We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

123bloemenbestellen Beoordelingen

123bloemenbestellen Logo
Klanten zeggen: »Prachtige boeketten en bloemstukken« »Prima bedrijf« »leuke site mooie goede kwaliteit bloemen« 31
Goed
7.9 van 10

31 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (31)

Featured review of 123bloemenbestellen

Prachtige boeketten en bloemstukken

Ik mag dan wel een bekende van dit bedrijf zijn, maar dat neemt niet weg dat ik geen positieve beoordeling mag posten natuurlijk.

Het grootste positieve punt zijn de prachtige handgemaakte boeketten en bloemstukken die in eigen winkel worden vervaardigd. De prijzen zijn niet het goedkoopst maar ook zeker niet de duurste.

Kwaliteit en prijsverhouding is goed in balans.

Prima bedrijf

Ik heb vorige week voor de vierde keer rouwwerk besteldt en dat is wederom prima verzordt,dit maal is er zelfs nog contact opgenomen met mij i.v.m een ongewone situatie en dit is perfect opgelost.
P.S ik bestel geregeld bloemen en rouwwerk omdat ik een lief en leed potje beheerd en ben uiterst tevreden over dit bedrijf!!!!!!!!!!!!!!!

123bloemenbestellen

goede en snelle service (ook op koninginnendag !)

Was even een probleem dat de vervoerder een ongelukje met het stuk heeft gehad maar dat is naar volle tevredenheid snel en goed opgelost !
Nogmaals bedankt !

123bloemenbestellen

Deze klantenbeoordeling is gemeld bij de klantenservice voor de schending van onze richtlijnen voor het schrijven van klantenbeoordelingen.

De klantenservice is in het proces deze klantenbeoordeling te onderzoeken.

Naar aanleiding van dit onderzoek, zal het worden geschrapt of teruggestuurd worden naar Trustpilot.

Zie hier onze richtlijnen voor klantenbeoordelingen.

123bloemenbestellen

leuke site mooie goede kwaliteit bloemen

leuk hoor deze site zo komen je bloemen ook bij degene die je wilt al wonen ze aan de andere kant van het land

123bloemenbestellen

Goede service en uitstekende kwaliteit.

Wij bestellen met regelmaat boeketten via deze online bloemenwinkel!
Omdat wij erg goede ervaringen hebben met dit bedrijf willen wij via deze portal dit bedrijf aanprijzen.

De service is altijd klantvriendelijk gericht en de kwaliteit van de bloemen zijn super. De boeketten staan gemiddeld 7 dagen mooi op de vaas.

Met een vriendelijke groet,
Dimitris

Een klantvriendelijk bedrijf

heb laatst bloemen besteld bij dit bedrijf. Mijn grootste verbasing was dat er een ambachtelijke bloemenwinkel schuil gaat achter dit bedrijf!
Het boeket wat ik voor mezelf bestelde was werkelijk waar fantastisch, nog mooier dan op de foto.

Hierbij wil ik jullie ook hartelijk bedanken voor de goede service.

Een fantastisch boeket!!

heb een boeket bloemen laten bezorgen bij een vriend, de reacties waren erg positief. Ik heb het boeket ook gezien op de foto en het lijkt erg goed op de productfoto. Ik weet waar ik in de toekomst mijn bloemen kan bestellen..,

123bloemenbestellen

Wat een mooi fleurig en origineel cadeau

Ik heb afgelopen week een prachtig pioenenboeket van mijn zoon gekregen. Was erg verrast en zag er ook prachtig uit, echt een aanrader!

123bloemenbestellen

Een echt feestelijk cadeau!

Dinsdag 22-2-'11 kreeg ik een prachtige bos tulpen met een vaas via dit bedrijf. Het geheel zag er heel mooi uit. Ook wil ik graag een opsteker geven voor de verpakking. Klasse! Het was een echt feestelijk cadeau.

123bloemenbestellen

Het valentijnsboeket staat nog steeds mooi!!

Mijn vriendin geniet vandaag de dag nog volop van de mooi bos rode rozen die ik van deze webwinkel bloemist heb besteld. Ze garanderen sowieso 5 dagen vaasgarantie maar in mij geval staat hij dus al dikke 10 dagen mooi op de vaas. Superrr cool

123bloemenbestellen

De Schoon schijnt weer in huis ondanks dat het buiten regent

Vanwege een zaken reis kon ik niet op de verjaardag van mijn Tante zijn, maar wou toch even een klein presentje geven. Via Google gezocht naar een webwinkel die bloemen verkocht en zo kwam ik bij 123bloemenbestellen terecht.
Precies op de juist datum zijn de bloemen afgeleverd, en mijn tante was helemaal tevreden. Ik dus ook ! Zeker voor herhaling vatbaar! Nogmaals super bedankt!

Super boeket!

