We are hiring!

Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (1.015)

Beoordeling door bevestigde koper

Bestilte søndag aften, kunne afhente mandag.

Superhurtig klargøring af varen. Blev ringet op mandag formiddag, om at jeg kunne hente varen, efter bestilling søndag aften. Fik tilbudt at hente varen udenfor lagerets åbningstid. Varen blev båret helt ned i min bil. Enestående service.

Beoordeling door bevestigde koper

Jeg bestilte den robotstøvsuger, den blev leverede på to dag, dagen den kom ringede en meget venlig medarbejder og sagde at den kom. Gode priser, hurtig levering og super service

Beoordeling door bevestigde koper

Jeg bestilte og det var nemt - hurtig betjening, fin service og til tiden - levering. Fik sat skabet på plads og igang - god pris.

Beoordeling door bevestigde koper

gode priser, nem og bekvem hjemmeside, stort udvalg

ca 1/2 prise af vejledene udsalgspriser, gode tilbud, hurtig levering

En fantatisk positiv oplevelse

Hurtig betjening og det mest positive og utrolig overraskende var da jeg blev ringet op af firmaet. De takkede for bestillingen og fortalte min ordre nu var behandlet og afsendt og hvornår jeg kunne forvente at modtage min ordre. Jeg blev så utrolig positivt overrasket og samtidig gik det utrolig hurtigt så det er ikke sidste gang jeg handler hos 123Hvidevarer.dk

Beoordeling door bevestigde koper

Fint og rigtig hurtig levering

Fandt maskinen noget billigere men ok ,service var i top og levering som aftalt 😊laver sku go kaffe

Beoordeling door bevestigde koper

Super service - hurtig og præcis levering

Vi oplevede en fantastisk service. Både i processen frem til endeligt køb, hvor vi blev kontaktet telefonisk med det samme, email svar på forespørgsel samt super service ved levering, ombæring og montering.

Beoordeling door bevestigde koper

Fin service. Jeg blev endda ringet op for at sikre at leveringstidspunktet passede.

Super....

Hurtig levering, informativ hjemmeside

Beoordeling door bevestigde koper

Hurtig levering og god kundeservice

Alt gik glat. Hurtig levering og montering samt super kundeservice... Eneste (meget) lille kritikpunkt: hjemmesiden var lidt besværlig ved bestilling.

Beoordeling door bevestigde koper

Ingen dikkedare varene kommer bare!

Virker perfekt, bestilte søndag aften, og mit nye køleskab kom om tirsdagen.
Samtidig tog 123Hvidevare manden mit gamle med retur, en service jeg havde tilvalgt for kr 199,- til gengæld er der fragt fri levering. 100% tilfredshed her fra :-)
Peter.

Beoordeling door bevestigde koper

Vil benytte igen, hvis det ikke haster meget

Der var en lidt forsinket levering på min vare, og de havde ikke varen, som jeg oprindeligt bestilte. De ringede dog straks og sørgede for at følge min bestilling helt til dørs.

Hej P Partners

Tak for anmeldelsen af jeres køb.
Desværre har leverandøren af det mærke køleskab I har købt, kun leveringer på specifikke dage, hvilket desværre gjorde at der gik et par dage ekstra, hvilket selvfølgelig ikke er normalt for vores leveringer.
Jeg vil prøve at få oplyst på vores hjemmeside under det mærke, at leveringstiden kan være længere end lovet.
Beklageligt kunne vi ikke skaffe den bestilte vare, heldigvis kunne vi blive enige om at levere en lidt dyrere model, til samme pris.

Mvh. Morten
123Hvidevarer

absolut upåklagelig

God pris, god korespondance, hurtig levering = 4 stjerner.
Steen

Beoordeling door bevestigde koper

Super service og kvalitet og hurtig levering

Top professionel og ærlig rådgivning. Top mærkevarer til lavpris. Lyn hurtig levering.
Kan absolut anbefales.

Perfekt service

Perfek service alt er som det skal og billigt

særdeles effekttivt og professionelt

som førstegangskøbere på nettet var vi meget betænkelige om hvordan
det hele skulle gå,men vi er bare så glade og tilfredse så vi vil ikke være
bange for at købe noget en anden gang,hos Jer
venligst Lonny B.Christensen

Enorm hjælpsomhed

Jeg havde bestilt en opvaskemaskine, som det viste sig at de ikke kunne levere idet den var udgået hos leverendøren. De ringede og oplyste mig om dette, men samtidig kunne de meddele mig at de havde googlet på nettet og fundet en anden leverandør af maskinen og at de havde den på lager. Stor stor tilfredhed med den service og jeg kunne nu kontakte den anden og få netop den maskine jeg ville have. STOR TAK

Nemt

Nemt hurtigt og let

Top Iorden

Håndtering af ordre,- og levering til UG + ;-)

perfekt levering

Virkelig god service, dejligt at der bliver ringet, så man er forberedt

Beoordeling door bevestigde koper

Gode priser og hurtig ekspedition

God service og hurtig ekspedition.

Beoordeling door bevestigde koper

Hurtigt, effektivt, og fantastisk service.

