[REPLY]
Als je wat wil kopen om je computer te beschermen dan zou ik wekker zeker aanraden
Super service > ik ben na een pc crash zeer snel geholpen (binnen 10 minuten na mijn eerste verzoek tot ondersteuning had ik mij licentie gegevens alweer en was de pc weer veilig) en vlak daarna met het verlengen van mijn licentie en overstap naar Smart Security. Ik ben erg kritisch en geef zelden in beoordelingen een 10 maar nu zonder twijfel.
De software is makkelijk te installeren werkt goed en snel zonder de prestaties van de pc te vertragen.
Bij eventuele problemen direct contact en per ommegaande een mail met oplossing, ik heb 6 machines er mee uitgerust en vind het een perfecte prijs/kwaliteitsverhouding
Heb voor de eerste keer gebruik gemaakt van de diensten van dit bedrijf en ben helemaal tevreden.
Na wat geklungel van mijzelf ... ik kreeg de oude versie niet verwijderd ... werd ik geholpen via de telefoon en was alles binnen 3 minuten geregeld. Ik gebruik NOD32 al vanaf 2001 en wil niks anders. Het programma doet wat het moet doen en zit niets in de weg.
nog maar kort in gebruik maar zover ik het kan overzien is het een goede keus.
Al enige jaren maak ik gebruik van Eset Smart Security.
Site, uitleg is allemaal zeer duidelijk en werkt prima.
Downloaden, installeren nog nooit 1 probleem gehad!!
(Is ook de reden waarom ik hier weer steeds terugkom).
Al 4 jaar gebruik ik NOD als virusscanner. Nog nooit problemen gehad. Ik heb het gevoel dat ik voor relatief weinig geld een goede bescherming heb.
Daarnaast is het verlengen en upgraden een makkie.
Een goed antivirusprogramma dat niet de hele computer langzamer maakt. Zeker een prima aankoop en het verlengen meer dan waard!
Zeer makkelijke website, goede service en snelle levering. Bestel hier nu al 3 jaar op rij mijn eset nod en ben zeer tevreden.
Vertrouwd en prima produkt. Goede helpdesk.
super klantvriendelijk heldere antwoorden op vragen en duidelijke instructie bij verlenging
De kunst is om iemand wat uit te leggen,
om het op afstand te doen is echte KUNST.
Vriendelijk en netjes en op het juiste tijdstip gebeld volgens afspraak.
Op de schaal van 1 tot 10 een 9
geen opmerkingen over Wekker Automatisering
Bestelling is snel via de mail binnengekomen. Sneller dan ik had verwacht.!!
een eenvoudige viruscanner die makkelijk in het gebruik is
Ik begreep niet waarom ik tot 14 dagen vóór het verloop van mijn licentiedatum moest wachten om deze te verlengen.
snelle reactie, duidelijk en alles netjes geregeld.
Ik kan je dit product aanraden. Ik gebruik het nu al heel wat jaar en heb er tot nu toe alleen nog maar positieve ervaringen mee.
verlenging abonnement eenvoudig en probleemloos.
Gekregen waar ik naar vroeg
Snel geleverd na betaling
(nog) geen vervelende mailtjes van allerlei vage aanbiedingen.
2e jaar virusscanner gekocht, geen enkel probleem.
De handleiding en uitleg voor de installatie van het
programma was zeer overzichtelijk, duidelijk en gebruiksvriendelijk. Werkt perfect.
Ik ben er zeer tevreden over.
alleen maar goeds goed uitleg en zeer vriendelijk
perfecte virusscanner en eenvoudig te installeren en te gebruiken. Geen spam of ongewenste emails.
alles overzichtelijk en makkelijk te vinden en te regelen niets mis mee
Het bestellen / verlengen is altijd gemakkelijk. Fouten door mijzelf gemaakt worden altijd prima opgelost. Snelle (re)actie. Kortom: zeer goede service.
Ik gebruik het al jaren zowel op mijn desktop als laptop. Ben zeer tevreden.
Goed virus programma voor ons.
Verwerking, zowel betaling als versturen software via internet, zeer goed.
de uitleg van pc problemen worden rustig uitgelegd, en dat is voor oudere mensen HEEL belangrijk
Ik koop mijn antivirus via Wekker. De procedure om te bestellen of te verlengen wordt door Wekker vergemakkelijkt. Lekker simpel en snel.
Snelle levering, goede service. Er gaat overal wel eens wat mis maar dat wordt dan ook snel en goed opgelost.
de bestelling word snel geleverd en de beschrijving van het gekochte artikel staat er goed en duidelijk in.
Ik heb voorheen ook altijd met NOD32 gewerkt maar door een domme vergissing van mij het product niet verlengt.
In de tussen tijd verschillende virus-programma's uitgeprobeerd en getest en toch weer terug gekomen bij NOD32.
Persoonlijk kan ik iedereen deze scanner aanbevelen de werking is goed mijn computer geeft door deze scanner geen vertragende werking wat ik bij vele andere wel bemerkte.
En wat ik zeker belangrijk vind dat ik zelf kan zien in mijn log wat er gebeurd en hier ook de nodige instellingen na kan doen, kort weg voor mij TOPPIE.
Prima software,goede service