[REPLY]
Snelle service, goed product, zeker aan te raden ben al 4 jaar klant
Duidelijke handleiding om update te downloaden en te installeren. Verlengen is zo gebeurd.
Je zult het maar op je computer hebben,ik het zelf al jaren .
Met Vriendelijke Groet,
Eef
het gemak waarmee de bestelling kon worden geplaatst en afgerond ( in het weekend) beviel heel goed
eenvoudige en vlotte installatie, alleen de verwijderlink voor oude antivirussoftware werkte niet.
Duidelijke site, goed beschreven hoe te installeren.
is goed alleen jammer dat het politievirus er toch door heen kwam.
Het verlengen van de licentie voor de anti virussoftware was een fluitje van een cent.
De te volgen procedure wordt duidelijk aangegeven.
Na de installatie, wat niet van een leien dakje ging, de software uitgetest.
Had een pc staan die 343 dagen niet meer geupdate was ivm expire datum.
Ik kreeg via een gratis scanner verdoem en nogal wat over mijn heen dat mijn PC te besmet was, met 990 fouten.
Eset geprobeerd, komt niet verder dan 16 fouten, waarvan 15 niet te herstellen was.
Of ik nu een goed product heeft, is mij niet duidelijk.
Snap best dat gratis scanners producten willen verkopen, maar het verschil was wel erg groot.
Goed product dat doet wat je verwacht zonder op de voorgrond te treden.
Bij het downloaden van een update voor een programma, lukte het mij niet die download te regelen. Nadat ik de site had geraapdleegd, bleek uit de daarop volgende correspondentie dat het iets te maken had met de instellingen van mijn virusprogramma. het is me uiteindelijk gelukt, dankzij de voortreffelijke hulp van medewerkers bij Wekker Automatisering.
Tijdig bericht van verlopen abonnement. Makkelijk betalen en zeer snel verwerkt
Al jaren mijn keus van virusscanning. Betaalbaar en vooral snel.
Geen zware app die je laptop of pc helemaal in beslag neemt.
Pas op. Spelletjes van EA games via Origin worden geblokkeerd. Dit komt omdat Eset nou juist de poorten gebruikt die EA games nodig heeft.
Onlangs heb ik NOD32 bij Wekker Automatisering aangeschaft.
Echter door een foutje in mijn systeem kreeg ik het niet aan de praat.
Vervolgens een mailtje gestuurd naar de beheeder van Wekker Automatisering en ik werd binnen een paar uur al terug gebeld.
Na de telefonische ondersteuning werkte alles binnen enkele seconden.
Ook de verlenging van mijn NOD32 ging snel.
Betalen en binnen 5 minuten een link toegestuurd gekregen waar en hoe ik kon verlengen.
Ik geef Wekker Automatisering Wekker Automatisering een 9 voor service.
Een 9 voor snelle levering en afhandeling.
En een 9 voor goed vertrouwen.
Bij Wekker Automatisering weet je dat je aankopen veilig en gewaarborgd zijn.
Zeer goede service. Kreeg zeer snel al de mail met inlogcodes en dat op zondag!
Na een duidelijke website en bestellingsoverzicht zeer snel de juiste gegevens binnengekregen om nod32 te verlengen.
Ik gebruik het al jaren, lage systeembelasting en eenvoudig in gebruik
ik ben blij dat ik deze beveiligingsoftware heb aangeschaft.
Ik vind Eset NOD32 de beste antivirus software die ik tot nu toe heb gebruikt.
Het valt alle ongewenste invloeden van buiten aan en stopt ze echt aan de poort. Ik kan op elke site surfen zonder bang te hoeven zijn dat ongewenste programma's zich automatisch nestelen op mijn computer.
Mocht er een indringer zijn, dan wordt je gewaarschuwd doordat het icoontje een andere kleur krijgt. Die indringer krijgt echt geen kans om in je computer een kijkje te nemen.
Ik ben blij dat ik een aantal jaren geleden de stap het gezet om NOD32 aan te schaffen en te gebruiken. Het wordt door mij ook aan iedereen aanbevolen.
In de afgelopen jaren heb ik verschillende producten gebruikt. Dit product biedt een goede prijs- prestatie verhouding. Verlenging licentie verloopt snel en gemakkelijk. Toen ik na een update een door mij niet op te lossen technisch probleem had werd ik telefonisch vriendelijk en effectief geholpen. ESET NOD 32: een aanrader.
de upgrade is makkelijk te doen via de stappen in de mail maar je kunt ook met de code via het updateknopje in het programma zelf meteen updaten, Nod vangt alle bedreigingen goed weg voordat ze problemen geven nooit problemen gehad gewoon goed, makkelijk betalen en goeie service bij Wekker.
Mijn bestelling snel en adequaat geregeld
Ik ben nu een paar jaar klant en uiterst tevreden. Bij vragen wordt je altijd vriendelijk en met geduld geholpen. En natuurlijk is mijn computer zeer goed beschermd. Ik heb nog nooit een probleem gehad. Dus zeer aan te bevelen!
Bevalt mij prima er is geen vertragende werking van het systeem, en de updates werken goed
Hoi,
Bedankt dat je mij zo snel weer veilig hebt kunnen laten werken.
Altijd tot wederdienst bereid.
Gr.
Hans
makkelijk in gbruik en bediening ook prima met updates
het was even zoeken voor ik op het goede adres was. daarna uitstekend!
wekker geeft uitstekende service en ik kan dit bedrijf aan iedere computergebruiker aanbevelen.
leo