Mijn vriendin was enorm verrast met het mooie valentijnsboeket! Ze werden in perfecte staat afgeleverd en we genieten er nu nog van.
Al met al erg goede en snelle service, een aanrader!

geen fleurig boeket

Voor mijn ouders trouwdag had ik een fleurig boeket besteld met mooie gekleurde bloemen. Mijn ouders kregen wel op tijd de bloemen, maar niet de fleurige kleuren zoals op de foto. Nee ze kregen een blauw wit boeket met een zwarte papier erom heen, niet bepaald fleurig.
Ik heb nog gemaild, kreeg eerst geen reactie, later (na nog een mail van mij)wel, ze zeiden dat ze het gingen uitzoeken. Tot vandaag de dag niks meer van ze gehoord en we zijn alweer 4 weken verder. Erg jammer.......
Hier bestel ik dus niets meer en dat laat ik aan iedereen weten.
Een foutje is menselijk, maar dan kan je toch nog wel gewoon reageren op een mail.

123bloemenbestellen

Optimaal genoten van een prachtige bos

Mijn dochter uit Australie heeft via dit bedrijf een boeket besteld voor mij.
Ik was emotioneel verrast toen ik las dat het boeket van mijn dochter kwam. De vaasgarantie van minimaal 5 dagen is ruimschoots overschreden met wel 7 dagen. Ik heb dus 12 dagen een geweldige bos bloemen op tafel gehad.

Een foto hiervan heb ik naar mijn dochter gestuurd. Erg dank voor de goede service en kwaliteit van de bloemen.

Snelle service

Ik had een boeket besteld via deze webwinkel allleen kreeg een onbekende stroing. Ik mailde gelijk naar dit bedrijf en kreeg binnen 5 minuten een reactie terug, en dat op een zondag. Ze hebben de bestelling keurig op tijd afgeleverd en mijn ontvangers waren erg verrast door het mooie boeket.

123bloemenbestellen

Ontroerd om het mooie rouwboeket

Wij hebben bij dit bedrijf een rouwboeket besteld voor een goede vriendin van ons. De bloemen waren boven verwachting en wij willen dit bedrijf hierbij ook erg hartelijk bedanken.

Snel en overzichtelijk

Ik bestel met regelmaat bloemen bij deze organisatie en ben bijna altijd tevreden. Ik heb een keer een misser gehad, maar dat werd goed opgelost door deze bloemist. Hartelijk dank voor uw trouwe service

Bloemen

Wij hebben hedenmorgen een bouquet bloemen mogen ontvangen van dit bedrijf.
Het bouquet hebben wij erg mooi gevonden en zag er goed verzorgd uit.
Van ons alle lof over deze bestelling.

Groeten A. de Waardt

123bloemenbestellen

Bloemen binnen 2 dagen verlept en de bloemen waren gewoon neergezet voor de deur terwijl er niemand thuis was.

Na reclames een mail ontvangen van 123bloemenbestellen en daar was een bloemenbon beloofd voor nieuwe bloemen. Maar nu na 3 maanden nog steeds niets ontvangen en op herhaaldelijke mails volgt totaal geen reactie.Voor mij dus een zeer onbetrouwbaar bedrijf, komt hun afspraken totaal niet na.

Goede ervaringen zoals altijd

via verschillende websites bestel ik wel eens een bloemetje, de laatste paar keer ook via 123bloemenbestellen.nl
Het bestel proces op de website zou wel iets sneller mogen verlopen, maar eenmaal besteld wordt de bestelling goed uitgevoerd. Hun producten worden in goede stevige dozen afgeleverd, bloemen staan zelf op water, geheel waterdicht.

Al met al vind ik www.123bloemenbestellen zeer bijzonder

123bloemenbestellen

Zelden z'n mooie bos bloemen ontvangen!

Ik als echte bloemenliefhebber was overdonderd door een prachtige bos bloemen waarvan ik dacht dat je die alleeën bij de beste bloemisten kon krijgen, tot mijn verbazing deed inzien dat deze bos van een webwinkel kwam... Ik heb geen op of aanmerkingen van deze bloemenleverancier, gewoonweg briljant

Wat een verrassing...!

10 augustus hebben wij via 123bloemenbestellen een prachtig boeket mogen ontvangen. Dit wil ik via deze weg aan andere orienterende bezoekers laten weten.

De aflevering was uitstekend; nooit eerder zo'n goed verzorgd en
beschermd boeket ontvangen en het boeket was ook heel mooi.

Dus: wat ons betreft een 10!

Voor ons ook een stimulans om zelf hier ook eens te bestellen.

123bloemenbestellen

Onbetrouwbare zaak. Bestel hier niet!

Ik heb een bos bloemen besteld, die ik vervolgens direct telefonisch geannuleerd heb. Ik had echter al betaald via ideal. Volgens de eigenaar was het geen probleem. Het geld zou gewoon terug gestort worden op mijn rekening. Heel veel emailtjes en telefoontjes later heb ik het geld nog niet binnen. Elke keer weer met een reden als: o, wat raar. Ik snap ook niet hoe dat kan. Hij staat er hier gewoon als creditering in de ordner. Ik zal weer even contact opnemen met 'het bedrijf' dat de creditering regelt. En vervolgens hoor je weer niks, kun je zelf WEER bellen en NOG STEEDS HEB IK MIJN GELD NIET TERUG!!! Zeer klantontvriendelijk en onbetrouwbaar deze zaak. IK BESTEL HIER NOOOOOOIT MEER!