Bad om at de ringede inden de kom med den og fik dagen inden en opringning om, at det kunne sagtens lade sig gøre ;)

Beoordeling door bevestigde koper

Fin personlig service, men mindre god hjemmeside

Overordnet er jeg tilfreds med handlen og den personlige service fra butikken, men har dog to kommentarer til hjemmesiden, som trækker ned: Hjemmesiden giver mulighed for at vælge hvilken dag man ønsker at få varen leveret og monteret. Det viste sig dog, at den valgte dag ikke kunne lade sig gøre alligevel, da varen "først skulle hentes hjem", hvorfor det først kunne blive dagen derpå. Dette burde hjemmesiden tage højde for.
For det andet, så afspejler det totale beløb som man bekræfter i sidste trin i bestillingsprocessen IKKE det korrekte beløb, da dette ikke inkluderer gebyr til kreditkort. Det nævnes undervejs i bestillingsprocessen, at der bliver tilføjet gebyr for kreditkort, men samtidig står der "kreditkort gebyr: 0,00 DKK". Først i det øjeblik, at man HAR godkendt bestillingen og det endelige beløb (som IKKE inkluderer gebyret) og ordren registreres i systemet, tillægges beløbet nu gebyret - som var 162kr i mit tilfælde. Det er ikke i orden.

Hej Kenni

Som vi skriver på vores hjemmeside, er leveringstiden 2-3 hverdage, så vidt muligt prøver vi at levere på de dage vores kunder kunne tænke sig at få varerne leveret, dette kan dog ikke altid lade sig gøre, hvorfor vi også ringer og bekræfter leveringerne til vores kunder.
Jeg beklager selvfølgelig at det ikke kunne lade sig gøre på den valgte dag, vi leverede dog inden for de 3 hverdage.

Angående kreditkortgebyret på bla. Mastercard, står dette præciseret i vores betingelser, vi arbejder dog på at få det mere synligt, når man lægger en vare i indkøbskurven og kommer videre i processen til betalingen.

Mvh. Morten Panzio
123Hvidevarer

Det var top dollar

De gav' mig en top service, jeg bestilte vare over to omgange men fik dem leveret samme dag, den dag der var aftalt til første leverance

Beoordeling door bevestigde koper

Flere leverancer og vi er bare helt tilfredse med punktlighed og pris.

Vi er en andelsboligforening der skifter ud i efterhånden udtjente hårde hvidevarer og finder at alt fungerer perfekt hos 123, så vi bliver ved her.

hurtig og præcis levering

Bestilte hvidevarer søndag og fik besked på at varen var klar til levering mandag formiddag.
Fik oven i købet 100 kr. I rabat ved afhentning fra eget lager, hvilket ikke var lovet ved bestilling. Kan kun anbefale 123 hvidevarer til andre.

Nem og hurtig handel

Super hurtig og problemfri handel

xxxx

Meget nem bestilling samt hurtig levering

fuld tilfredshed

God service i forretningen. Levering og installering uden problemer og som aftalt, samt venlig servicetekniker.

Super

Super god service tror ikke på at det kan gøres bedere andre stedere, ville helt klar anbefale123Hvidevare til andre..

Beoordeling door bevestigde koper

Super service hele vejen igennem!!

Sikke en service!! Fra første telefonkontakt fredag - med beredvillig assistance for at finde det helt rigtige produkt - til tirsdag morgen, hvor tørretumbleren var installeret og funktionsdygtig. Tak ;-)

Beoordeling door bevestigde koper

Godt men mangler i beskrivelse advarsel om montering af SBS skabe sammen

Levering af vores nye side-by-side køle-fryseskab var hurtig, men på hjemmesiden er der ingenting nævnt om, at man selv skal sætte de to skabe sammen ved at følge instrukser i manualet. Når skabene var leveret i to dele, leveringsmanden og jeg ringede til salgspersonen for at tale om sagen. Jeg ønskede ikke at selv være nødt til at sætte skabene sammen, men gik ud fra at det hørte til leveringen. Nej, man skal betale 500,- kr ekstra for 'monteringen' som ikke var nævnt på hjemmesiden, at denne produkt kræver 'montering'. Fik til sidst, efter to timers kamp, skabene sat sammen, men det var slet ikke så nemt som salgspersonen havde lovet i telefonen. Salgspersonen lovede at tydelliggøre det på hjemmesiden, at skabene skal 'monteres', så de næste kunder har en mulighed for at bestille montering i forvejen, skulle de have lyst til det.

Beoordeling door bevestigde koper

super god og hurtig betjening

Den vaskemaskine jeg havde bestilt var udgået, så næste morgen blev jeg ringet op af en venlig person der rådgav mig meget professionelt om alternativerne. Fint.

Prof

Venlig og god betjening også er priserne iorden 👍

Beoordeling door bevestigde koper

Vi havde bestilt en Miele opvaskemaskine og en drypbakke over netttet. Næste dag ringer 123hvidevarer og siger, at de synes, at det er spild af vore penge at købe en drypbakke, da Miele opvaskemaskinen har en indbygget drypbakke. Vi får samtidig at vide, at fragtmanden vil ringe til os for at aftale et nærmere tidspunkt for levering. Han ringer 15 minutter senere. Det er da service ud over det sædvanlige.

Kompetent og proaktiv kundebetjening

Sune foreslog en bedre opvaskemaskine der stod til samme pris (begge Siemens). Jeg var ikke opmærksom på den, men valgte den. Vi kan stor set ikke høre når den vasker.

Jeg skulle bruge en Siemens emhætte med kort varsel. Sune fik fikset en som jeg kunne hente samme dag.

Godt gået.

Beoordeling door bevestigde koper

Billigst med varen og superhurtig levering

Fandt den bedste pris på varen hos 123hvidevarer.dk og de var hurtige til at bekræfte ordren personligt, hvilket er en dejlig tryghed når man handler online. Rigtig flink fragtmand.

Beoordeling door bevestigde koper

Hurtig og fleksibel levering. God pris på vores varer. God service.

Beoordeling door bevestigde koper

Super kom til den tid de sagde

Alt var ok og kom til tiden.