[REPLY]
Maandag 10 meter HDMI kabel besteld!
Was na 17.00 uur, dus de kabel werd woensdag bezorgd. Goed verpakt en het werkt prima als verbinding tussen computer en Tv.
Kortom goed, snel en goedkoop!
Ik kreeg na bestellen een melding nogmaals mijn adresgegevens te checken. Dit gedaan maar toen geen huisnr of toevoeging gevonden in bestelbevestiging. De volgende dag dus telefonisch contact gezocht en voor de zekerheid het huisnr en etage doorgegeven.
Bij aflevering stond op het pakket echter toch het verkeerde huisnummer. Hierdoor heeft postbode bij overbuuv proberen af te leveren(die niet thuis was dus geen mondeling contact over de naam, die wel correct was) en wilde hij toen ik zei een pakket te verwachten het bijna niet afgeven vanwege huisnr. Gelukkig wel na identificatie maar toch. Frustrerend. Onnodig mijns inziens.
Ik weet een goede site waar kabels verkocht worden voor een redelijke prijs. En de levertijd is ook redelijk.
Een goede betrouwbare en snelle service =D
Makkelijk te bestellen, goeie levering, netjes verpakt.
10. Een goede begeleiding hoe de bestelling er voor staat.
De webwinkel is erg netjes, informatief en duidelijk. Alles is dezelfde dag verstuurd en was via track en trace te volgen.
Als ik direct weer iets nodig heb zou ik het weer kopen. Als ik er op kan wachten dan zou ik het ergens goedkoper proberen te halen.
Prima hdmi kabel gekocht. Deze was scherp geprijsd en werd snel geleverd. Prettig om snel de bevestigingsmail te ontvangen en regelmatig een update te ontvangen van de status van de bestelling.
Dit is een professionele website, waar je gemakkelijk kunt kiezen uit de vele verschillende produkten. De afhandeling was wat je van een goeie webshop kunt verwachten. Doordat er een weekend tussen zat, duurde het misschien wel iets langer, maar de dinsdag de week erop, had ik de bestelde kabels binnen, goed verpakt.
Goed on-line advies, snelle afhandeling en duidelijke communicatie per email. Binnen 24 ontvangen, prima.
Na levering werd mijn vraag over de levering online (chat) beantwoord. Sneller kan niet!
het bedrijf heeft een toegankelijke website met voldoende info over de artikelen. Wat ik fijn vind is dat je met Paypal kunt betalen.
Enorm snelle levering; de volgende dag al terwijl ik pas laat in de namiddag had besteld. Tevens goed ingepakt en netjes op de hoogte gehouden van het verzendproces via (een hoop!) mails - inclusief track & trace. Dank!
perfecte hdmi kabel waardoor wij perfect beeld hebben
Nette webwinkel, status bestelling goed te volgen en snelle en nette levering! Top dus
goede producten, zeer klant vriendelijk, als je vragen hebt kan je die makkelijk online stellen doormiddel van chat en kon om 17:05 toch nog m'n bestelling rond krijgen zodat het toch nog de andere dag bezorgd kon worden.
Via de online chat om hulp gevraagd, en zo door een medewerker prima geholpen en de juiste kabel met bijhorende switch uitgezocht. De volgende dag werd het pakket al bezorgd door postnl. Wat wil je nog meer. 5 sterren voor jullie.
Erg mooie webshop, en een goede omschrijving van de producten.
Even vergeleken met andere webshops maar kwam hier toch het
goedkoopst uit. Dus meteen een bestelling geplaatst en meteen de
volgende dag in huis! TOP!!!
De site en bestelling zijn simpel en snel, bezorging is echter niet handig. Het gaat om een relatief klein kabeltje, maar doordat het in een grote doos verpakt wordt (30*20 en 10 hoog) kan het niet door de brievenbus. Omdat er ook nog een handtekening gezet moet worden (voor 25,- bestelling?) kan het pakketje niet bij de buren afgeleverd worden maar moet ik naar het postkantoor en hier kom ik niet altijd langs op openingstijden. Dit heeft tot gevolg dat ik pas 7 dgn na bestelling pas kan beschikken over de kabel (heb in de tussentijd al even een andere kabel opgehaald bij een winkel die tot 10 uur s'avonds los was). mijn voorstel zou zijn om de handtekening achterwege te laten (tot een zelf te bepalen bedrag) en de verpakking kleiner te maken, het is tenslotte een kabeltje van 0.75 meter. kwaliteit en prijs zijn prima dus ben wel tevreden
-De volgende dag, ontvangen.
-Voldeed aan mijn verwachtingen
-Geen problemen
-Goede verpakking
Verzorgde en snelle verzending. De kwaliteit van het geleverde voldoet helemaal aan de verwachtingen.
de bestelling werd snel geleverd binnen de afgesproken tijd
Goede webshop, concurrerende prijs en snelle levering. Top!
Gewoon zo als het hoort, niets op aan te merken.
Binnen één dag in huis!
Perfect.
Goede service, snelle levering en scherpe prijzen
Uitstekende webshop. Prima beschrijving van het product en snelle levering.
Eerst online info gevraagd via de chat, ideaal!
Toen besteld en de volgende dag al in huis!
Klasse
krap voldoende door de levering van ruim 5 dagen.
compleet en de volgende dag gelijk binnen tegen een goede prijs
De opname van de bestelling wordt meteen via e-mail gemeld. Het order proces wordt bij elke verandering via e-mail ge-update. Na verzending is het pakket via track en trace te volgen.
Razendsnel in huis en keurig verpakt.
Goeie service en kwaliteit