Antwoord van 123bloemenbestellen

Door een administratieve fout is er door ons inderdaad geld te laat terug gestort aan deze mevrouw.

Via deze weg wil ik wel laten weten, dat het geld onlangs is terug gestort en dat zelfs bij de grootste organisaties wel eens een administratieve fout voorkomt.

123bloemenbestellen

Dag te vroeg bezorgd, geen respons (Avoid - delivery one day early)

Dit is geen bedrijf maar een web site. Er is geen klantenafdeling, er wordt alleen afgerekend. In mijn geval werd de bos bloemen een dag te vroeg bezorgd vijf buren verderop (zo leer je nog eens wat mensen kennen). Ik heb nog steeds geen respons na een klacht twee weken geleden.

This company is just a front for a payment service. I ordered an expensive bunch of flowers and they were dropped at a random address down the road, one day early. My conclusion: give them a miss.

Antwoord van 123bloemenbestellen

Wij zijn wel degelijk een luxe bloemenwinkel en verkopen daarmee onze eigen gebonden boeketten via de website www.123bloemenbestellen.nl

Indien er op het moment van aflevering niemand thuis is, proberen wij het boeket bij één van de aanwezige buren af te leveren. Vervolgens doen wij een "Niet thuis" briefje in de brievenbus van de ontvanger dat wij het boeket bij de buren op nummer x hebben afgeleverd.

Gezien wij verse producten leveren is het van belang dat deze sowieso worden afgeleverd. Zouden wij boeketten terug laten sturen gaat dat tenkoste van de mooie bos bloemen, die u dus via het kaartje in de bus wel heeft ontvangen.

Dat de bos bloemen een dag te vroeg is afgeleverd is echter wel ons aan te rekenen.

Gelukkig komen deze te vroeg bezorgde bloemen zelden voor.

123bloemenbestellen

Onbekend of de bloemen nou bezorgd zijn

Voor een verjaardag iemand bloemen toegestuurd. Er zijn wel bloemen binnen gekomen, maar met een andere naam. Hierop tot tweemaal toe via mail reactie gevraagd of dit het boeket van ons was, maar daarop krijg je geen reactie.

Antwoord van 123bloemenbestellen

Door een menselijke fout zijn er twee kaartjes verwisseld, waardoor u een prachtig boeket kreeg met een voor u onbekende afzender.

Ondanks de afzender, die inmiddels wel bekend is gemaakt. hopen wij dat u wel heeft kunnen genieten van de mooi bos bloemen.

3 x top = perfect

Ik heb bij dit bedrijf 3 verschillende boeketten tegelijk besteld en laten afleveren op 3 verschillende adressen in Nederland.

Alle boeketten werden keurig afgeleverd, al was er één aan de late kant.
De boeketten hebben volgens de ontvangers ruim een week gestaan, waarvoor mij grote complitmenten.

Verder vond ik de acties naar de betaalpagina's éénvoudig en makkelijk te doen. Het was voor mij namelijke de eerste keer dat ik op internet bloemen kocht, maar ga dit zeker vaker doen bij dit bedrijf.

zeer smaakmakend en verrassend

De aflevertong was correct en zag er zeer verzorgt uit. De bodem
van de doos was nat . De bloemen zelf zaten in folie verpakt en er was nog
voldoende water in om ze vers te houden. Al met al zeer in de smaak gevallen
en verrassend.

Rouwstuk

van het weekend een stuk daar besteld om maandag te leveren. maandag gebeld of het goed was gekomen en ja hoor, het zou geleverd zijn via andere bloemist. Wat schets onze verbazing dat het helemaal niet geleverd is. Waar het stuk gebleven is blijft een groot raadsel. Bezorgende bloemist zegt bezorgd te hebben op maandag. Feit is dat er dinsdag bij de creamatie geen bloemen van ons lagen. Nu heeft de nabestaande een sympathieboeket gekregen, maar ik vind dat het niet kan hoor, bij een bruiloft, feest, geboorte of wat anders mag het te laat komen, maar bij een crematie pertinent niet dus

Bloemen werden niet geleverd

Bloemen zouden bezorgd worden, maar dit is nooit gebeurd, maar vervolgens wordt er niet gereageerd op mogelijkheden om geld terug te krijgen.

123bloemenbestellen

Erg slechte service, houd zich niet aan de leverafspraken

wij hebben hier bloemen besteld, voor een trouwdagvan kennisen, de bloemen zijn echter niet op de beloofde datum (de trouwdag) bezorgd.
Toen de bloemen er om 17u op de afgesproken dag nog niet waren hebben we gebeld waar ze bleven er is ons toen toegezegd dat de bloemen bezorgd zouden worden. helaas niks gezien erg slecht service...

Harry Bus & willem vond deze beoordeling nuttig

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten