op het e-commerce platform en de uitstekende service van SEOshop.

SEOshop: een aanrader!

Backoffice systeem waarmee je je gehele webwinkel kan beheren is zeer gebruiksvriendelijk en je hebt meteen alles wat je nodig hebt om een webwinkel te starten.

Daarnaast is SEOshop zeer gefocusseerd op SEO. Zo kun je gemakkelijk overal meta tags inzetten. Alles werkt zeer gebruiksvriendelijk. (naast het feit dat templates bewerken zonder html/css te editen zeer beperkt is.)

Helaas zijn extra modules niet allemaal gratis. Zo kun je niet direct je css/html code's editen en is er slechts één gratis template.

Hoe dan ook, een aanrader mocht je een webwinkel willen beginnen. Ben je al een tijdje bezig dan raad ik het je alleen aan als je een custom template laat maken.

Webwinkelsoftware

Goed aanbod, goede service!

Niets mis mee, dus de volle 5 sterren, ik raad het iedereen aan!

Webwinkelsoftware

Seoshop helpt ons op weg !

Sinds kort werken wij samen met Seoshop.
Geweldige service en een echte aanrader voor iedereen die een webshop wil beginnen,
In 14 talen maar liefst !

Wij hopen op een lange samen werking met seoshop !

www.bruidsjurkenbestellen.nl

Een aanrader voor iedereen

Ik ben nu met mijn tweede webshop begonnen met SEOshop en het werkt perfect. Het is simpel om producten toe te voegen, statistieken te bekijken en bestellingen af te ronden.

Dus zeker een aanrader!

• Hugo
  • arnhem, NL

Zeer tevreden

Net begonnen met een nieuwe webwinkel en tot nu toe is de service top.

Zeker een aanrader om een webshop mee te beginnen.

de oplossing seoshop!!!

Wij werken nu 2 jaar met deze jongens en zijn ronduit tevreden.

Verder hopen wij in de toekomst dat deze mensen nog veel voor ons kunnen gaan betekenen.

Ga zo door!!! en maak er wat moois van.

Groeten Goldbusiness.nl

Webshop voor digibeet

Ik was erg huiverig om er zelf aan te beginnen, maar met het team van Seoshop kom ik er zelfs uit.

groeten Eric

Perfect Service

Hulp was perfect, zorgen die voor je gemaakt wordt om je probleem was perfect, ben erg blij dat ik bij seoshop zit.

Het werkt voor mij!

Het grootste voordeel van SEOshop is dat meerdere webwinkels vanuit één back office te bedienen zijn. Ik heb momenteel drie webwinkels bij SEOshop lopen en de vierde ga ik binnenkort verhuizen. De import/export functie is daarbij erg handig. Zeker een aanrader voor de zoekende kiezers.

Webwinkelsoftware

Een aanrader voor de programmeur!

Voor designers & programmeurs is de template editor echt een uitkomst! Ik kan zelf heerlijk sleutelen in de code en mijn nieuwe template gaat binnenkort online. Ook is de back office gebruiksvriendelijk en voor iedereen te gebruiken.

Zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden over de stand van zaken. Laatst heb ik een van de nieuwe templates geïnstalleerd en het ziet er direct een stuk beter uit. Tevens heb ik de designer van SEOshop mijn webwinkel laten vormgeven wat erg goed gelukt is.

Webwinkelsoftware

Topkwaliteit voor een lage prijs

Ongeveer een jaar geleden ben ik begonnen bij SEOshop. Ik had meteen door dat wanneer ik voor een maatwerk webwinkel zou kiezen, ik vele malen duurder uit zou zijn. Nu ben ik €24 per maand kwijt terwijl ik over een volledig systeem beschik.

great system

I'm new with this system, so i'm still learnin. But what i can say is: It's a clear program. I will review it afther a mount again if you mail me. than i can say more about it.

Thanks for asking.

Cheers

Webwinkelsoftware

The system working just fine

I think the system working just fine. It is good that can look at the different sites individual. Maby it is good that you can search in the system at all sites. Then you don't have to ask from clients from which site they ordered.

Webwinkelsoftware

Goede support waar je op kunt rekenen

Ik ben redelijk nieuw in de webwinkel business en heb moeite gehad met het opstarten van een professionele webwinkel. Gelukkig hebben de support medewerkers van SEOshop mij goed van start geholpen en maak ik nu voldoende omzet om mijn oude baan op te zeggen.

Aangenaam verrast

Vergeleken met de vele aanbieders van webwinkelsoftware op het internet is mijn keuze op seoshop gevallen! Dit ivm de makkelijke toegankelijkheid van de software en de hands on approach van de klantenservice afdeling! Tevens ben ik erg tevreden met de vindbaarheid in de zoekmachines van mijn webwinkel! Kortom een top systeem, ga zo door!

Webwinkelsoftware

SEOshop is de keuze van Cortana!

Na jarenlang met Magento te hebben gewerkt hebben we bij Cortana begin 2012 de overstap gemaakt naar SEOshop.

SEOshop bied voor 24 euro per maand dezelfde mogelijkheden als een custom Magento installatie a 10.000 euro en zorgt ervoor dat je als webwinkelier altijd up-to-date blijft met je webwinkelsoftware.

SEOshop is het systeem als je je als webwinkelondernemer niet wilt bezig houden met de techniek maar met de verkopen!

• Desmond
  • 2 Beoordelingen

Zeer aan te raden!

De software is zeer goed en eenvoudig te gebruiken, het SEOshop team is kundig en vriendelijk en de reactietijden bij eventuele vragen zijn zeer kort. Een perfecte partner op het gebied van webwinkel software.

• Joeri
  • Geverifieerde koper

Zeer professioneel E-Commerce platform!

Momenteel net van start gegaan met mijn eigen "seoshop" en ben tot nu toe zeer tevreden.
Goede en snelle service, strak design en een zeer goede usability.
Van alle alternatieven op de markt, is SeoShop zeerzeker de meest volwassen versie van allen. Echt een aanrader voor e-tailers!

Zeer goed!

Mijn ervaringen met Seoshop zijn zeer positief. Technische aanpassingen welke benodigd waren om bijvoorbeeld het certificeringproces van Thuiswinkel.org succesvol te doorlopen werden op korte termijn uitgevoerd. Het platform waarop de winkelsoftware draait ervaar ik heden ten dage als zeer stabiel. De medewerkers van de helpdesk zijn deskundig en zoeken samen (en snel) naar oplossingen.

SEOshop is TOP!

SEOshop is een must voor webwinkels; het is laagdrempelige,gebruiksvriendelijke webwinkelsoftware, waarmee je binnen no-time een professionele webwinkel maakt en je een zeer duidelijk overzicht hebt over je klanten, orders en facturen. Het dashboard waarop je in één oogopslag je omzetontwikkeling, dagomzet, bezoekers, etc. kunt zien is een superhandige tool.

Webwinkelsoftware

Zo hoort een bedrijf te zijn!

De gedachte om een webshop te starten zat al een lange tijd in mijn hoofd. Ik ben dan ook blij dat ik, ondertussen alweer een aantal maanden geleden, SEOshop heb gevonden en ben, na onder de indruk te zijn van de werking van het hele systeem, aan de voorbereiding voor mijn webshop begonnen. Dankzij alle integraties, het mooie design en eigenlijk gewoon het systeem in het algemeen samen maken SEOshop een geweldig e-commerce platform. En als ik dan tegen problemen aanloop zijn er de medewerkers die je maar al te graag helpen en bijna altijd binnen 24 uur antwoorden. Dit is hoe een bedrijf hoort te zijn: prestigieus, zoals ze het zelf al mooi zeggen, een goede service en een georganiseerd geheel.

• Eddy

Grandioos

SEO SHOP levert uitstekende webwinkels. Uitermate SEO vriendelijk en een echt compleet systeem. De ultieme basis voor een professionele webshop.

Enorme groei doorgemaakt

Wij maken reeds enkele jaren gebruik van SEOshop en hebben het bedrijf enorm zien groeien.

Goede bereikbaarheid voor service.
Erg simpel in gebruik.
Vriendelijk personeel.

Gemakkelijkste E-commerce software op de markt.

Webwinkelsoftware

Ik ben zeer tevreden met het product, het heeft mij zeer goed geholpen!

Ik heb best een tijd moeten zoeken naar de juiste, tot ik hierbij belande. Ik had geen betere kunnen vinden! Echt top!

Thuis in eigen winkel

SEOshop heeft een nette, snelle service bij vragen, zowel telefonisch als via de mail. Medewerkers hebben me (vast zo nu en dan met veel geduld :-) ) goed op weg geholpen met het thuisraken in de software van mijn eigen webwinkel. Software heeft best veel mogelijkheden voor een leek, maar is gebruiksvriendelijk. Prima te doen!

• Erik
  • Geverifieerde koper

Snelle en prettige webwinkel met goede SEO

Ik gebruik de webwinkelsoftware van SEOShop inmiddels bijna 2 jaar en ben erg tevreden over de gebruiksvriendelijkheid en de snelheid van de website. Bovendien lijkt google erg gecharmeerd van de SEOShop software, het was een "kleine" moeite om voor mijn belangrijkste keywords op #1 te komen.

Nog een voordeel is dat je zelf geen enkele update hoeft uit te voeren (wat soms een lastig gebeuren kan zijn). De mensen van seoshop zorgen dat het systeem altijd up to date is.

Top applicatie!

Alles wat ik nodig heb zit erin en als ik een vraag heb wordt deze snel en deskundig beantwoord.

Webwinkelsoftware

Seoshop is gewoon super. Zowel het systeem als de mensen erachter.

SeoShop blijft gewoon het beste webwinkelsoftware systeem. Wij hebben onze webshops oa onder Magento gehad maar dit kan voor ons niet tippen aan Seoshop.

In ons geval waren wij teveel tijd kwijt met het onderhouden van de magento webshop waardoor wij vorig jaar de overstap naar Seoshop gemaakt hebben. Dit was een enorme verademing. Eindelijk weer tijd over om te ondernemen!

Webwinkelsoftware

SEOshop maakt waar wat anderen alleen maar beloven

Reeds anderhalf jaar naast mijn gewone winkel Kookado, ben ik de webwinkel kookadoshop.nl gestart via SEOshop.
In 1 woord perfect systeem, klantvriendelijk en eenvoudig in gebruik. Sinds kort een 2e webwinkel via hen gestart en volgend jaar komt er een 3e webwinkel bij. Enige puntje is dat bepaalde funkties nog klantvriendelijker moeten zijn/worden dan dat ze nu al zijn. Dan is het helemaal 100% top !

Webwinkelsoftware

goede service, goed product en simpel in gebruik

Snel online en erg makkelijk in gebruik.
Ook voor de klanten die bij je bestellen erg duidelijk.
Je word ook veel beter in google gevonden met producten.

Veel dingen zijn makkelijk aan en uit te zetten zoals online betalingen (ideal etc).

goede prijs/kwaliteit verhouding!

Webwinkelsoftware

Beter kun je het niet wensen...ehm...misschien hier en daar een puntje op de "i"

Service: adequaat en snel
Bereikbaarheid: prima
Software: het doet prima, om een tijdje wat nieuwe functies

Gebruiksvriendelijke webwinkelsoftware

Ik ben erg te spreken over de software die SEOshop aanbiedt. Ondanks dat het een huurwinkel is, zijn er snel updates die van belang zijn in een snel veranderende markt.

De backoffice is heel gebruiksvriendelijk en zelfs te gebruiken van een leek.

Het enigste nadeel zijn de templates. Wij vinden het raar dat als je al een abonnement hebt, dat je bij moet betalen per maand voor een template. De basis template is gewoon te zakelijk en de nieuwe template is heel gaaf, maar voor een kleine onderneming gewoon te duur.

Antwoord van Webwinkelsoftware

Beste Tim,

Wij zijn bezig met de ontwikkeling van nog meer templates. Een enkele zal gratis beschikbaar worden gesteld, daar waar de kosten voor het ontwikkelen hoger zijn, zal er een kleine maandelijkse vergoeding worden gevraagd.

• Anne

Goede service!!!

De software die SEO shop biedt is eenvoudig in gebruik, ook voor de startende ondernemer met weinig kennis van zaken. Bij vragen kan ik altijd telefonisch contact opnemen, en word ik goed geholpen door een professioneel team medewerkers. Ze denken met je mee om van je webwinkel een succes te maken, en dat vind ik een fijne manier van samenwerken. Top service!

Webwinkelsoftware

Goed platform. Goede functies.

Een zeer goed platform met goede functies. Verbeterpunten zijn de prijzen voor add-ons en een stukje klantenservice maar 100% aan te raden voor beginners met weinig verstand van zaken.

4/5 sterren.

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten